Cea mai bună perie facială electrică pentru tine

Continuăm seria de articole pentru frumusețe și, după ce am vorbit despre cele mai bune epilatoare, am decis acum să vă prezentăm care este cea mai bună perie facială electrică. Astfel, mai jos veți găsi un ghid despre cum se alege o perie facială bună.

O astfel de perie te ajută să ai grijă de tenul tău, pentru a nu mai merge chiar atât de des la salon, astfel încât să îți cureți fața cât mai eficient, alungând deci efectul de îmbătrânire.

Iar o perie facială bună nu e deloc scumpă: prețul acesteia începe de la 60-70 de lei și crește în funcție de dotări. Noi nu vă recomandăm să alegeți un aparat chiar foarte-foarte ieftin.

cea mai bună perie facială

Cum se alege cea mai bună perie facială electrică – Ghidul BlogdeCasa.Ro pentru cumpărături

Astfel, o perie facială bună se alege ținând cont mai întâit de tipul tenului (normal, gras sau mai sensibil) precum și în funcție de tipul periei, accesoriile incluse, puterea plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Tipul periei

Există două tipuri de perii faciale: perii faciale manuale și perii faciale electrice. Cele electrice sunt desigur mai eficiente, având un material sintetic sau natural, însă dacă tenul tău este unul gras sau sensibil, atunci e mai ok să alegi un aparat cu perie naturală.

Este de la sine înțeles faptul că o perie facială eficientă este una electrică totodată.

2.Putere plus trepte de putere

Atunci când vrei cea mai bună perie facială va trebui să ții cont atât de tipul tenului tău cât și de puterea de masaj. De asemenea, ar trebui să ai la dispoziție mai multe trepte de putere, pentru a începe la viteză redusă până când tenul este pregătit de o viteză obișnuită.

3.Accesorii incluse

Cu cât un aparat are mai multe accesorii incluse, cu atât te vei bucura mai mult de peria ta facială.

Printre cele mai importante accesorii ce ar trebui să fie incluse sunt peria dură, pentru o curățare mai eficientă, peria moale – pe care o folosim la început – timerul, care te ajută să ai mai mult control asupra timpului, precum și sacul de depozitare, pentru mai multa organizare.

4.Alte detalii plus garanție

Pentru a nu sta mereu pe lângă priză atunci când folosim o perie facială, ar trebui să optăm pentru un model cu acumulator. Astfel, vom avea o autonomie suficientă de 20 de minute pentru a ne răsfăța tenul.

Garanția ar trebui să fie și ea – la fel cum am zis de fiecare datăde cel puțin 24 de luni. De asemenea, cumpărați o perie electrică bună numai din magazine de încredere, pentru a nu risca nimic.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune perii faciale

Așadar, dacă vă doriți una dintre cele mai bune perii faciale pentru un aspect mereu tânăr și plăcut, atunci ți-am pregătit mai multe recomandări. Ținem să menționăm faptul că periile faciale de mai jos au fost alese în funcție de satisfacția cumpărătorilor, dotări, review-uri plus alte aspecte pentru ca voi să faceți cea mai bună achiziție.

Perie pentru curățarea tenului Philips VisaPure SC5275/11

Perie pentru curatarea tenului Philips VisaPure SC5275/11O primă recomandare este peria Philips VisaPure SC6275/11. Dotări:

 • 3 accesorii incluse.
 • Acumulator.
 • Setare viteză masaj. 
 • Perie pentru ten sensibil și unul pentru ten normal.
 • Timer integrat.
 • Baterii incluse.

Click pentru preț!

Epilator facial Braun SE820 Face

Epilator facial Braun SE820 Face, 10 prinderi, Perie curatare cu micro-oscilatii, AlbFoarte bun este și epilatorul facial Braun SE820 Face. Dotări:

 • 10 prinderi.
 • Cap perie curățare facială.
 • Rezervă extra perie.
 • Epilator facial.
 • Funcție Wet&Dry.
 • Perie pentru curățarea aparatului.

Click pentru preț!

Perie facială Remington Reveal FC1000

Perie faciala Remington Reveal FC1000, 3 capete, Verde/AlbIar ultima recomandare pentru cea mai bună perie facială este Remington Reveal FC1000. Dotări:

 • 3 viteze de curățare.
 • 3 accesorii incluse.
 • Acumulator.
 • Timer integrat.
 • Setări de viteză a masajului.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cea mai bună perie facială. Iar dacă doriți să vedeți și alte perii faciale bune, atunci ar trebui să accesați acest link. Pentru întrebări/recomandări, puteți lăsa un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here