Cel mai bun aparat de făcut iaurt

Nimic nu e mai plăcut decât să poți avea cel mai bun aparat de făcut iaurt astfel încât să ai mereu alimente gustoase la îndemână la orice masă a zilei.

Iaurtul se poate prepara foarte ușor în casă mai ales dacă ai un aparat de făcut iaurt bun, iar acesta este un aliment recomandat mai ales datorită faptului că este foarte sănătos și chiar te ajută să slăbești.

Astfel, dacă te-ai săturat să mergi prin supermarket-uri să cumperi tot felul de produse și să citești etichetele pentru a găsi un produs cât mai natural, și te-ai hotărât să cumperi cel mai bun aparat de făcut iaurt, în rândurile următoare vei găsi un ghid de alegere a celor mai bune aparate de făcut iaurt precum și recomandări de aparate bune la sfârșitul articolului.

Cum să alegi cel mai bun aparat de făcut iaurt

Așadar, în rândurile următoare voi oferi o listă de criterii de care ar trebui să țineți cont atunci când vă doriți să cumpărați cel mai bun aparat de făcut iaurt, criterii de care chiar vă recomand să țineți cont pentru o achiziție reușită.

1.După putere și treptele de putere

La fel ca multe alte electrocasnice mici și cele mai bune aparate de făcut iaurt au o anumită putere și trepte de putere. Acestea nu au o putere foarte mare, deci nu consumă prea mult curent, iar aceasta este de cele mai multe ori cuprinsă între 15 W și 30 W.

De asemenea, modelele avansate au mai multe trepte de putere astfel încât să poți pregăti mai multe produse lactate la același aparat.

2.După capacitate

La fel cum am zis de fiecare dată când am vorbit despre capacitate, aceasta o alegeți în funcție de propriile pretenții. Aceasta poate fi de peste 2 litri la unele modele. Cele mai bune aparate de făcut iaurt vin cu un singur vas unde se face tot iaurtul iar altele vin cu vase micuțe pentru a servi mai mulți membri.

3.După timpul de lucru

Atunci când prepari iaurt după rețetele tradiționale ai nevoie să aștepți câteva zile astfel încât acesta să fie pregătit. În schimb cel mai bun aparat de făcut iaurt îți va oferi un iaurt delicios în cel mult 900 minute, în funcție de aparat, rețete și tehnologie.

4.După garanție

Spuneam în cazul multor electrocasnice, fie ele mari sau mici, faptul că garanția este importantă. Cel mai bun aparat de făcut iaurt ar trebui să aibă la rândul său o garanție de cel puțin 1-2 ani

Așadar, sper că sfaturile de mai sus te vor ajuta să găsești cel mai bun aparat de făcut iaurt, însă articolul nu se termină aici deoarece vă voi recomanda câteva modele chiar puțin mai jos.

Cele mai bune aparate de făcut iaurt – recomandări după review-uri

Dacă v-ați hotărât să consumați iaurt mai sănătos și vreți să vedeți care sunt cele mai bune aparate de făcut iaurt, atunci veți găsi mai jos câteva recomandări făcute după review-urile de pe internet.

1.Aparat de făcut iaurt Taurus Nature, 7 iaurturi naturale

cel mai bun aparat de facut iaurtUnul dintre cele mai bune aparate de făcut iaurt este Taurus Nature care ne oferă mai multe funcții și caracteristici:

 • Putere de 15 W.
 • Prepară 7 iaurturi de 150 ml.
 • Timpul de preparare poate fi de 360 sau 900 de minute.
 • Vine cu carte de rețete.
 • Preț bun.

2.Aparat preparare iaurt, Oursson FE1502D/RD

cele mai bune aparate de facut iaurtUn alt aparat de făcut iaurt foarte bun este și Oursson FE1502D/RD. Avantaje:

 • 5 borcane din ceramică.
 • capacitate de 1 litru.
 • afișaj LCD.
 • funcție de fermentare.
 • semnal la finalul programului.
 • preț accesibil.

3.Iaurtiera Oursson FE2103D/GA

aparate de facut iaurt buneAl 3-lea aparat de făcut iaurt de pe lista mea este tot de la Oursson, și anume modelul FE2103D/GA. Caracteristici:

 • Capacitate mare de 2 litri.
 • Funcție de fermentare.
 • Bol din ceramică.
 • Timer.
 • Semnal sonor la finalul programului.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun aparat de făcut iaurt și sper că v-ați ales și voi unul dintre cele trei deoarece veți avea o viață mult mai sănătoasă consumțnd astfel de iaurt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here