Cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică

După ce am vorbit într-un articol despre aparate de alergat pe bandă mecanică am decis să facem și articolul cu numărul 2 în care vorbim despre cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică. Acesta vine desigur cu diferite avantaje față de banda de alergat mecanică, dar și cu câteva bile negre. Vom vorbi însă mai pe larg mai jos.

Despre aparatele de alergat pe bandă am mai vorbit deja și am spus că reprezintă o metodă foarte bună de a face mișcare în casă. De asemenea, aparatele de alergat pe bandă electrică sunt apreciate pentru că au un motor, deci e mai ușor să menții un ritm. Prețul în schimb este ceva mai mare, spre deosebire de aparatele cu bandă mecanică sau magnetică

Prețul unui aparat de alergată pe bandă electrică începe de undeva de la 1000 de lei, dar poate crește mult în funcție de dotările tehnice.

Cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică

Cum se alege cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică, va trebui să urmărești mai multe aspecte. Mai exact, este vorba despre detaliile legate de motor, dimensiunile benzii, programele incluse plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Motor

Pentru că vorbim despre aparate electrice, avem desigur și un motor. Ei bine, trebuie să ne asigurăm că acest motor are o putere de cel puțin 1,5CP, dar dacă îl folosim zilnic, mai mult de o oră, atunci puterea ar trebui să fie mai mare de 3 CP.

De asemenea, un motor puternic ne va oferi posibilitatea de a alege dintre mai multe trepte de viteză, pentru a face mișcare treptat, fără să ne solicităm prea mult încă de la început.

2.Dimensiunile benzii

Așa cum spuneam și în articolul despre benzi mecanice, dimensiunile benzii nu sunt deloc de ignorat. Asta în primul rând pentru o stabilitate cât mai bună atunci când alergi, dar și pentru o depozitare cât mai facilă.

Tot la acest subcapitol trebuie menționat și faptul că trebuie să oferim atenție și greutății maxime suportate. Asta deoarece o bandă mai lată va suporta totodată și o greutate mai mare.

De asemenea, o bandă mai lată te va ajuta totodată să faci exerciții mai complexe.

3.Caracteristici

Pe lângă aspectele despre care am discutat mai sus, mai trebuie să ții cont și de alte aspecte importante. De exemplu înclinarea benzii este un detaliu care te va ajuta să practici exerciții mai mult sau mai puțin complexe.

De asemenea, o depozitare mai ușoară poate fi facilitată dacă modelul este unul pliabil, astfel încât să îl poți depozita ușor sub un pat sau într-un spațiu asemănător. Iar sistemele de siguranță sunt și ele importante, deoarece vorbim totuși despre un aparat electric, deci nu ar trebui să apara probleme nedorite.

4.Consolă

Atunci când faci sport este util să ai informații legate de timpul de când faci mișcare, distanța parcursă, numărul de calorii arse, viteza șamd. În acest sens, cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică este dotat cu o consolă care ar trebui să ne afișeze cât mai multe informații de acest gen.

5.Garanție

Iar în final, vă mai putem recomanda să optați doar pentru modele care au cel puțin o garanție de 24 de luni. De asemenea, cumpărați cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică doar din magazine de încredere.

Recomandări pentru cele mai bune aparate de alergat pe bandă electrică

Așadar, dacă ați decis să vă luați una dintre cele mai bune aparate de alergat pe bandă electrică, atunci noi vă vom ajuta. Mai exact, veți găsi mai multe recomandări mai jos, alese special pentru voi:

Bandă de alergat electrică FitTronic DK19AI

Banda de alergat electrica FitTronic DK19AIO primă recomandare este FitTronic DK19AI. Dotări:

 • Motor de 1.75 cp.
 • Viteză de la 1 la 14 km.
 • Înclinație de 15%.
 • Informații despre viteză, distanță, timp, calorii și puls.
 • Dotată cu USB sau port pentru mp3 player.

Click pentru preț!

Bandă de alergat electrică Actuell T2000I

Banda de alergat electrica Actuell T2000I, putere maxima motor 2.5cp, functie body fat, greutate suportata 110kg, intrare mp3O altă bandă de alergat electrică bună este și Actuell T2000I. Dotări:

 • Motor 1.5CP.
 • Viteză 0.8-12 km/h.
 • 3 nivele de înclinare.
 • Informații multe afișate pe calculator.
 • 12 programe.
 • Funcții de siguranță.

Click pentru preț!

Bandă de alergat cu înclinare automată Energy Fit MT10A

Iar ultima recomandare este Energy Fit MT10A. Dotări:

 • Motor 1.5 CP.
 • Viteză 1-12 km/h.
 • Înclinare de 12 nivele.
 • Mai multe informații afișate pe calculator.
 • Suport MP3, USB, card SD.
 • Greutate maximă 130 kg.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun aparat de alergat pe bandă electrică. Desigur, puteți vedea mai multe modele aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here