Cea mai bună priză inteligentă pentru acasă

Suntem într-o perioadă când apar tot mai multe obiecte inteligente, iar în curând probabil vom avea tot felul de accesorii inteligente. De exemplu, am spus cum se alege un bec inteligent iar acum vorbim chiar și despre cea mai bună priză inteligentă.

Priza inteligentă îți permite să faci economii, având mai mult control asupra acesteia, pentru a opri mai ușor unele aparate conectate la priza inteligentă. Astfel, cu o priză inteligentă vei putea controla ușor tot ce se petrece cu energia electrică chiar de pe telefonul mobil.

Iar prețul unei prize inteligente nici nu e foarte mare. Prețul începe de la 100 de lei dar poate crește mult în funcție de dotări.

cea mai bună priză inteligentă

Cum se alege cea mai bună priză inteligentă – ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cea mai bună priză inteligentă va trebui să urmărești caracteristici precum conectarea, funcții, garanție plus alte aspecte despre care vorbim mai jos.

1.Funcții

Un prim aspect de verificat este conectivitatea. De regulă, prizele inteligente folosesc o versiune de Linux pentru ca mai apoi să se conecteze la Wireless, devenind ușor de controlat cu ajutorul dispozitivelor inteligente. De aceea, ar trebui să te interesezi care e tipul de conectivitate, dacă e compatibilă priza cu telefonul tău șamd. Aspecte simple dar importante.

De asemenea, dacă tot veni vorba de conectivitate, este important să știi ce funcții ai la dispoziție prin intermediul aplicației. Mai exact, câtă libertate de control îți oferă cea mai bună priză inteligentă? Există multe funcții în aplicație? Poți alege ce electrocasnice să închizi? Astfel de detalii nu sunt deloc de ignorat.

2.Alte detalii

O priză inteligentă bună ar trebui să știe să facă o mulțime de lucruri. Mai exact, există modele care îți pun la dispoziție mai multe programe, programe cu ajutorul cărora să-ți faci viața mai ușoară. De exemplu, poți alege ca un bec să se aprindă doar în anumite momente ale zilei.

De asemenea, notificările ar trebui să fie și ele prezente. Astfel, atunci când ceva nu merge așa cum trebuie, ar trebui să poți primi o notificare prin intermediul aplicației, prin mail sau chiar prin SMS. Doar așa vei putea ști ce se întâmplă acasă chiar și când nu ești acolo.

O funcție de siguranță pentru copii ar fi și ea utilă dacă ai copii mici, astfel încât știm cât de curioși sunt aceștia, deci nu am vrea să se joace și cu cea mai bună priză inteligentă.

3.Garanție

Iar un ultim aspect de care să ții cont numaidecât este garanția. Aceasta ar trebui să fie minim 24 de luni deoarece în cazul în care apar defecțiuni, să poată fi rezolvate gratuit. Desigur, garanția va fi ok doar dacă alegeți să faceți cumpărături din magazine cunoscute și de încredere.

Cele mai bune prize inteligente – recomandări

Dacă vrei una dintre cele mai bune prize inteligente, ar trebui să vezi numaidecât recomandările noastre de mai jos. Am ales special pentru voi doar prize inteligente bune, cu un raport preț-calitate cât mai bun.

Priză Inteligentă FIBARO (tip F, Shuko), FGWPF-102

Priza Inteligenta FIBARO (tip F, Shuko), FGWPF-102O primă recomandare este priza Fibaro FGWPF-102. Dotări:

 • Măsoară consumul de energie.
 • Poate fi controlată de la distanță.
 • Avertizare în cas de suprasarcină.
 • Raportează când un dispozitiv nu funcționează.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Priză inteligentă pentru controlul consumului de energie, Edimax, SP-1101W

Priza inteligenta pentru controlul consumului de energie, Edimax, SP-1101WFoarte bună este și priza Edimax SP-1101W. Dotări:

 • Pornire/oprire de pe telefon iPhone, iPad sau Android.
 • Comenzi manuale sau programate.
 • Notificări pe mail.
 • Wireless.
 • Economisește energie.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Priză inteligentă wireless PNI PA001 controlată de sistem alarmă Smart Home PNI KS002

Priza inteligenta wireless PNI PA001 controlata de sistem alarma Smart Home PNI KS002Și ultima recomandare pentru cea mai bună priză inteligentă. Dotări:

 • Rezistent la apă.
 • Timer 30 minute.
 • Distanță transmisie 100 m.
 • Wireless.
 • Sistem alarmă.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună priză inteligentă. Desigur, dacă vreți să vedeți și alte prize inteligente bune, le puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here