Cel mai bun aparat de făcut biscuiți și paste

Suntem adepții produselor pregătite în casă, iar de aceea recomandăm deseori aparate foarte utile pentru orice bucătărie, precum și articolul despre mașini de făcut paste făinoase. În acest articol în schimb ne-am propus să vorbim despre cel mai bun aparat de făcut biscuiți și paste.

Ne dorim deci ca cititorii noștri să aibă o viață mai sănătoasă, iar de aceea am decis să facem și acest articol.

cel mai bun aparat de făcut biscuiți și pasteAparatul de făcut paste și biscuiți e ușor de folosit, mai ales dacă este un aparat automat, iar tu nu trebuie decât să pui ingredientele. Aparatul de făcut biscuiți va omogeniza ingredientele, iar apoi coca va fi modelată. Desigur, modelul manual e mai accesibil, dar va trebui să depui ceva efort.

Prețul depinde de modelul ales: un aparat automat costă în jur de 700 de lei sau mai mult, iar modelele manuale sunt desigur mai ieftine.

Cum se alege cel mai bun aparat de făcut biscuiți și paste

Atunci când vrei cel mai bun aparat de făcut biscuiți și paste, va trebui să ții cont de aspecte precum puterea, capacitatea, accesoriile incluse, siguranța precum și garanția. Despre fiecare aspect discutăm pe larg mai jos.

1.Putere

Vorbim deci despre aparate automate pentru biscuiți și paste. De aceea, ar trebui ca acesta să aibă o putere de 300-400W, astfel încât să poată fi amestecat aluatul fără probleme.

2.Capacitatea

Acest aspect îl vei alege în funcție de propriile nevoi. Dacă ai o familie mare, iubitoare de biscuiți, atunci ar trebui să optezi pentru un aparat cu o capacitate ceva mai mare.

3.Accesorii incluse

Cel mai bun aparat de făcut biscuiți și paste ar trebui să aibă în dotare numaidecât mai multe accesorii care să ne facă viața mai ușoară, la fel și prepararea biscuiților sau a pastelor.

Astfel, ar trebui să ai mai multe site la dispoziție, diferite pâlnii pentru macaroane sau fidea, precum și o carte cu rețete.

4.Siguranță plus garanție

Siguranța va reprezenta mereu un aspect de luat în considerare, iar asta pentru că nu ne dorim mici incidente în urma căruia să rămânem cu o mică lovitură sau ceva de genul acesta, ori cu aparul stricat.

Pentru o mai bună siguranță, cel mai bun aparat de făcut biscuiți și paste ar trebui să dispună de un indicator de funcționare, de o suprafață antiaderentă precum și piciorușe pentru fixare.

De asemenea, nici garanția nu e de ignorat, chiar dacă nu ni se întâmplă prea des să fim nevoiți să apelăm la magazinul de unde am luat un produs pentru a-l trimite în garanție. Totuși, aceasta ar trebui să fie de cel puțin 2 ani.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cele mai bune aparate de făcut biscuiți și paste

Așadar, dacă ai decis să-ți iei și tu unul dintre cele mai bune aparate de făcut biscuiți și paste, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos. Am ales doar modele bune, din magazine de calitate, cu review-uri pozitive. Deci merită să acorzi atenție recomandărilor noastre:

Aparat de făcut paste și biscuiți Ariete 1591

aparat-de-facut-paste-si-biscuiti-ariete-1591-250-wO primă recomandare este acest model Ariete 1591. Dotări:

 • Putere de 250W.
 • Carte cu bucate.
 • 7 matrițe diferite.
 • Accesoriu Ravioli.
 • Ușor de curățat.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Mașină automată de preparat paste 90.730 Beper

masina-automata-de-preparat-paste-90-730-beperLa fel de bună este și această mașină Beper. Dotări:

 • Putere 200W.
 • Afișaj digital.
 • Indicator luminos.
 • Carte cu rețete.
 • Multe accesorii incluse.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cel mai bun aparat de făcut paste și biscuiți, iar dacă aveți întrebări sau sugestii, ne puteți lăsa un comentariu mai jos.

1 COMENTARIU

 1. Daca fac aluatul din faina fara gluten, adica faina de linte, de naut, de orez sau hrisca se lucreaza la fel? Daca da, doresc sa achizitionez unul din modelele de mai sus.
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here