Cel mai bun aparat de făcut paste în casă

Produsele făcute în casă sunt mult mai sănătoase decât cele din comerț, iar asta spuneam și atunci când vă recomandam aparate de făcut biscuiți. Am decis să facem un articol acum și despre cel mai bun aparat de făcut paste în casă deoarece contează foarte mult să avem ingrediente sănătoase la îndemână.

Există aparate de făcut paste în casă atât manuale cât și electrice, iar despre acestea vom vorbi pe scurt mai jos:

  • Aparatele manuale au dimensiuni reduse și un preț accesibile. Aluatul se modelează într-o cuvă specială, rotind de o manivelă. Aluatul îl poți ajusta după propriile gusturi și preferințe.
  • Aparate electrice – sunt desigur mai scumpe, au dimensiuni mai mari dar sunt mai ușor de folosit.

Despre mașini manuale de făcut paste în casă, am vorbit în acest articol, iar în acest articol vom vorbi despre cel mai bun aparat de făcut paste în casă.

Un aparat electric bun are un preț cuprins între 450 și 700 de lei, acesta fiind diferit în funcție de dotări.

Cum se alege cel mai bun aparat de făcut paste în casă – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei unul dintre cele mai bune aparate de făcut paste în casă trebui să ții cont de mai multe caracteristici precum puterea, vitezele, accesoriile, dimensiunile șamd. Mai pe larg discut în rândurile următoare:

1.Putere

Cu cât un aparat e mai puternic, cu atât acesta va fi mai bun. Astfel, ar trebui să optezi pentru un aparat care să aibă o putere de cel puțin 50W.

2.Număr de viteze

O mașină de făcut paste îți va oferi o mulțime de posibilități și vei putea face orice tip de paste dorești. Astfel, ar trebui să ai la dispoziție cel puțin 2-3 trepte de viteză pentru a avea control asupra procedeului de a face paste.

3.Tipul pastelor obținute

Trebuie să te gândești ce tip de paste dorești să pregătești cu un astfel de aparat. Pastele pot fi spaghetti, rotunde, fidea, lasagna, raviolini, ravioli șamd. Acestea le poți obține doar cu ajutorul unor forme speciale, iar cu cât sunt mai multe forme, cu atât e mai bine.

4.Dimensiuni plus garanție

Dacă ai o bucătărie spațioasă, atunci nu ar trebui să îți bați capul cu dimensiunile acestui aparat. Dacă nu… atunci va trebui să te orientezi către un model căruia să îi găsești ușor loc de depozitare.

Iar garanția, la fel cum spuneam de fiecare dată când vorbeam despre diferite electrocasnicear trebui să fie de minim 24 de luni. Iar cel mai bun aparat de făcut paste în casă ar trebui să fie cumpărat dintr-un magazin cât mai ok.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cele mai bune aparate de făcut paste în casă

Așadar, dacă ai decis să faci o investiție pentru a găti mai sănătos, cu propriile paste, pentru o viață mai sănătoasă, atunci ar trebui să iei unul dintre cele mai bune aparate de făcut paste în casă.

Mașină de făcut paste Marcato Atlas Motor

masina-de-facut-paste-marcato-atlas-motorCaracteristici:

  • Putere de 100W.
  • 3 feluri de paste.
  • Role de aluminiu.
  • Buton de reglare pentru dimensiuni diferite.

Click pentru preț!

Momentan, aceasta este singura noastră recomandare pentru cel mai bun aparat de făcut paste. Iar dacă doriți să vedeți și alte modele, vă invităm să accesați acest magazin.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here