Cea mai bună oală electrică slow cooker

Am mai vorbit aici pe blog despre oale, motiv pentru care mai mulți cititori s-au întrebat care e cea mai bună oală electrică slow cooker, de aceea am decis să vorbesc despre acest tip de oală.

Mai exact, în rândurile următoare vei găsi un ghid despre cea mai bună oală electrică slow cooker, despre cum o alegi, care sunt caracteristicile la care trebuie să te uiți prima oara precum și recomandări de oale electrice de tip slow cooker bune.

cea mai bună oală electrică slow cooker

Înainte de toate însă ar trebui să știți că cea mai bună oală de tip slow cooker este foarte utilă deoarece te ajută să gătești sănătos și să reduci cheltuielile totodată, folosindu-te de un aparat cu consum mic.

O oală electrică te ajută de asemenea să gătești fără să stai mereu pe lângă cratiță, deoarece gătește la temperaturi reduse. Pe scurt, e cam opusul oalei sub presiune despre care vorbeam zilele trecute.

Cum alegi cea mai bună oală electrică slow cooker

Așadar, dacă v-am promis că vă ofer un ghid de alegeri a celei mai bune oale electrice de tip slow cooker, atunci îl veți găsi chiar mai jos.

Prima oară trebuie să te uiți la puterea oalei electrice de tip slow cooker, apoi la funcțiile acesteia precum și la alte detalii suplimentare.

1.Puterea celei mai bune oale electrice

După cum spuneam puțin mai sus, cea mai bună oală electrică trebuie să aibă și o putere ok, astfel încât să poată găti alimente gustoase și sănătoase fără nici măcar o mică problemă.

De regulă, cea mai bună oală electrică slow cooker are o putere între 190 w și 250 w, însă eu vă recomand una care să aibă măcar 220 W.

2.Forma

De asemenea, mai poți alege forma celei mai bune oale de tip slow cooker. Aceasta poate fi rotundă sau ovală. De regulă, aceasta o vei alege în funcție de propriile preferințe.

3.Capacitatea și materialul

Foarte importantă este și capacitatea unei oale electrice de tip slow cooker. Aceasta se alege, la fel ca în cazul formei, după propriile gusturi și nevoie. Astfel, dacă gătești mult și ai o familie numeroasă, atunci ai nevoie de o oală mai mare, iar dacă gătești doar pentru tine, o oală mică e destul de ok.

Capacitatea unei oale electrice poate fi de la 2 litri și poate depăși ușor 6 litri.

De asemenea, nu uita de materialul din care a fost făcută cea mai bună oală electrică de tip slow cooker. Eu unul recomand ceramica, deoarece se încălzește ușor iar mai apoi distribuie căldura uniform, e rezistentă dar și ușor de curățat.

4.Funcții utile pentru cea mai bună oală electrică slow cooker

De regulă, cea mai bună oală de tip slow cooker are 2 setări de gătire: rapid și încet. Astfel, vei putea găti diferite alimente într-un timp mai lung sau mai scurt. De asemenea, oalele mai bune îți vor permite să fierbi,coci,gătești înăbușit sau chiar cu aburi, astfel încât alimentele să fie cât mai sănătoase și mai gustoase.

5.Alte detalii

În general, atunci când vorbim despre electrocasnice mici sau mari, orice detaliu e important. De aceea și atunci când vorbim despre cea mai bună oală electrică slow cooker.

De asemenea ar trebui să te orientezi către o oală care să aibă și un timer, funcția de oprire automată dar și un vas multifunctional care să poată fi detașat, pentru a fi spălat sau depozitat în frigider.

6.Garanție

Un alt detaliu foarte important este și garanția, care ar trebui să fie de cel puțin 2 ani, însă cu cât este mai mare, cu atât acest lucru se va vedea.

Cele mai bune oale electrice Slow Cooker

Așadar, dacă vreți și voi cea mai bună oală electrică slow cooker, eu vă recomand una din cele de mai jos:

1.Slow cooker Crock-Pot CSC011X

Slow cooker Crock-Pot CSC011X, 6 l, 2 Setari gatit, Functie pastrare la cald, Display electronic, Timer, Vas Saute detasabilUna dintre cele mai bune oale electrice slow cooker este Crock-Pot CSC011X. Dotări:

 • 2 setări de gătit.
 • Capacitate de 6 litri.
 • Funcție de păstrare la cald.
 • Timer și display electronic.
 • Vas Saute detașabil.

2.Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050

Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050O altă oală electrică slow cooker bună este și Crock-Pot SCCPRC507B-050. Dotări:

 • Capacitate de 4,7 litri.
 • 2 setări de gătit.
 • Funcție de păstrare la cald.
 • Display electronic și timer.
 • Vas de ceramică detașabil.
 • Preț accesibil.

3.Slow cooker Crock-Pot SCV400RD-050

Slow cooker Crock-Pot SCV400RD-050A treia mea recomandare pentru cea mai bună oală electrică slow cooker este Crock-pot SCV400RD-050.

 • Capacitate de 3,5 litri.
 • 2 setări de gătit.
 • Funcție de păstrare la cald.
 • Vas de ceramică detașabil. 
 • Preț mic.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună oală electrică slow cooker, iar dacă doriți să vedeți și alte modele, puteți da click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here