Cea mai bună pătură termică și electrică

Știai că există cea mai bună pătură termică care să te încălzească atunci când dormi dar și care menține o temperatură comodă pentru tine și pentru un somn cât mai ușor. Prețul său este unul foarte accesibil, iar achiziția merită din plin.

Există persoane care pur și simplu sunt mai friguroase, iar pătura termică se poate dovedi în acest sens drept cea mai bună achiziție, sau chiar o idee de cadou foarte bună. Pătura electrică are un consum aproape inexistent, iar în schimb oferă confort ideal pentru tine și pentru mușchi în special.

După cum ziceam și mai sus, o pătură termică bună nu costă prea mult: prețul începe de la 150 de lei și poate trece de 400 de lei dacă e un model de top.

Cum se alege cea mai bună pătură termică și electrică pentru un somn de bebeluș

Dacă ți-ai propus să-ți iei cea mai bună pătură termică, atunci ar trebui să ții cont de câteva aspecte importante precum puterea, treptele de putere, dimensiuni plus alte caracteristici despre care vom vorbi și mai jos.

1.Putere plus trepte de putere

Dacă te-ai întrebat cum funcționează o pătură termică bună, ar trebui să știi că totul funcționează cu ajutorul unui element care o încălzește și păstrează temperatura constantă. Pătura poate fi folosită chiar pentru a-ți încălzi patul.

O pătură termică bună ar trebui să aibă o putere de cel puțin 70 W – în special pentru păturele de o singură persoană – iar dacă e o pătură mai mare, pentru două persoane, atunci puterea ar trebui să fie dublă.

Iar pentru că uneori vrei să fie mai cald iar alteori mai puțin, ar trebui să alegi cea mai bună pătură termică ce are în dotare și trepte de putere pentru a alege singur temperatura dorită.

2.Material și dimensiuni

Materialul unei pături electrice bune ar trebui să se încălzească repede și să distribuie căldura uniform, iar totodată să fie cât mai ușor de întreținut. Eu vă recomand materiale precum lâna sintetică sau poliesterul.

După cum spuneam și mai sus, ar trebui să stabilești dacă vrei o pătură pentru o persoană sau pentru două persoane, astfel încât să fii atent la dimensiuni dar și la putere, pentru a alege un model potrivit.

Dacă vrei o pătură termică pentru două persoane, atunci caută un model care să permită amândurora să-și aleagă temperatura dorită.,

3.Caracteristici

Siguranța este un aspect de care trebuie să te asiguri numaidecât. Mai exact, ia-ți pătură electrică ce dispune de un sistem de auto-oprire pentru a se opri singură la o anumită temperatură, dar și led care îți spune când e în funcțiune sau nu.

Materialul lavabil va fi la rândul său util deoarece astfel vei putea spăla mai ușor pătura.

Garanția, la fel cum am zis atunci când vorbeam despre încălzitoare pentru picioare, ar trebui să fie de cel puțin 2 ani.

Cele mai bune pături termice/electrice – recomandările BlogdeCasa

Așadar, dacă ai decis să-ți una dintre cele mai bune pături termice/electrice, atunci ar trebui să alegi unul din modelele pe care le recomand mai jos.

Patură electrică Daga SOFTY – 3756

patura-electrica-daga-softy-3756O primă recomandare este Daga SOFTY – 3756. Dotări:

 • Putere de 160 W.
 • 6 trepte de putere.
 • Oprire automată.
 • Dimensiuni 1600 x 100 cm.
 • Lavabilă. 

Click pentru preț!

Patură Innofit Electrică Lână Sintetică 2 Persoane

cea mai bună pătură termică electricăFoarte bună este și pătura de la Innofit. Dotări:

 • Lână sintetică.
 • Pentru 2 persoane.
 • Putere 2 x 60W.
 • Reglator detașabil.
 • Dimensiuni 160 x 140 cm.

Click pentru preț!

Patură electrică ARGO Nature Dublă din LÂNĂ 100%

Ultima recomandare pentru cea mai bună pătură termică electrică este ARGO Nature. Dotări:

 • Protecție supra-încălzire.
 • Încălzire în 2 zone independente.
 • 2 trepte de putere.
 • Putere 60W + 60W.
 • Lână naturală. 

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cea mai bună pătură termică/electrică, iar dacă doriți să vedeți și alte modele, atunci puteți accesa acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.