Cea mai bună saună facială pentru un ten super

Am decis să continuăm seria de articole pentru frumusețe, iar acum vom vorbi despre cea mai bună saună facială pentru un ten super. Asta după ce în ultimul articol vă prezentam care este cea mai bună trusă de manichiură și pedichiură.

Știm cât de importante sunt aparatele care ne ajută să avem mai multă grijă de aspectul nostru, iar de aceea am făcut o mică pauză la această categorie.

Astfel, dacă nu ai mereu bani sau timp să mergi la salon, atunci ai putea să-ți iei un aparat care să te ajute la deschiderea porilor, la îndepărtarea machiajului sau pentru a scăpa ușor de acnee sau de puncte negre, evitând deci uscarea tenului.

Tot pentru un ten mai frumos și mai sănătos, poți alege să-ți cumperi o perie facială.

Revenim însă la cea mai bună saună facială, pentru a vă spune faptul că prețul acesteia este unul chiar accesibil, începând de la 150 de lei și trecând ușor peste 400 de lei în funcție de caracteristici tehnice.

cea mai bună saună facială

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cea mai bună saună facială

Atunci când vrei o saună facială bună va trebui să ții cont de accesoriile incluse dar și de tipul tău de ten, astfel încât să faci o alegere cât mai bună. Mai pe larg discutăm însă în rândurile următoare.

1.Tip

Există mai multe tipuri de saune faciale. Acestea pot fi cu saună uscată sau umedă, iar tipul se alege în funcție de tipul saunei dorit, nu toată lumea acceptând o saună umedă sau uscată. Astfel, în funcție de preferințele tenului, vei alege și tipul. Iar dacă în timpul tratamentului apar dureri, va trebui să mergi la un doctor.

De asemenea, cea mai bună saună facială ar trebui să fie cât mai delicată, pentru a începe deci la o treaptă inferioară, iar după ce tenul se obișnuiește, poți crește treapta.

De asemenea, rezultate mai bune pot fi obținute atunci când folosești o infuzie de ceai, sau folosind diferite uleiuri. Acum, dacă vrei să duci totul la un alt nivel, poți cumpăra cea mai bună presă de ulei de pe piață și mai apoi îți poți face chiar singur uleiul acasă.

2.Funcționare

La fel cum am zis de fiecare dată, un aparat – indiferent de tipul său – ar trebui să fie ușor de folosit. Astfel, și o saună facială bună ar trebui să fie simplu de utilizat. Ar trebui deci să alegi o saună căreia să îi alegi ușor temperatura. Ține cont că ar trebui să îți cureți tenul înainte de a folosi o saună, iar după folosire, să te clătești cu apă rece distilată.

Vă mai recomandăm și să alegeți o saună facială bună care să poată fi folosită cât mai repede, în cel mult 5 minute după ce ai pus apa în el.

3.Funcții

Pe lângă aspectele despre care am discutat mai sus, mai trebuie să fie prezente și alte funcții utile pentru o curățare completă a tenului.

O funcție cu ioni te va ajuta să obții o hidratare mai eficientă a tenului, și nici nu-i permite să se usuce. Totuși, modelele cu ioni sunt ceva mai scumpe, dar prețul mare este justificat de eficiență.

4.Accesorii incluse

Printre alte aspecte pe care trebuie să le urmăriți atunci când vreți cea mai bună saună facială este și numărul de accesorii incluse. Ar trebui să ai la dispoziție accesorii precum conul facial, dozatorul dar și un manual de utilizare.

5.Garanție

Iar în final mai trebuie să vă spunem doar că ar trebui să alegeți o saună facială bună care să ofere o garanție de cel puțin 24 de ore.

BlogdeCasa.Ro îți spune care sunt cele mai bune saune faciale

Așadar, dacă ați decis să vă luați una dintre cele mai bune saune faciale, ar trebui să alegeți una din cele recomandate de noi mai jos:

Saună facială cu ionizare Panasonic EH-SA31VP503

Sauna faciala cu ionizare Panasonic EH-SA31VP503O primă recomandare este Panasonic EH-SA31VP503. Caracteristici tehnice:

 • Timer integrat.
 • Alimentare la rețea.
 • Curățare ten.
 • Înlătură puncte negre și impurități în doar 6 minute.
 • Funcție ionizare.

Click pentru preț!

Saună facială cu inhalator Medicura M281A

Sauna faciala cu inhalator Medicura M281A, Inhalator dublu PTC, Tratamente cosmeticeFoarte bună este și această saună facială cu inhalator. Dotări:

 • 3 accesorii incluse.
 • Alimentare la rețea.
 • Aplicarea durează 10 minute.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Saună facială Trisa Health&Beauty 1604.70

Sauna faciala Trisa Health&Beauty 1604.70, Putere 70WIar ultima recomandare pentru cea mai bună saună facială este Trisa Health&Beauty 1604.70. Dotări:

 • Accesoriu inhalator.
 • Curăță în profunzime.
 • Atașament cauciucat la capăt.
 • Capac generator de aburi din inox.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cea mai bună saună facială. Iar dacă doriți să vedeți și alte saune„ faciale bune, le puteți vedea aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here