Cea mai bună perie de creponat părul

Am mai spus-o și o vom mai spune de multe ori. Ținem la frumusețea cititorilor noștri, iar de aceea vorbim deseori despre aparate de frumusețe, precum o facem acum în acest articol. Mai exact, în rândurile următoare vă vom spune cum se alege cea mai bună perie de creponat părul.

Nu toată lumea apreciază frizurile cu păr creponat, doar că sunt și multe persoane care adoră acest stil, motiv pentru care am și ales să fac acest articol.

Mai mult decât atât, o perie de creponat părul bună nici e foarte scumpă: prețul începe de la 150 de lei dar poate trece de 500 dacă e un model super performant.

Ghidul BlogdeCasa.Ro: Cum se alege cea mai bună perie de creponat părul

Atunci când vrei cea mai bună perie de creponat părul va trebui să ții cont de mai multe caracteristici. În primul rând verifică materialul plăcilor, apoi numărul de accesorii, precum și temperatura maximă la care poate ajunge perie. Mai pe larg discutăm însă mai jos.

1.Material

În cazul oricărui aparat este foarte important să alegi un model cu materiale de calitate. Foarte important este materialul mai ales în cazul unei plăci de creponat părul. Noi vă recomandăm să căutați un model care să fie făcute din ceramică, titan sau turmalină, cele mai ok materiale de pe piață. Vi le descriem puțin mai jos:

 • Ceramica este materialul folosit deseori, iar asta pentru că este unul accesibil ce se încălzește ușor și uniform totodată, nu se lipește de păr, iar aspectul este unul mai mult decât ok.
 • Titanul este apreciat pentru greutatea sa redusă dar și pentru faptul că asigură o încălzire uniformă și totodată constantă. Nu orice placă din titan este bună, deoarece producerea acestui material este mai greoaie, deci trebuie făcută așa cum trebuie. Alegeți deci o placă de la un brand cunoscut.
 • Turmalină – iar ultimul material este turmalina. Seamănă cu ceramica dar are drept avantaj faptul că degajează ioni, deci va dispărea și problema părului electrizat, înlocuindu-l cu un păr strălucitor.

2.Accesorii incluse

Accesoriile incluse sunt și ele foarte importante. De aceea, atunci când vrei cea mai bună perie de creponat părul, va trebui să ții cont de accesoriile incluse.

Cu cât ai mai multe accesorii, cu atât te poți bucura de mai multe facilități. De exemplu, cu o singură placă de păr bună poți obține bucle, volum, îndreptarea părului șamd. Astfel, cu o singură achiziție vei putea rezolva mai multe nevoi și probleme, deci e un lucru de care ar trebui să ții cont numaidecât.

Desigur, foarte mult te va ajuta și un manual care să aibă atât instrucțiuni de folosire cât și trucuri pentru a obține diferite coafuri.

3.Temperatură

Deloc de ignorat sunt și treptele de temperatură. Trebuie deci să ai control asupra temperaturii, deoarece se alege temperaturi diferite în funcție de tipul de păr.

Astfel, firele de păr subțiri au nevoie de temperaturi mai mici de 160 de grade, și de cel puțin 120, firele medii de 160 de grade până la 180, iar firele groase pot fi creponate cu temperatură de până la 210 grade.

În acest sens puteți folosi și un spray de protecție termică, pentru a proteja părul. Poți vedea astfel de spray-uri dacă accesați acest link.

4.Alte detalii

Iar pe lângă detaliile de mai sus, ar mai trebui să urmărești și alte aspecte:

De exemplu, așa cum ziceam și mai sus, un generator de ioni este foarte util dacă părul tău se electrizează ușor. Astfel, acesta va avea un aspect mereu plăcut.

De asemenea, pentru siguranță, o funcție de oprire automată ar fi utilă în cazurile când cea mai bună perie de creponat părul se încălzește prea mult.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune plăci de creponat părul

Așadar, dacă ai decis să-ți iei una dintre cele mai bune plăci de creponat părul, atunci ar trebui să vezi modelele de mai jos. Mai exact, vă vom recomanda doar plăci de creponat părul bune, cu un raport preț-calitate excelent, care să satisfacă orice nevoie.

Ondulator Rowenta CF4132

Ondulator Rowenta CF4132, 14 accesorii, Invelis Ceramic, NegruO primă recomandare este ondulatorul Rowenta CF4132. Caracteristici:

 • 14 accesorii.
 • Păr creț/drept/ondulat/bucle sau creponat.
 • Înveliș ceramic.
 • Geantă inclusă.
 • Temperatură maximă de 180 de grade.

Click pentru preț!

Ondulator Remington S8670

cea mai bună placă de creponat părulFoarte bun este și ondulatorul Remington S8670. Caracteristici:

 • Păr creț / drept / ondulat / bucle/ creponat / cu volum.
 • Înveliș ceramic, teflon și turmalin.
 • 5 accesorii. Oprire automată. 
 • Oprire automată.
 • Control digital pentru căldură.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cea mai bună placă de creponat părul. Iar dacă aveți întrebări, puteți lăsa un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here