Ceasuri de perete altfel care oferă un aer diferit camerei

De cele mai multe ori reușim să îi oferim unei camere personalitate nu prin alegerea unui set de mobilier foarte scump, sau prind diferite culori folosite pentru a decora pereții, ci prin amplasarea unor obiecte cu prețuri accesibile care să poată oferi un aer cât mai interesant camerei și, de ce nu, să ajute la conceperea unei personalități unice. Astfel în acest articol am ales să vă prezint câteva ceasuri interesante care ar putea oferi unei camere un aer unic.

Ceas de perete Kring pentru iubitorii de cafea

Personal îmi place foarte mult cafeaua, iar când am văzut ceas am zis clar că voi scrie despre el pe blog să țin minte să-l cumpăr cândva. Într-o sufragerie în care serviți des cafeaua cu vecinii sau cu prietenii, cu un aspect rustic care te trimite cu gândul la acele cafenele foarte plăcute și relaxante, acest ceas este mai mult decât foarte potrivit.

Click pentru a achiziționa acest ceas.

ceasuri de perete

Ceas de perete pentru cei care iubesc Parisul

Mereu mi-au plăcut acele persoane care visează să meargă în Paris măcar într-o călătorie, dacă nu pot locui acolo, care adoră filmele cu acțiunea în Paris dar și care se documentează atât de mult încât să știe cât mai multe despre acest oraș plin al iubirii. Fie ca sunteți o astfel de persoană sau doriți să cumpărați un cadou pentru o astfel de persoană, acest ceas care te trimite cu gândul la Paris poate fi o alegere foarte inspirată.

Click pentru a cumpăra acest ceas la promoție.

ceas de perete paris

Ceas de perete pentru rockeri

Chiar dacă nu e în aceeași temă precum ceasurile de perete de mai sus, dacă vă place muzica rock atunci cu siguranță vă va plăcea și un astfel de ceas pe perete. De asemenea, la fel ca în cazul ceasului cu Paris, și acesta poate reprezenta o idee de cadou foarte bună.

Click pentru a cumpăra acest ceas pentru rockeri.

ceas de perete rockeri

Așadar, acestea sunt ceasurile de perete pe care vi le recomand azi, însă dacă mai aveți nevoie de sugestii, să-mi spuneți și cu siguranță voi mai veni cu articole.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here