Cea mai bună oală electrică pentru orez

Dacă îți place să gătești diferite mâncăruri cu orez, atunci cu siguranță ți-ai dori un astfel de aparat. Mai exact, este vorba despre cea mai bună oală electrică pentru orez, un obiect pe care nu îl întâlnim în orice bucătărie, dar care este foarte, foarte util.

Înainte de toate trebuie să vă spun că orezul este un aliment foarte sănătos, care oferă energie, având mai multe minerale precum și vitamine ca fosforul, calciul, fierul, iodul, magneziul, potasiul, sulful, sodiul, zincul, vitaminele A, B1, B2 și B6, E precum și alte componente organice, și nici nu conține colesterol.

De asemenea, despre oala electrică pentru orez ar mai trebui să știți că o puteți folosi și pentru prepararea altor legume precum morcovii, varza, ciupercile, mazărea, fasolea sau chiar peștele. Deci este un aparat util.

Iar prețul celei mai bune oale electrice pentru orez nici nu e foarte mare: în jur de 400 de lei costă o astfel de oală bună.

Cum se alege cea mai bună oală electrică pentru orez

Atunci când vrei cea mai bună oală electrică pentru orez va trebui să ții cont de câteva caracteristici precum puterea, capacitatea, dimensiunile, precum și alte aspecte despre care discut mai jos:

1.Puterea

Un prim aspect de care să ții cont atunci când vrei o oală electrică pentru orez bună este puterea. Aceasta este importantă deoarece cu cât o oală e mai puternică, cu atât se va încălzi mai repede apa.

Puterea este cuprinsă între 400 și peste 600W, iar cu cât e mai puternică, cu atât va fi și mai mare iar tu vei putea pregăti mai multe porții.

2.Capacitate și dimensiuni

Atunci când alegi capacitatea necesară va trebui să te gândești câte porții de mâncare trebuie să gătești de obicei și astfel îți va fi mai ușor să faci o alegere. O oală cu orez poate avea o capacitate de la 4 la 15 porții.

Trebuie să știi însă că în funcție de numărul de porții vor crește și dimensiunile, deci trebuie să te gândești la locul de depozitare al aparatului.

De asemenea, ar trebui să optezi pentru un model care are două compartimente, pentru că în unul dintre ele va fierbe orezul. În celălalt poți pregăti alte legume la aburi.

3.Caracteristici

Pe lângă cele de mai sus, mai trebuie să ții cont și de alte caracteristici.

De exemplu, un model bun ar trebui să dispună de mai multe accesorii, precum niște vase pentru aburirea legumelor, o cană pentru a măsura porțiile, spatula pentru mestecare și multe altele.

De asemenea, orientează-te către cea mai bună oală electrică pentru orez care să-ți permită să pregătești mai multe tipuri de preparate dar și care să fie mai ușor de folosit.

Iar pentru o întreținere mai ușoară, BlogdeCasa.Ro îți recomandă să optezi pentru un model ce dispune de elemente detașabile, astfel încât să le poți spăla în mașina de spălat vase.

4.Garanție

Vei vedea că e foarte fain să ai o oală pentru orez, iar de aceea ar trebui să optezi pentru un aparat care să aibă o garanție de cel puțin 24 de luni.

De asemenea, dacă ești pasionat de gătitul sănătos și vrei să fii o persoană mai sănătoasă, atunci ar trebui să te gândești să-ți cumperi și un aparat de gătit cu aburi deoarece astfel vei putea pregăti mereu alimente sănătoase.

Cele mai bune oale electrice pentru orez – recomandarile blogului nostru

Așadar, dacă vrei o oală electrică pentru orez bună, noi vă recomand unul din modelele de mai jos, alese cu grijă pentru voi:

Oală electrică pentru orez Cuisinart CRC400E

oala-electrica-pentru-orez-cuisinart-crc400e-500wO primă recomandare este oala Cuisinart CRC400E. Dotări:

  • Putere de 500W.
  • Capacitate 6 porții.
  • Material inox.
  • Elemente ce pot fi spălate în mașina de spălat vase.
  • Preparare supe.

Click pentru preț!

Oală electrică pentru orez Cuisinart CRC800E

cea mai bună oală electrică pentru orezO altă oală electrică pentru orez bună este Cuisinart CRC800E. Dotări:

  • Putere de 650W.
  • Capacitate 12 porții.
  • Păstrare la cald.
  • Material Inox.
  • Accesorii incluse.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cea mai bună oală electrică pentru orez. Iar dacă doriți să vedeți mai multe oale de acest tip, atunci ne puteți cere recomandări în secțiunea de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here