Cel mai bun aparat împotriva șobolanilor

Poate că am putea vorbi despre orice altceva, șobolanii fiind un aspect deloc plăcut, doar că trebuie însă să vorbim și despre cel mai bun aparat împotriva șobolanilor, deoarece sunt zone cu probleme, iar în acest sens un astfel de aparat poate ajuta foarte mult.

Au fost realizate mai multe studii care au confirmat faptul că una dintre cele mai bune metode pe care le poți folosi pentru a alunga șobolanii este să apelezi la ultrasunete.

Iar un aparat cu ultrasunete pentru a alunga șobolanii nici nu este scump: în jur de 100 de lei costă.

Aparatul cu ultrasunete pentru șobolani – mod de funcționare

Aceste aparate emit niște unde ultrasunete cu o frecvență foarte mare, de peste 25.000 Hz, oamenii nesesizându-le, însă rozătoarele vor fi foarte deranjate de acestea și astfel vor pleca.

Iar un astfel de aparat nu e deloc greu de folosit: trebuie doar să îl pui în priză și să îl poziționezi strategic, iar rozătoarele vor pleca.

Cum se alege cel mai bun aparat împotriva șobolanilor – scapă de neplăcerile cauzate de rozătoare

Așadar, dacă dorești un aparat bun împotriva șobolanilor va trebui să ții cont de mai multe caracteristici printre care cele mai importante sunt tipul dăunătorilor, frecvența, unghi de procesare, suprafață de acționare și garanție.

1.Dăunători

Poate că  nu ai probleme cu șobolanii ci cu alți dăunători. Pe piață vei găsi mai multe aparate cu care să lupți contra dăunătorilor precum insectele, câinii, păsările sau chiar pisicile. Sunt și aparate mai complexe, care luptă contra mai multor tipuri de dăunători.

2.Frecvență

Un aspect foarte important atunci când alegi cel mai bun aparat împotriva șobolanilor este să verifici frecvența. Mai exact, va trebui să alegi un model cu frecvență de minim 25000 hZ, chiar mai mare astfel încât să poată trece și prin pereți fără probleme.

2.Suprafață de acționare

Ei bine ar trebui să cauți un aparat care să vină atât cu un unghi de propagare cât mai amplu, precum și care să acopere o suprafață cât mai mare astfel încât să fie alungați toți dăunătorii din zonă.

3.Mod de alimentare

Există aparate împotriva șobolanilor ce se conectează direct la priză dar și modele care funcționează cu baterii. Eu vă recomand însă aparatele care se montează direct la priză, deoarece astfel scapi de griji, consumul fiind unul foarte, foarte mic.

4.Garanție

Iar pentru că sunt sigur că veți vedea că cel mai bun aparat împotriva șobolanilor este foarte util, vă veți dori să îl folosiți mereu când apar diferite probleme, astfel trebui să optați pentru un aparat cu garanție de cel puțin 2 ani de zile, pentru a evita anumite costuri suplimentare pentru reparații.

Cele mai bune aparate împotriva șobolanilor – scapă rapid și ieftin de rozătoare

Așadar, dacă ai probleme cu șobolanii sau cu alți dăunători, vă recomand următoarele aparate pentru a lupta eficient împotriva acestor probleme.

Aparat împotriva șobolanilor Duo Pro Pestrepeller PS-927M

aparat-cu-ultrasunete-pentru-alungat-rozatoarele-duo-pro-pestrepeller-ps-927m-570mpO primă recomandare este Duo Pro Pestrepeller PS-927M. Dotări:

 • Frecvență de până la 65.000 Hz.
 • Suprafață de acționare de 570 m2.
 • Unghi de propagare de 260 de grade.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Aparat cu ultrasunete pentru alungat rozătoarele Attack Wave Pestrepeller PS-927

cel mai bun aparat împotriva șobolanilorLa fel de bun este și Attack Wave Pestrepeller PS-927. Dotări:

 • Suprafață de 450 metri pătrați.
 • Unghi de emisie a ultrasunetelor de 260 de grade.
 • Frecvență de până la 65 000 Hz.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Aparat cu ultrasunete pentru alungat rozătoarele, Dual Pestrepeller PS-310

aparat-cu-ultrasunete-pentru-alungat-rozatoarele-dual-pestrepeller-ps-310-200mpIar ultima recomandare pentru cel mai bun aparat împotriva șobolanilor este Dual Pestrepeller PS-310. Dotări:

 • Frecvență de până la 45.000 Hz.
 • Suprafață e acționare de 200 metri pătrați.
 • Preț foarte mic.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun aparat împotriva șobolanilor, iar dacă doriți să vedeți și mai multe aparate împotriva dăunătorilor, atunci intrați pe acest magazin online.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here