Cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor

Un nou născut are nevoie de foarte multă atenție, pentru a crește sănătos. De aceea, din când în când vorbim despre aparate pentru ei. Iar după ce am vorbit despre aparate cu aerosoli bune, acum vom face un articol despre cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor.

Sterilizarea biberoanelor este foarte importantă pentru a crește un copil sănătos. Asta deoarece prin acest procedeu sunt eliminați factorii nocivi. În ceea ce privește sterilizarea, aceasta poate fi realizată cu ajutorul unui sterilizator electric, prin intermediul aburilor, prin fierbere, la rece sau cu microunde.

Aparatul pentru sterilizare – este cel mai ok în acest sens, deoarece a fost gândit pentru procedeul de sterilizare. Cu ajutorul său, poți steriliza biberoanele în doar câteva minute, cu ajutorul aburilor calzi care elimină microorganismele. De asemenea, cu un astfel de aparat poți steriliza și alte obiecte. Prețul său însă este ceva mai mare, doar că merită fiecare leu.

Sterilizarea cu ajutorul cuptorului de microundedacă ai un cuptor de microunde, atunci îl poți folosi pentru sterilizare, doar că trebuie ca materialul biberonului să poată suporta acest procedeu.

Sterilizare prin fierbere – o metodă deja  populară, doar că durează ceva mai mult și nici nu poți steriliza biberoanele din plastic.

Sterilizare la rece – cu ajutorul unei soluții și icu apă rece, doar că reprezintă un procedeu destul de complicat.

Cum se alege cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Sterilizarea cu abur reprezintă deci una dintre cele mai bune metode, iar dacă vrei un aparat pentru sterilizarea biberoanelor bun, atunci ar trebui să urmărești aspecte precum durata de sterilizare, funcțiile, capacitate plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Durata de sterilizare

Un sterilizator electric bun folosește aburi pentru a elimina orice factor nociv existent, iar timpul ar trebui să fie cât mai redus. Acesta poate fi cuprins între 8 și 15 minute. Este important ca înainte de a steriliza un biberon, indiferent că e nou sau utilizat, trebuie să îl spălați, iar sticla, tetina și inelul trebuie puse separat în acest aparat. După sterilizare, capacul se lasă închis.

De asemenea, un biberon va fi steril de la 8 la 24 de ore, dacă acesta nu a fost deschis.

Important este să aruncați biberonul dacă unul dintre elemente a fost zgâriat, acolo depozitându-se factorii nocivi ce devin mult mai greu de îndepărtat.

2.Capacitate

Un aparat pentru sterilizarea biberoanelor bun trebui să aibă o capacitate ceva mai mare, de minim 6 biberoane. De asemenea, dacă avem la dispoziție o capacitate mare, atunci putem steriliza și alte obiecte precum farfuriile.

Totodată, trebuie să țineți cont că mai ales în primul an de viață a celui mic, sterilizarea trebuie făcută frecvent.

3.Funcții

Cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor trebuie să aibă în dotare câteva funcții utile. Printre acestea, oprirea automată va opri aparatul după ce programul e gata, iar alarma te va anunța de acest lucru.

Afișajul te va ajuta să știi cât mai durează până când sterilizarea e gata, iar dacă vorbim despre un aparat de sterilizarea biberoanelor bun, atunci ar trebui să poată fi spălat în mașina de spălat vase.

4.Garanție

Spuneam mai sus că sterilizarea este necesară mai ales în primul an de viață. De aceea, ar trebui să alegeți cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor care să aibă o garanție de cel puțin 24 de luni.

BlogdeCasa.Ro recomandă cele mai bune aparate de sterilizarea biberoanelor

Așadar, dacă vrei unul dintre cele mai bune aparate de sterilizarea biberoanelor, atunci ai ajuns unde trebuie. Asta deoarece mai jos veți găsi mai multe recomandări alese special pentru voi:

4-IN-1 Sterilizator electric Philips-AVENT SCF286/03

4-IN-1 Sterilizator electric Philips-AVENT SCF286/03, 220VO primă recomandare este sterilizatorul electric Philips-AVENT SCF286/03. Dotări:

 • Capacitate 6 sticle.
 • Sterilizare în doar 6 minute.
 • Afișaj avansat.
 • Funcționalitate 4 în 1.

Click pentru preț!

3-IN-1 Sterilizator electric cu aburi Philips-AVENT SCF284/03

cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelorFoarte bun este și modelul asemănător Philips-AVENT, doar că 3-IN-1. Dotări:

 • Capacitate 6 sticle.
 • Sterilizator 3 în 1.
 • Pt toate tipurile de biberoane.
 • Sterilizare în 6 minute.

Click pentru preț!

Sterilizator cu aburi Laica BC1005 pentru biberoane

sterilizator-cu-aburi-laica-bc1005-pentru-biberoaneIar ultima recomandare pentru cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor este acest model Laica. Dotări:

 • Capacitate 6 biberoane.
 • Timp sterilizare 10 minute.
 • Biberoanele rămân sterile timp de 6 ore.
 • Alimentare la rețea.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun aparat de sterilizarea biberoanelor. Iar dacă doriți să vedeți și alte modele, puteți accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here