Cea mai bună periuță de dinți electrică pentru copii

Am vorbit deja despre periuțe de dinți electrice pentru adulți iar după o zi în care v-am prezentat câteva aparate utile pentru cei mici, mi-am dat seama că trebuie să vorbesc și despre cea mai bună periuță de dinți electrică pentru copii. Iar asta voi face în acest articol.

Asta deoarece igiena dentară este mai mult decât foarte importantă, iar de aceea nu ar trebui ignorată deloc. Iar despre faptul că o periuță electrică este foarte bună am mai vorbit, aceasta fiind cu mult mai eficientă decât una obișnuită.

Prețul este și el un aspect care ne încurajează să cumpărăm cea mai bună periuță de dinți pentru copii, acesta începând de la 100 de lei și trecând de 300 în cazul modelelor foarte bune.

Cum se alege cea mai bună periuță de dinți electrică pentru copii – ghidul BlogdeCasa.Ro

Dacă ați decis să cumpărați o periuță electrică pentru copii bună și nu știți cum să o alegeți, mai jos vă vom prezenta principalele criterii de care ar trebui să țineți cont pentru o achiziție reușită.

1.Duritate și oscilații

De regulă copiii au gingii sensibile, iar astfel trebuie să alegi o periuță de dinți electrică soft, adică perie să fie cât mai moale, pentru a nu risca afectarea gingiilor.

Foarte important este și numărul de oscilații. Mai exact, oscilațiile unei periuțe de dinți electrice bune pentru copii sunt de fapt numărul de mișcări ale periei pe minut, iar cu cât numărul de oscilații e mai mare, cu atât periuța va fi mai eficientă.

2.Programe plus detalii despre periuța de dinți electrică

În general, periuțele de dinți electrice pentru copii nu au mai mult de un program, dar noi vă recomandăm totuși un model mai bun. Asta deoarece cea mai bună periuță de dinți electrică pentru copii va avea numaidecât cel puțin 2 programe, unul fin și unul mai puternic, în funcție de sensibilitatea danturii celui mic.

De asemenea, atenție trebuie oferită și dimensiunilor periuței. Acestea le veți alege în funcție de vârsta celui mic. Dacă are între 3 și 7 ani, atunci capul periuței ar trebui să fie mic, iar dacă are mai mult, atunci dimensiunile ar trebui să fie medii.

Iar dacă tot veni vorba de vârstă, atunci ar trebui să știți că de regulă periuțele de dinți electrice pentru copii sunt dedicate în special celor care au peste 3 ani.

3.Siguranță și alte detalii

Siguranța ar trebui să fie reprezentată în primul rând de un mâner ergonomic, pentru ca periuța de dinți să fie ușor de ținut în mână, dar și comodă.

De asemenea, un cronometru sau diferite luminițe ar putea face din cea mai bună periuță de dinți electrică pentru copii una îndrăgită de cei mici.

4.Garanție

Iar în final ne mai rămâne doar să vă recomandăm să optați pentru o periuță de dinți electrică bună pentru copii care să aibă o garanție de minim 2 ani.

Cele mai bune periuțe de dinți pentru copii – recomandările blogului

Așadar, dacă ai decis să-ți iei o periuță de dinți pentru copii bună, te vom ajuta noi. Mai exact, mai jos vei găsi mai multe recomandări bune.

Periuță de dinți electrică Oral-B Mickey Mouse pentru copiiPeriuta de dinti electrica Oral-B Mickey Mouse pentru copii, reincarcabila, curatare 2D, 1 program, 1 capat, cronometru muzicalO primă recomandare este periuța Oral-B Mickey Mouse. Dotări:
 • 5600 oscilații.
 • 1 program.
 • Acumulator.
 • Cronometru muzical.
 • Pentru copii mai mari de 3 ani.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Periuță de dinți electrică Philips Sonicare For Kids HX6311/07Periuta de dinti electrica Philips Sonicare For Kids HX6311/07, 31000 miscari de curatare/minut, 2 programe, 1 capatFoarte bună este și periuța pentru copii marca Philips. Dotări:
 • Duritate soft.
 • 31000 oscilații.
 • 2 Programe.
 • Mâner ergonomic.
 • Specificații foarte bune.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Periuță de dinți electrică Oral-B Disney pentru copiiPeriuta de dinti electrica Oral-B Disney pentru copii, baterii, 1 program, 1 Capat, Cars/PrincessesIar ultima recomandare pentru cea mai bună periuță electrică pentru copii este aceasta. Dotări:
 • 9600 oscilații.
 • Alimentare cu baterii.
 • Preț accesibil.
 • Capăt pt copii Extra Soft.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună periuță electrică pentru copii. Iar dacă doriți să vedeți și alte periuțe bune, puteți vedea pe acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here