Cel mai bun aparat de făcut cârnați

Nici nu mai e mult până când vine sezonul rece odată cu sărbătorile de iarnă, moment marcat de faptul că fiecare casă miroase a cârnați și alte preparate delicioase. Și totuși, cei mai bun cârnați pot fi făcuți numai cu cel mai bun aparat de făcut cârnați, un aparat cu preț mic dar foarte util.

Atenție! Poți face cârnați și cu ajutorul unei mașini de tocat carne iar tot la sărbători te va ajuta și o mașină de făcut sarmale.

Așadar, dacă doriți cel mai bun aparat de făcut cârnați și vă întrebați cât costă, ei bine va trebuie să scoateți din portofel o sumă modică: între 100 și 200 de lei.

Cum se alege cel mai bun aparat de făcut cârnați

Vorbim așadar despre un aparat manual, care nu este greu de ales, mai ales dacă ții cont de sfaturile pe care ți le oferim mai jos.

cele mai bune aparate de făcut cârnați

Atunci când vrei cel mai bun aparat de făcut cârnați, trebuie să ții cont de următoarele lucruri:

Capacitate plus dimensiuni

De regulă, aparatele de făcut cârnați au o capacitate de 2-4 kg, dar dacă vrei un aparat mai mare, atunci vei avea nevoie și de mai mult spațiu pentru depozitare.

Tip de aparat

Aparatele de făcut cârnați sunt de mai multe tipuri. Mai exact, vorbim despre modele verticale și modele orizontale. Nu există cel mai bun tip, ci va trebui să alegi modul dorit în funcție de preferințe dar și cum ți se pare ție mai comod.

Accesorii

În primul rând, un aparat de făcut cârnați bun trebuie să vină numaidecât cu câteva pâlnii, foarte utile pentru ca umplutura să fie bine modelată. Trebuie totuși să ai pâlnii la dispoziție pentru a face cârnați mai subțiri, mai groși, dar și medii. 

Garanție

Foarte importantă este și garanția, care ar trebui să fie de cel puțin 2 ani. Asta deoarece, atunci când cumperi cel mai bun aparat de făcut cârnați, trebuie să îl iei dintr-un magazin de încredere dar și de calitate, astfel încât să ai o politică de service ok, precum și o garanție mare.

Cele mai bune aparate de făcut cârnați – recomandări

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune aparate de făcut cârnați, vă voi recomanda în rândurile următoare câteva modele bune:

Aparat de făcut cârnați MF 4kg

aparat-de-carnati-mf-4kgO primă recomandare este acest model din imaginea alăturată. Dotări:

 • Acționare orizontală.
 • 4 pâlnii grosimi de 17 mm / 21 mm / 25 mm și 29 mm.
 • Capacitate de 4 KG.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Aparat de făcut cârnați KingHoff

aparat-de-facut-carnati-kinghoff-pentru-3-kg-carneLa fel de bun este și aparatul de făcut cârnați de la KingHoff. Dotări:

 • Capacitate 3 KG.
 • Material inox.
 • 4 pâlnii pentru grosimi de 15 mm, 19 mm, 22 mm și 25 mm.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Aparat de făcut cârnați Grunberg GR37

cel mai bun aparat de făcut cârnațiIar ultima recomandare pentru cel mai bun aparat de făcut cârnați este cel din imaginea alăturată. Dotări:

 • Material oțel.
 • Capacitate 4 litri.
 • Sistem de prindere.
 • 3 pâlnii cu grosimi diferite. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun aparat de făcut cârnați, iar dacă doriți să vedeți mai multe modele, puteți accesa acest magazin online.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here