Cel mai bun blender – de mare ajutor în bucătărie

Am vorbit aici pe blog despre roboți de bucătărie care au și funcție de blender, însă am conștientizat că multe persoane vor pur și simplu cel mai bun blender pentru că au deja un robot de bucătărie sau doar pentru că vor un blender și nu altceva. Astfel, m-am conformat.

Înainte de toate însă ar trebui să știi că există mai multe tipuri de blender, precum modelele clasice ce au motor în partea de jos în timp ce vasul e deasupra, lamele fiind la bază pentru o omogenizare mai rapidă.

Celălalt tip este reprezentat de modelele verticale, numite și mixere verticale, despre care poți citi mai multe aici.

Cel mai bine vândut blender: Gorenje BSM600W

Blender Gorenje BSM600W, 250 W, 0.6 l, Alb

Click pentru preț!

Dacă vrei un blender bun care este în topul vânzărilor pe eMag, ar trebui să alegi Gorenje BSM600W. Acesta are o putere de 250W, capacitate de 0.6 litri și alte caracteristici bune. Mai exact, funcția pulse dar și piciorușele antialunecare vor fi de mare ajutor. Iar prețul e chiar mic: 175 de lei costă.

Cum se alege cel mai bun blender – ghidul BlogdeCasa.Ro

Cel mai bun blender este de mare ajutor în bucătărie și chiar te va ajuta să economisești bani și timp, iar asta pentru că are un preț care începe de la 100 de lei însă poate crește în funcție de dotări.

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun blender pentru tine în bucătăria ta, atunci ar trebui să ții cont de puterea acestuia, treptele de putere, capacitatea, sistemele de siguranță precum și alte funcții sau detalii despre care discut mai jos:

1.Putere

Așadar, un prim aspect la care trebuie să fii atent este puterea blenderului. Aceasta ar trebui să fie cât mai mare, iar asta deoarece astfel vei putea să pregătești alimente mai dure, chiar să spargi gheața.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă un aparat care să aibă o putere de cel puțin 600W, cu toate că aceasta poate fi și mult mai mare. De asemenea, în funcție de putere vor crește și dimensiunile.

2.Trepte de putere

Orice aparat care are o putere, are numaidecât și trepte de putere. Iar un blender bun ar trebui să aibă cât mai multe trepte de putere, astfel încât să poți pregăti mai multe tipuri de alimente.

Cel mai bun blender poate avea chiar și 14 trepte, iar treapta turbo trebuie să fie prezentă numaidecât.

3.Capacitate

Capacitatea reprezintă un alt aspect importat. Blenderele nu au capacitate mare, iar bolul lor poate fi ide la 0.4 litri până la peste 2 litri, dar majoritatea sunt cuprinse între aceste valori.

Iar dacă tot a venit vorba de bol, acesta ar trebui să fie numaidecât din sticlă, un material mai ușor de curățat dar și mai rezistent totodată.

4.Siguranță

Sistemele de siguranță trebuie să fie mereu prezente, iar de aceea ar trebui numaidecât să alegi un blender care are suporți anti-alunecare, siguranță pentru închidere, sistem de auto-închidere dar și alte funcții de acest gen.

5.Caracteristici

Pe lângă aspectele despre care am discutat mai sus, ar trebui să ții cont și de alte lucruri atunci când vrei cel mai bun blender pentru tine:

De exemplu, blenderele bune trebuie să dispună de cât mai multe accesorii precum râșnița pentru cafea, cântarul, care sunt utile dar nu numaidecât necesare. Totuși, reprezintă un avantaj dacă accesoriile sunt multe.

De asemenea, trebuie să optezi pentru un blender care să fie făcut în mare parte din materiale de calitate astfel încât să nu ai probleme mai târziu. Nu recomand de exemplu plasticul, ci prefer mai degrabă oțelul inoxidabil, inoxul sau sticla.

Iar la final, mai trebuie să vă spun că garanția ar trebui să fie de cel puțin 24 de luni.

Cele mai bune blendere – recomandările BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune blendere, atunci ar trebui să optezi pentru unul din modelele pe care acest blog le recomandă mai jos:

Blender Philips Daily Collection HR2105/00

cel mai bun blenderCaracteristici:

 • Putere de 400 W.
 • Capacitate de 1.25 de litri.
 • 2 viteze.
 • Piese ce pot fi spălate în mașină.
 • Funcție turbo.

Click pentru preț!

Blender Star-Light Pro DBB-2018W

Caracteristici:

 • Putere de 1800 W.
 • Reglaj electronic.
 • Vas de 2.0 litri.
 • Model de top.
 • Sistem anti-alunecare.
 • 6 funcții. 

Click pentru preț!

Blender Zelmer 32Z012

blender-zelmer-32z012-600-w-1-5-l-2-viteze-functie-pulse-turboCaracteristici:

 • Putere de 600 W.
 • Capacitate 1.5 l.
 • 2 viteze.
 • Preț bun.
 • Funcție Pulse & Turbo. 

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun blender, însă puteți vedea mai multe blendere aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here