Cel mai bun baby monitor cu funcție video pentru cel mic

Atunci când ai un copil mic, întreaga atenție este îndreptată către acesta, deoarece atenția este chiar necesară. Astfel, vei petrece aproape tot timpul cu cel mic, iar în acest sens cel mai bun baby monitor cu funcție video poate fi de mare ajutor. Asta deoarece te vei putea bucura de câteva momente de pauză, fiind în continuare cu ochii pe cel mic.

VEZI SISTEME BABY MONITOR LA PREȚ REDUS

Mai exact, un aparat de tip baby monitor te va ajuta să ai grijă de cel mic chiar dacă nu te afli chiar lângă el. Mai exact, acesta este monitorizat de o cameră video iar tu vei putea urmări imaginile de pe un aparat sau chiar de pe telefonul mobil, în cazul modelelor mai performante.

Iar pentru a ști mereu ce face cel mic nu trebuie să scoți prea mulți bani din buzunar. Prețul unui baby monitor cu funcție video bun începe de undeva de la 300 de lei, dar poate crește cu mult în funcție de dotări. Totuși, cu siguranță te vei bucura de utilitatea acestui aparat.

Cum se alege cel mai bun baby monitor cu funcție video – ghidul blogului

Atunci când vrei cel mai bun baby monitor cu funcție video trebuie să urmărești mai multe detalii printre care putem menționa monitorul, raza de acțiune, funcțiile din dotare, garanția plus alte aspecte. Despre acestea vorbim chiar mai jos:

1.Supraveghere – video plus monitor

Poate fi foarte util să poți supraveghea copilul chiar de pe telefonul mobil, doar că uneori mai primești și apeluri, deci filmarea va fi întreruptă. Astfel, sunt mai ok în acest sens monitoarele independente. De asemenea, filmarea ar trebui să fie HD sau măcar VGA, pentru a vedea cât mai clar ce face bebelușul.

De asemenea, cel mai bun baby monitor ar trebui să aibă o cameră flexibilă, pentru a putea supraveghea mai ușor camera celui mic.

2.Rază de acțiune

Majoritatea monitoarelor de supraveghere a celor mici au o rază de acțiune de minim 200 de metri, astfel încât vei putea veghea asupra bebelușului chiar și din curte, dacă stai la casă.

Totodată, trebuie să te asiguri de faptul că sistemul de supraveghere a bebelușului ales are un semnal bun, ce nu va putea fi bruiat și care va trece ușor prin pereți.

3.Funcții

La fel ca în cazul oricărui aparat, funcțiile sunt mereu importante. Cele mai importante funcții de care ar trebui să dispună cel mai bun baby monitor cu funcție video sunt următoarele:

Vizibilitate și noaptea: dacă îți culci bebelușul pe întuneric, atunci ar trebui să optezi pentru un aparat care filmează și noaptea.

Zoom – zoom-ul te va ajuta să-l monitorizezi de aproape pe cel mic.

O funcție foarte, foarte utilă este cea de Talk Back care te ajută să vorbești cu cel mic, chiar dacă nu ești aproape de el.

Pornire automată la detectarea unui zgomot – dacă cel mic se trezește sau face gălăgie, un microfon cu o sensibilitate mare va detecta zgomotul, iar apoi vei fi atenționat audio sau chiar vizual.

De asemenea, alte două funcții utile sunt și înregistrarea cântecelor de leagăn pentru ca cel mic să adoarmă mai ușor, sau un termometru care să afișeze temperatura din cameră.

Recomandările BlogdeCasa.Ro: cel mai bun baby monitor cu funcție video

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun baby monitor cu funcție video, atunci ar trebui să vedeți recomandările noastre de mai jos. Am ales doar modele cu un raport preț/calitate cât mai bun, cu review-uri pozitive dar și din magazine de calitate.

Sistem monitorizare video pentru bebeluși Star-Light VBM-7100Sistem monitorizare video pentru bebelusi Star-Light VBM-7100O primă recomandare este Star-Light VBM-7100. Dotări:

 • Monitorizare temperatură.
 • 8 cântece de leagăn.
 • Night-vision.
 • Eco mode. 260 metri rază.
 • Display LCD. 

Click pentru preț!

Sistem monitorizare video pentru bebeluși Star-Light VBM-9300GSistem monitorizare video pentru bebelusi Star-Light VBM-9300GFoarte bun este și Star-Light VBM-9300G. Dotări:

 • Rază de 250 m.
 • Talk back – pentru a vorbi cu cel mic.
 • Temperatură.
 • Zoom.
 • Cântece de leagăn și Night-Vision.
 • Ecran TFT LCD.

Click pentru preț!

Videofon digital Motorola Connect MBP853 + Wi-FiVideofon digital Motorola Connect MBP853 + Wi-FiIar Motorla Connect MBP853 este ultima recomandare. Dotări:

 • Transmisie Wireless.
 • Display de 4.5 inch.
 • Vizibilitate nocturnă.
 • Senzor de mișcare.
 • Detectare sunet/mișcare.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun baby monitor cu funcție video. Desigur, veți găsi mai multe modele dacă veți vizita acest link.

1 COMENTARIU

 1. Cornelia Constantin

  De ce sa iei un baby monitor, oricat de bun ar fi el, daca o camera IP face mult mai multe si ramane „valabila” si dupa ce copilul creste? Poate fi folosita pentru o multime de alte situatii. Uite aici modele si specificatii tehnice. Preturi incepand de la 175 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here