Cel mai bun aparat de copt ardeii

Toamna este momentul în care trebuie să ne pregătim pentru iarnă cu provizii de legume și fructe, iar după ce am vorbit despre deshidratoare bune, trebuie numaidecât să vorbim și despre cel mai bun aparat de copt ardeii, deoarece acum este momentul când trebuie să coacem legumele pentru a sta mai bine.

Un aparat bun de copt ardei te va ajuta să pregătești ardei capia copți chiar și vinete fără să pierzi prea mult timp, ci mai degrabă să te ocupi de alte activități.

De asemenea, un aparat de copt ardei te va mai ajuta și să nu faci fum în casă plus că nu va face căldură, precum un aragaz sau un grătar electric, iar legumele se vor coace uniform.

Iar un astfel de aparat nici nu e foarte scump: de la 120 de lei costă un aparat de copt ardei bun.

Cum să alegi cel mai bun aparat de copt ardeii pentru a te pregăti mai bine de iarnă

Atunci când vrei cel mai bun aparat de copt ardeii va trebui să îl alegi cu grijă, ținând cont de mai multe caracteristici importante despre care voi vorbi chiar mai jos, pe scurt și pe înțelesul tuturor astfel încât să ai o alegere cât mai ușoară de făcut.

1.Putere

Puterea unui aparat de copt ardei este un aspect foarte important. Puterea trebuie să fie de cel puțin 1500W astfel încât aparatul să se poată încălzi repede precum și să mențină o temperatură constantă, astfel încât să poți coace legume în mai multe rânduri.

2.Dimensiuni

De regulă, dacă ai o bucătărie mică, trebuie să ții cont dimensiuni astfel încât să ai unde stoca aparatul atunci când nu îl folosești, fără să ocupe prea mult spațiu.

3.Timp de preparare

Un aparat de copt ardei are nevoie de 10-15 minute pentru a coace legumele, doar că mai mult timp durează până când un astfel de aparat atinge temperatura de coacere (20-30 minute în medie) așa că trebuie să fii atent și la acest detaliu.

4.Greutate

La fel cum ziceam și la dimensiuni, ar trebui să alegi un aparat mai ușor astfel încât să îl poți transporta mai repede.

Cel mai bun aparat de copt ardei

Din păcate, momentan nu există decât un aparat de copt ardei pe piață, dar vom actualiza articolul cu cât vor apărea mai multe modele. Momentan, doar MYDOMO are un astfel de aparat:

Aparat de copt ardeii MYDOMO
cel mai bun aparat de copt ardeii

Puterea este de 1600 W deci poate coace 3 ardei în același timp sau 3 vinete, doar puneți capacul și aparatul va face tot. De asemenea, aparatul este complet emailat și izolat termic.

Timpul de preîncălzire este de 20 de minute, iar ardeii se coc în 5-10 minute, în timp ce vinetele au nevoie de 15 minute. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun aparat de copt ardeii, iar dacă doriți să aflați când apar și aparate noi, atunci ar trebui să verificați la acest magazin online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here