Cei mai buni ochelari 3D pentru televizoare 3D

Am vorbit în articolul anterior despre televizoare 3D bune doar că nu toate televizoarele vin la pachet și cu o pereche de ochelari, iar dacă vin, atunci ne mai trebuie încă o pereche de cei mai buni ochelari 3D pentru un alt membru al familiei.

Astfel, am decis să facem un articol despre cum se aleg niște ochelari 3D buni, astfel încât să te poți bucura de o experiență a vizionării filmelor 3D mult mai spectaculoasă.

O pereche de ochelari 3D bună costă de la 50 de lei la 300 de lei, dacă vorbim de niște ochelari foarte buni.

cei mai buni ochelari 3D

BlogdeCasa.Ro te ajută să-ți cumperi cei mai buni ochelari 3D – ghidul cumpărătorului

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cei mai buni ochelari 3D și nu știi cum să-i alegi, atunci te vom ajuta noi. Pe scurt, va trebui să urmărești aspecte precum tehnologia, compatibilitatea, design, garanție și durată de funcționare. Vorbim mai pe larg în rândurile următoare:

1.Tehnologie

Ochelarii 3D pot fi împărțiți pe mai multe categorii în funcție de tehnologia folosită.

Astfel, dacă vrei să ai o imagine separată pentru fiecare ochi, atunci ar trebui să ai la dispoziție niște ochelari buni. Imaginea trebuie deci să fie alternată într-un timp foarte scurt. Energia de alternare este posibilă doar cu ajutorul unor baterii cu care sunt dotați ochelarii 3D.

Ochelari 3D pasivi – de obicei cinematografele folosesc acest tip de ochelari. Costul acestora este este ceva mai redus, iar de aceea îi întâlnim mai des. Ochelarii de acest gen sunt polarizați, liniar ori circular, astfel încât imaginea primită va fi diferită în funcție de ochiul cu care privești.

Ochelari 3D activi – ochelarii 3D activi au o tehnologie numită „time-sequential multiplexing” cu ajutorul căreia fiecare ochi primește câte o imagine de tip Full HD. De asemenea, modul de funcționare este cu ajutorul unor cristale lichide, iar fiecare primește o tensiune electrică ce transformă lentila într-una opacă. De obicei, filmele 3D oferă imagini diferite pentru fiecare ochi, iar acești ochelari ajută la receptarea corectă a imaginilor.

2.Compatibilitate

Foarte important este să verifici și dacă cei mai buni ochelari 3D pe care vrei să-i cumperi sunt compatibili cu televizorul lor. Asta deoarece ochelarii comunică de regulă cu aparatul prin intermediul unor semnale de radio-frecvență, de aceea ar trebui să fii atent la compatibilitate.

3.Design

Desigur, ochelarii ar trebui să fie cât mai comozi. Materialele trebuie să fie de calitate și rezistente totodată. Iar un alt lucru la care ar trebui să fii atent, este posibilitatea de-ai folosi peste ochelarii de vedere.

4.Caracteristici

De regulă, cei mai buni ochelari 3D funcționează cu ajutorul unor baterii de tip CR2025, ce au o autonomie de până la 150 de ore. Durata de funcționare este deci un alt criteriu de care să ții cont. Un buton on/off te va ajuta să prelungești durata de viață a bateriilor.

5.Garanția

Iar în final, vă mai recomandăm să optați numaidecât pentru o pereche de ochelari 3D care să aibă o garanție de minim 12 luni.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cei buni ochelari 3D

Așadar, dacă vreți niște ochelari 3D buni, ar trebui numaidecât să vedeți recomandările noastre de mai jos:

Ochelari 3D Samsung SSG-P51002

Ochelari 3D Samsung SSG-P51002, 2bucO primă recomandare sunt ochelarii 3D Samsung. Dotări:

 • Ochelari 3D activi.
 • 150 ore autonomie.
 • Buton on/off.
 • 2 perechi.
 • Compatibili cu mai multe tipuri de televizoare.

Click pentru preț!

Ochelari 3D pasivi Philips PTA417/00

Ochelari 3D pasivi Philips PTA417/00Foarte buni sunt și acești ochelari 3D Philips. Dotări:

 • Tehnologie pasivă.
 • Compatibili cu majoritatea televizoarelor Philips.
 • Două perechi.
 • Pot fi folosiți la ochelarii de vedere.

Click pentru preț!

Ochelari 3D Hama TV Sony

ochelari-3d-hama-tv-sonyIar ultima recomandare pentru cei mai buni ochelari 3D sunt cei dela Hama. Dotări:

 • Funcționare 120 de ore.
 • Compatibilitate cu televizoarele Sony.
 • Preț bun.
 • Tehnologie activă.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cei mai buni ochelari 3D, dar puteți vedea aici mai multe recomandări.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here