Cel mai bun birou pentru copii cum să îl alegi

Ne-am dat seama că, deși am vorbit acuma ceva timp despre cum se alege un scaun de birou pentru copii, nu am făcut un articol și despre cel mai bun birou pentru copii. Dar de acest aspect ne vom ocupa în acest articol, unde vă prezentăm cum se alege un birou bun pentru cel mic.

Biroul pentru copii este foarte important deoarece va avea unde să-și facă temele sau să studieze, într-un mod cât mai eficient. Astfel, acesta va crește într-un mod inteligent, iar asta pentru că i-ați ales biroul cu grijă. De aceea, trebuie să găsiți și voi cel mai bun birou pentru cel mic, astfel încât să aibă un loc comod unde să-și facă temele. 

Cum se alege cel mai bun birou pentru copii – ghidul BlogdeCasa.Ro

Ne dorim tot ce e mai bun pentru copiii noștri, iar de aceea trebuie să le cumpărăm cel mai bun birou pentru copii. Iar dacă vă faceți griji că nu știți cum să îl alegeți, noi vă vom ajuta să faceți o alegere cât mai bună. Mai exact, în acest articol vă prezentăm cele mai importante aspecte la care trebuie să te uiți atunci când vrei un birou pentru copii bun.

1.Grupa de vârstă

La fel ca la scaunele auto pentru copii, atunci când vrei un birou bun, trebuie să ții cont de grupa de vârstă.

Astfel, dacă vorbim despre un copil de 3-4 ani, cu siguranță trebuie să alegem un scaun tipic, animat dar și de dimensiuni reduse. Dacă în schimb copilul e deja la școală, atunci poți opta pentru un birou ceva mai mare. De regulă, grupa de vârstă a unui birou pentru copii este specificată în descriere.

2.Materialele folosite

Un aspect esențial atunci când alegi diferite obiecte de mobilier este materialul din care acestea au fost realizate.

Nu trebuie să cumperi un birou pentru copii ieftin pentru că de cele mai multe ori și materialele vor fi de proastă calitate. Îți dorești cu siguranță cel mai bun birou pentru copii, iar de aceea ar trebui să alegi un model din materiale de calitate și rezistente totodată.

Astfel, vei avea garantată rezistența în timp precum și o durată de viață mai mare a biroului. Vă recomandăm deci să apelați cu încredere la birourile din lemn masiv sau alte materiale de acest gen de calitate superioară.

3.Birou extensibil/reglabil

A devenit oarecum o modă acum să-ți alegi mobilier multifuncțional, pe care să îl poți folosi mai mult timp dar și pentru mai multe necesități. De aceea, atunci când vrei un birou pentru copii bun ar trebui să te orientezi și către aceste aspecte.

Mai exact, un birou cu dimensiunile reglabile – mai ales pe înălțime – te va ajuta să faci economii deoarece atunci când cel mic va crește, vei putea adapta biroul, deci nu va fi nevoie de altul nou. Desigur, unele birouri pot fi restrânse pentru a ocupa mai puțin spațiu, iar apoi cât e nevoie de el, se poate extinde ușor.

Desigur, spațiile de depozitare sunt recomandate pentru a putea păstra într-un mod organizat cărțile și caietele copilului, ori alte obiecte.

4.Scaunul de birou este inclus?

Un alt aspect de neignorat. Mai exact, există seturi de birou care îți oferă și un scaun de birou, dar multe birouri necesită achiziția scaunului separat. Cert este că scaunul ar trebui să fie unul ergonomic astfel încât copilul să nu aibă probleme cu spatele.

De aceea, dacă alegi un set care să vină și cu scaun, asigură-te că este de calitate, iar dacă nu este, alege să cumperi un alt scaun de birou pentru copii.

5.Design

Biroul pentru copii trebuie să fie în primul rând pe gustul acestora. Le puteți arăta și lor poze cu biroul pe care vreți să îl cumpărați, iar dacă le place, atunci cu siguranță își vor face temele cu drag.

Optați pentru modele cu culori vii și plăcute astfel încât să se potrivească de minune cu lumea lor colorată.

6.Garanție

În final, vă mai putem recomanda doar să alegeți cel mai bun birou pentru copii și în funcție de garanție. Aceasta ar trebui să fie de minim 24 de luni.

Recomandările noastre: cele mai bune birouri pentru copii

Așadar, dacă vreți unul dintre cele mai bune birouri pentru copii, ar trebui să vedeți recomandările noastre de mai jos:

Set birou copii Unic Spot cu scaunSet birou copii Unic Spot cu scaun, AlbastruO primă recomandare este scaunul din imaginea alăturată. Dotări:
 • Material: MDF, folie PVC și cadru metalic.
 • Greutate maximă admisă 40 kg.
 • Scaun inclus.
 • Design plăcut.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Birou Office, Wenge/BradBirou Office, Wenge/Brad, 130 x 75 x 70 cmDacă aveți un copil mai mare, atunci puteți opta și pentru acest birou simplu. Dotări:
 • Design simplu.
 • Preț bun.
 • Material Pal Laminat.
 • Culoare Wenge/Brad.
 • Review-uri pozitive.

Click pentru preț!

Birou Plus, 90 X 122 X 55 CmBirou Plus, 90 X 122 X 55 CmȘi ultima recomandare pentru cel mai bun birou pentru copii. Dotări:
 • Material Pal Melaminat.
 • Culoare Nuc/Alb.
 • Design elegant și ergonomic.
 • Aspect foarte plăcut.
 • Preț accesibil. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun birou pentru copii. Puteți vedea și alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here