Cea mai bună priză cu termostat digital

După ce am vorbit despre cel mai bun termostat pentru calorifere, ne-am gândit că ar fi o idee bună să mai facem un articol asemănător. Doar că de data asta vom vorbi despre cea mai bună priză cu termostat digital, în mare parte tot un aparat care ne va ajuta să facem economii.

Termostatul digital este foarte util deoarece îl poți folosi pentru a face economii, mai ales dacă aparatul tău de încălzire nu-ți permite să setezi aut-oprire.

Noi am mai vorbit aici și despre aparate de tip termostat fără fir doar că ne mai lipsea articolul despre prize cu termostat digital, și iată că vorbim despre ele.

Prizele cu termostat sunt niște aparate performante și utile ce pot fi conectate ușor la aparate precum sunt panouri radiante, plasme termice, convectoare, aeroterme, aer condiționat, centrale și orice alt aparat de acest gen.

Iar prețul unei prize cu termostat bune nu e deloc mare: până în 200 de lei costă să faci economie.

Cum funcționează prizele cu termostat

Prizele cu termostat digital îți permit să alegi o temperatură la care aparatul conectat se va oferi. Astfel, atunci când se atinge temperatura dorită, aparatul nu va mai primi curent, iar dacă temperatura scade sub nivelul dorit, va reporni. Simplu dar eficient.

Totuși, ar fi bine să conectați doar aparate care au și sisteme de siguranță precum auto-închiderea.

Cum se alege cea mai bună priză cu termostat reglabil – ghidul BlogdeCasa.Ro

Dacă vrei cea mai bună priză cu termostat digital pentru tine, atunci ar trebui să ții cont de mai multe aspecte.

În primul rând, ar trebui să verifici puterea maximă suportată, deoarece cele mai multe aparate de încălzire au o putere de aproximativ 2000W, mai mult sau mai puțin, iar unele prize cu termostat nu vor suporta o putere foarte mare.

De asemenea, prizele cu termostat digital sunt niște aparate relativ simple, deci ar trebui să fie simplu totodată și să folosești un astfel de aparat. Nu e nevoie de mai multe butoane decât cel de pornire/oprire, indicatorul de funcționare, precum și butoanele care îți permit să setezi temperatura dorită.

Facilități

O priză termostat digitală bună ar putea veni și cu o telecomandă, care te va ajuta să îl controlezi ușor fără a te deplasa lângă aparat. Un timer ar fi și el desigur util în cazul oricărui aparat.

De asemenea, există aparate de acest tip care funcționează și atunci când curentul a fost întrerupt, cu ajutorul unui acumulator.

Veți vedea că veți reuși să faceți o mulțime de economii cu un astfel de aparat, iar de aceea vă va părea rău că nu ați luat cea mai bună priză cu termostat mai repede. Și totuși, trebuie să alegeți acum o priză care să aibă o garanție de cel puțin 24 de luni.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cele mai bune prize cu termostat

Așadar, cu siguranță te-am convins cât de mult merită să-ți iei o priză cu termostat digital, și astfel noi am decis să vă oferim și câteva recomandări:

Priză cu Termostat digitală, 16 A, TH810T

cea mai bună priză cu termostat digitalăO priză foarte bună este aceasta. TH810T. CARACTERISTICI:

 • Putere maximă 3680W.
 • Protecție IP20.
 • Termostat reglabil.
 • Protecție anti-îngheț.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Termostat Receptor Wireless V25

termostat-receptor-wireless-v25-pentru-priza-16a-pentru-incalzire-in-pardoseala-si-ambientalaFoarte bun este și acest model:

 • Model Wireless.
 • Pentru încălzire ambientală sau prin pardoseală.
 • Preț bun.
 • Compatibilitate universală. 

Click pentru preț!

Priză termostat Trotec BN30

priza-termostat-trotec-bn30-control-al-temperaturii-ambientale-prin-aparatele-de-incalzire-sau-racire-conectate-maxim-3680wattUltima recomandare pentru cea mai bună priză cu termostat. Dotări:

 • Putere maximă 3680 w.
 • Indicatori luminoși.
 • Termotat reglabil.
 • Preț redus.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cea mai bună priză cu termostat iar dacă aveți întrebări sau sugestii, atunci puteți lăsa unm comentariu mai jos.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here