Cel mai bun Blu-ray Player pentru divertisment

Divertismentul este foarte important pentru toată lumea, iar de aceea uneori facem unele achiziții în acest sens. După ce am vorbit despre televizoare 3D care aduc divertismentul la tine în dormitor, acum vom vorbi și despre cel mai bun Blu-ray player, care poate face cam același lucru.

Mulți se întreabă dacă un blu-ray player nu e același lucru ca un DVD, mai ales că aspectul e cam la fel, doar că diferențe sunt mult. În primul rând, un blu-ray player are o capacitate de stocare de 25 de GB, în timp ce DVD-ulare o capacitate mai mică, de sub 5 GB.  De asemenea, calitatea imaginilor transmise de un blu-ray este mult mai bună față de cea a DVD-urilor.

Pe scurt, un blu-ray player este mult mai bun decât un DVD.

Totuși, un blu-ray player nu este foarte scump: prețul pornește de la 300 de lei și poate trece de 1000 dacă e un model de top.

cel mai bun blu-ray player

Cum se alege cel mai bun Blu-Ray Player – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cel mai bun Blu-Ray Player va trebui să urmărești câteva caracteristici cheie. În primul rând ar trebui să ții cont de mediile de redare, de formatul de redare, de partea de sunet precum și de conectivitate sau de funcțiile prezente. Mai pe larg discutăm însă în rândurile următoare.

1.Mediile de redare

Începem cu mediile de redare. Un aparat Blu-Ray ar trebui să-ți permită să vezi filme de medii de stocare precum stick-urile USB, CD-urile sau DVD-urile, precum și de pe hdd-uri externe. Cu cât mai multe medii, cu atât mai bine.

Există chiar și playere Blu-Ray care suportă tehnologia 3D, doar că prețul lor e ceva mai mare.

2.Format de redare plus sunet

La fel cum am zis în cazul mediilor de redare, așa vom zice și în cazul formatelor de redare. Aici ar trebui să avem la dispoziție cât mai multe formate precum MP3, M4A, PNG, JPG, MOV, AC3, WMA, WAV plus multe altele.

De asemenea, nu doar imaginile sunt importante în cazul unui film bun, ci e nevoie și de un sunet ok. În acest sens este foarte ok un sistem Dolby Digital, care ne oferă un sunet de calitate superioară.

3.Conectivitate plus funcții

Cu cât avem la dispoziție mai mulți conectori, cu atât ne vom bucura mai mult de cel mai bun Blu-Ray Player. Cele mai importante porturi sunt cele HDMI, USB și Audio digital coaxial. Acestea ne permit să vedem filme pe TV, de pe stick sau chiar de pe un HDD.

În ceea ce privește funcțiile, ar trebui să ai control atât asupra culorilor, cât și a dimensiunilor imaginii. De asemenea, controlul parental este și el foarte util în cazul familiilor cu copii.

Un model de top se va putea conecta chiar la internet, iar astfel vei avea la îndemână mult mai multe surse pentru conținut.

4.Garanție

În final, despre cel mai bun Blu-Ray Player ar mai trebui să aibă și o garanție de minim 24 de luni, și putem spune că am făcut o achiziție mai mult decât reușită.

De asemenea, așa cum v-am zis de multe ori când vorbeam despre electrocasnice, alegeți doar produse din magazine de încredere.

BlogdeCasa.Ro recomandă cele mai bune Blu-Ray Playere

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune Blu-Ray Playere, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre de mai jos. Am ales doar produse bune, cu review-uri pozitive de la cumpărători dar și dintr-un magazin ok. Raportul preț-calitate este și el unul foarte ok.

Blu-ray player 3D Sony BDPS4500B

Blu-ray player 3D Sony BDPS4500B, Full HD, NegruO primă recomandare este Blu-Ray Player-ul de la Sony BDPS4500B. Dotări:

 • Smart, 3D și Internet.
 • Medii de redare: CD, DBD, Blu-Ray Disc.
 • Sunet Dolby True HD.
 • Porturi HDMI, USB și Audio. 

Click pentru preț!

Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900

Blu-Ray Player 3D Samsung BD-J5900, Wi-Fi, NegruFoarte bun este și acest Blu-Ray Player Samsung BD-J5900. Dotări:

 • 3D și Wi-Fi.
 • Medii de redare CD, DVD, Blu-Ray Disc și Blu-Ray 3D.
 • Porturi USB, HDMI și Audio.
 • Multe funcții incluse.

Click pentru preț!

Blu-Ray Player 3D, 4K Sony BDPS7200B

Blu-Ray Player 3D, 4K Sony BDPS7200B, Wi-Fi, NegruIar ultima recomandare pentru cel mai bun Blu-Ray Player este un model de top, de la Sony. Dotări:

 • 3D, Smart și 4K.
 • Wi-Fi.
 • 4 medii de redare.
 • Multe formate.
 • Sunet Dolby.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun Blu-Ray Player. Puteți vedea și alte modele dacă intrați aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here