Cel mai bun balansoar pentru copii

Atunci când devii părinte, te vezi nevoit să faci câteva cumpărături pentru a fi pregătit de această nouă experiență, dacă o putem numi așa. Printre acestea se află desigur premergătorul dar și cel mai bun balansoar pentru copii sau leagănul pentru copii, după cum mai e numit.

Un balansoar pentru copii bun te va ajuta să îl adormi mai ușor dar și să îl faci să fie mai liniștit. Totuși, nu se recomandă achiziționarea unui balansoar bun doar atunci când ai un copil agitat și energic, ci în orice caz. Asta deoarece cu siguranță va face experiența ta de părinte una mult mai plăcută.

Astfel, în acest articol îți vom oferi câteva sfaturi despre cum se alege cel mai bun balansoar pentru copii.

Sfaturi despre cum se alege cel mai bun balansoar pentru copii

Așadar, dacă ai decis să îți iei un balansoar pentru cel mic și vrei să faci o alegere bună, atunci ar trebui să continui lectura articolului. Mai jos îți vom prezenta principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când vrei cel mai bun leagăn pentru copii.

1.Vârsta celui mic

Un prim aspect de care să ții cont atunci când vrei să iei un balansoar pentru copii este vârsta celui mic. Asta deoarece există o gamă variată de balansoare, care sunt gândite pentru anumite vârste dar și care suportă o anumită greutate maximă. Desigur, balansoarul îl vei folosi în principal în primele luni de viață.

2.Confort

Se presupune că balansoarul pentru copii ar trebui să îl ajute pe cel mic să se relaxeze și să adoarmă mai ușor. De aceea trebuie să optezi pentru un model cât mai confortabil cu putință.

Un balansoar bun ar trebui să aibă o legănare silențioasă, iar în acest sens poate exista chiar un sistem electronic de legănare a celui mic. Materialul ar trebui să fie cât mai prietenos, non toxic totodată. Un spătar reglabil îți va permite să îl poți așeza pe cel mic în mai multe poziții.

3.Accesorii incluse

Accesoriile incluse sunt mereu un aspect deloc de ignorat. Atunci când vrei cel mai bun balansoar pentru copii ar trebui să alegi un model care să aibă jucării incluse, astfel încât cel mic să se simtă cât mai bine în balansoar. Totuși, jucăriile nu ar trebui să provoace zgomot, pentru a nu-l trezi.

4.Siguranță

Vrei un balansoar pentru copil pentru ca acesta să adoarmă ușor, deci să fie în siguranță. De aceea ar trebui să alegi un model cu o formă cât mai prietenoasă, cu materiale de calitate și non-toxice și fără colțuri sau părți dure care l-ar putea accidenta pe cel mic.

Stabilitatea ar trebui să fie cât mai precisă și mai bună totodată. Astfel, cadrul ar trebui să stea cât mai bine pe podea și să nu existe nici măcar cea mai mică șanse ca cel mai bun balansoar să se răstoarne.

Recomandări: cele mai bune balansoare/leagăne pentru copii mici

Așadar, dacă ai decis să-ți faci viața de părinte mai ușoară și să iei un balansoar bun, atunci noi te vom ajuta să faci o alegere bună. Mai exact, îți vom recomanda mai jos câteva balansoare/leagăne pentru copii mici foarte bune.

Leagăn portabil Kinderkraft Easy cu conectare la prizăLeagan portabil Kinderkraft Easy cu conectare la priza, BejO primă recomandare este leagănul portabil Kinderkrat Easy. Caracteristici:
 • Vârstă 0 luni +.
 • Temporizator de legănare.
 • Bară de jucării.
 • Conectare la priză.
 • Model portabil.
 • Muzică de leagăn.

Click pentru preț!

Balansoar Bright Starts – InGenuity Leagan și Balansoar Transformabil 2 in 1 SenecaBalansoar Bright Starts - InGenuity Leagan si Balansoar Transformabil 2 in 1 SenecaUn model foarte, foarte performant este cel din imaginea alăturată. Caracteristici:
 • Perniță pentru cap.
 • 5 viteze de legănare.
 • Sunete de leagăn.
 • Vibrații liniștitoare.
 • Ușor de pliat.
 • Bară cu jucării.

Click pentru preț!

Balansoar Fisher-Price 2 in 1 Infant to Toddler Rainforest FriendsBalansoar Fisher-Price 2 in 1 Infant to Toddler Rainforest FriendsȘi ultima recomandare pentru cel mai bun balansoar pentru copii. Caracteristici:
 • Model 2 în 1.
 • Vibrații relaxante.
 • Bară cu jucărie muzicală.
 • Funcționează cu baterie alkalină D.
 • Garanție 12 luni.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun balansoar pentru copii. Vezi aici alte modele.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here