Cel mai bun aparat aerosoli cu ultrasunete

Am tot vorbit aici pe blog despre tot felul de aparate, electrocasnice, aparate pentru frumusețe dar sănătatea parcă e mai importantă decât toate. De aceea dorim acum să vorbim și despre cel mai bun aparat aerosoli cu ultrasunete, care nu e chiar atât de popular dar foarte util.

Un astfel de aparat te ajută să îndepărtezi infecțiile respiratorii, iar prețul său nu este deloc mare. Un aparat aerosoli cu ultrasunete are un preț ce începe de la 100 de lei, dar poate trece de 300 dacă e vorba despre un model de top.

cel mai bun aparat aerosoli cu ultrasunete

Despre aerosoli – ce sunt aerosolii și ce presupune un tratament cu aerosoli

Tratamentul cu aerosoli este mai exact un procedeu de inhalare a unor pastile ce sunt transformate în vapori, deci vei scăpa de probleme ușor, rapid și poți îndepărta imediat unele probleme de sănătate.

Tratamentul cu aerosoli este foarte util mai ales atunci când iei medicamente de tip antibacterian, antiinflamatorii, bronhodilatatoare sau vasoconstrictoare. De asemenea, acest aparat te poate ajuta să scapi de probleme pulmonare, traheitei, astm, bronșita, sinuzita, alergiile, precum și răceli sau alte astfel de probleme de sănătate.

Tipuri de aerosoli

Există mai multe tipuri de aerosoli. În primul rând îi putem împărți în aerosoli artificiali și aerosoli naturali. Aerosolii naturali sunt mai exact substanțe volatile, polen și marini, incorporând elemente precum calciul, magneziul, iodul, clorură de sodiu și altele. Aerosolii artificiali sunt generați de aparat.

Aerosolii artificiali pot fi împărțiți și ei pe mai multe categorii:

 • Inhalatoare care sunt presurizate cu doze măsurate – recomandate mai ales bebelușilor, deoarece au particule lichide ce se inhalează atunci când respiră normal, sau chiar când dorm.
 • Inhalatoare cu pulbere uscată – la fel ca modelul de mai sus, acesta generează particule lichide, doar că inhalarea se face într-un mod ritmic și ordonat, deci e greu de aplicat bebelușilor.
 • Nebulizatoare care generează particule solide – inhalare rapidă dar profundă, deci nici acestea nu se aplică bebelușilor.

De asemenea, cel mai bun aparat cu aerosoli mai poate fi ales pe categorii în funcție de compresor sau cu ultrasunete. Aparatele cu ultrasunete nu fac deloc gălăgie, au o greutate redusă, iar medicamentul este transformat în aerosoli cu ajutorul unui cristal piezoelectric. În schimb, aparatele cu compresor fac mai mult gălăgie, iar pentru un bebeluș poate fi tulburător.

Noi vă recomandăm însă să alegeți un model aerosoli cu ultrasunete, deoarece reprezintă un aparat modern mai ușor de folosit.

Caracteristici de care să ții cont atunci când vrei cel mai bun aparat aerosoli cu ultrasunete

Atunci când vrei un aparat aerosoli cu ultrasunete bun va trebui să ții cont de mai multe aspecte precum certificarea, cât de mari sunt particulele, rata de nebulizare, volumul rezidual precum și volumul maxim realizat de inhalare.

Certificare

Nu trebuie să te grăbești să faci o alegere ieftină, ci mai degrabă alege un model mai scump care are o certificare conform Directivei 93/42/CEE. 

Mărimea particulelor precum și volumul maxim realizat de inhalare

Vom fi scurți și la obiect la acest detaliu:

 • Mărimea particulelor ar trebui să fie cuprinsă între 1 și 5 microni.
 • Volumul maxim produs de inhalare ar trebui și el să fie cuprins dintre 7 ml și 9 ml.

Rată de nebulizare plus volum rezidual

Rata de nebulizare ar trebui să fie de 0.35 ml/min iar volumul rezidual să aibă o valoare aproximativă de 0.7 ml.

Zgomot și mască

Alege deci un model care să nu facă prea multă gălăgie, pentru a nu speria copilul. De asemenea, ar trebui să ai la dispoziție cel puțin o mască pentru adulți și una pentru copii.

În final, vă mai recomandăm să alegeți un model care să aibă o garanție de cel puțin 2 ani.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cel mai bun aparat aerosoli cu ultrasunete

Așadar, dacă ați decis să vă luați un aparat pentru o sănătate tun, ar trebui să țineți cont de recomandările noastre. Asta deoarece mai jos găsiți recomandări pentru cel mai bun aparat cu aerosoli cu ultrasunete.

Aparat de aerosoli Laica – Aparat Aerosoli cu Ultrasunete MD6026

Aparat de aerosoli Laica - Aparat Aerosoli cu Ultrasunete MD6026O primă recomandare este modelul foarte apreciat MD6026. Dotări:

 • Rapid și silențios.
 • Mărime medie a particulelor: 3,4 microni.
 • Volum maxim produs de inhalare 8 ml.
 • Include 40 capsule.
 • Vârstă 0+.

Click pentru preț!

Aparat aerosoli Laica NE2003 cu piston

Aparat aerosoli Laica NE2003 cu pistonFoarte bun este și aparatul Laica NE2003 cu piston. Dotări:

 • Rapid.
 • Model cu compresor.
 • Vârstă 0+.
 • Accesorii multe incluse.
 • Rata de nebulizare: 0,35 ml/min.

Click pentru preț!

Aparat aerosoli Laica NE2010 cu compresor

Aparat aerosoli Laica NE2010 cu compresorIar ultima recomandare pentru cel mai bun aparat aerosoli cu ultrasunete este un model cu compresor :)). Dotări:

 • Vârstă 0+.
 • Preț bun.
 • Compresor cu piston.
 • Accesorii incluse.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun aparat aerosoli cu ultrasunete. Dar dacă vreți să vedeți și alte recomandări, le puteți vedea aici. De asemenea, dacă ai întrebări, lasă un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here