Cel mai bun aparat de masat picioarele

Am tot vorbit despre electrocasnice, doar că acasă înseamnă pentru noi relaxare și timp petrecut frumos, iar de aceea vorbim și despre alte aparate. Mai exact, în acest articol am decis să vă prezentăm cel mai bun aparat de masat picioarele. Asta pentru că știm cât de plăcut și relaxant poate fi un masaj bun, dar și cât de sănătos.

BlogdeCasa.Ro ține la răsfățarea ta, iar de aceea ar trebui să te poți relaxa oricând dorești, făcând o achiziție simplă dar utilă: un aparat de masat picioarele.

Iar prețul e cel care te motivează să-ți iei un astfel de aparat: între 150 și 500 de lei costă cel mai bun aparat de masat picioarele.

Cum se alege cel mai bun aparat de masat picioarele – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Dacă ai decis să faci o achiziție pentru o viață mai relaxantă și să-ți iei cel mai bun aparat de masat picioarele, va trebui să ții cont de mai multe lucruri precum tipul de masaj, numărul de programe, accesorii incluse sau garanție.

Despre acestea vorbim mai jos:

1.Tip de masaj plus trepte de putere

Există mai multe aparat de masaj pentru picioare, iar fiecare dintre ele au un mod de masaj sau mai multe. Cele mai întâlnite tipuri de masaj sunt masajul prin vibrații, masaj cu bule sau masaj combinat.

Există și aparate care se concentrează pe anumite zone a picioarelor, cu ajutorul unor role șamd.

De asemenea, este foarte important să ai la dispoziție mai multe trepte de putere, astfel încât să poți alege masajul exact așa cum îți place.

2.Alte detalii

Pe lângă tipul de masaj și treptele de putere, mai trebuie să ții cont și de alte câteva caracteristici simple, dar importante. Vorbim și despre acestea mai jos, desigur.

În primul rând ar trebui să ții cont de exemplu de accesoriile incluse. Printre acestea ar trebui să se afle o perie fină, pentru un masaj cât mai relaxant, o piatră ponce care elimină pielea moartă, dispozitive pentru masaj intens, role de masaj, bile de masaj șamd. Cu cât mai multe, cu atât mai bine.

Trebuie să te gândești și la mărimea picioarelor tale, deoarece multe aparate acceptă cel mult mărimea 46. De asemenea, există și cel mai bun aparat de masat picioarele care încălzește apa pentru masaj umed.

Controlul ar trebui să fie cât mai simplu și mai ușor totodată, pentru a putea selecta ușor temperatura apei, tipul masajului șamd. De asemenea, un timer este și el util pentru a-ți programa mai ușor timpul de relaxare.

Iar în final, vă mai recomandăm să alegeți un aparat de masat picioarele care să aibă o garanție de cel puțin 2 ani dar și să cumpărați acest aparat doar din magazine de încredere.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cele mai bune aparate de masat picioarele

Așadar, dacă ai decis să cumperi un aparat pentru starea ta de bine, atunci ar trebui să alegi unul dintre cele mai bune aparate de masat picioarele. În rândurile următoare vă vom recomanda câteva aparate de masat picioarele bune:

Cădiță de masaj Laica PC1009 pentru picioare

cadita-de-masaj-laica-pc1009-pentru-picioareO primă recomandare este Laica PC1009. Dotări:

 • Hidromasaj.
 • Vibrații.
 • Efect de căldură.
 • Generare de raze infraroșii.
 • Trusă de pedichiură inclusă.
 • Preț foarte bun.

Click pentru preț!

Cădiță de masaj Trisa Foot Spa pentru picioare

cadita-de-masaj-trisa-foot-spa-pentru-picioareFoarte bună este și această cădiță de masaj pentru picioare. Dotări:

 • Masaj infraroșu.
 • Bule de aer.
 • 2 role interschimbabile.
 • 2 role fixe pentru o circulație mai bună.
 • Piciorușe anti-alunecare.

Click pentru preț!

Cădiță de masaj BaByliss 8033E pentru picioare, 3 programe

cel mai bun aparat de masat picioareleIar ultima recomandare pentru cel mai bun aparat de masat picioarele este acest model. Dotări:

 • Vibrații.
 • Bule și căldură.
 • Masaj, bule și căldură.
 • Perie fină, piatră ponce și dispozitiv pentru masaj intens.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Așadar, dacă vreți și voi cel mai bun aparat de masat picioarele și doriți să vedeți mai multe modele, atunci accesați acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here