Cel mai bun boiler electric pentru căldură

Este foarte important să ai un sistem de încălzire eficient, care să te ajute să menții o temperatură constantă în casă atunci când zilele de iarnă sunt tot mai reci, fără prea multe costuri. De aceea în acest articol vă vorbim despre cel mai bun boiler electric, foarte eficient în zilele geroase.

Dacă nu vrei să-ți instalezi o centrală ci să optezi pentru un alt sistem de încălzire, care să nu aibă nevoie de o gaură în perete, atunci ar trebui să optezi pentru un boiler electric bun.

Vei găsi pe piață boilere electrice bune cu prețuri cuprinse între 500 și 1000 de lei, sau chiar mai mult dacă este vorba despre un aparat de top.

Cum se alege cel mai bun boiler electric de apartament – ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei să-ți iei cel mai bun boiler pentru tine, va trebui să ții cont de mai multe aspecte, printre care tipul, dimensiunea, volumul boilerului, puterea acestuia plus alte caracteristici despre care discut mai jos.

1.Dimensiuni și tipul boilerului electric

Există foarte multe boilere în magazinele online, iar majoritatea au dimensiuni diferite și sunt și de tipuri diferite. Un aspect de verificat este locul montării deoarece există boilere cu montare verticală, orizontală, sub sau deasupra chiuvetei, șamd

2.Volum

Boilerele pot avea o capacitate începând cu 6 litri și pot crește până la peste 150 de litri. Este de la sine înțeles faptul că dimensiunile cresc și ele odată cu capacitatea.

E nevoie să stabilești deci și volumul de apă caldă necesar, iar dacă vrei un boiler pentru baie, atunci ar trebui desigur să alegi un boiler mare.

3.Putere

La fel ca în cazul multor electrocasnice, puterea reprezintă un aspect important. Iar asta deoarece o putere mare garantează mai multă eficiență, ajutând deci să se încălzească mai repede boilerul.

Eu vă recomand ca dacă alegeți un boiler cu volum mare, să aibă și o putere de măcar 1500W, astfel încât să nu așteptați prea mult apa caldă.

4.Alte caracteristici

Dacă vrei să alegi cel mai bun boiler electric de care să te bucuri cât mai mult timp, atunci mai trebuie să fii atent și la alte detalii, iar despre acestea voi vorbi chiar mai jos.

Dacă îți plac dușurile fierbinți, atunci trebuie să fii atent la temperatura maximă a apei. De asemenea, presiunea reprezintă un detaliu important de verificat, deoarece astfel boilerul va putea distribui apa la distanțe mai mari.

În același timp, cel mai bun boiler trebuie să fie termoizolat, pentru ca apa să rămână mai mult timp cald.

Foarte important este și să poți selecta temperatura dorită, deoarece fiecare dorește să facă o baie mai mult sau mai puțin fierbinte, iar astfel vei reuși chiar și să faci economii. Iar siguranța reprezintă un alt aspect important. Astfel, sistemul anti-îngheț trebuie să fie prezent.

5.Garanție

La final, vă recomand să optați pentru un boiler electric care să aibă o garanție de cel puțin 2 ani. Totuși, nu vă grăbiți și căutați un model care să îți permită să achiziționezi o garanție suplimentară astfel încât să nu aveți grija posibilelor defecțiuni.

Cele mai bune boilere electrice – recomandări marca BlogdeCasa.Ro

Așadar, dacă ați decis să vă luați unul dintre cele mai bune boilere electrice, ați parcurs ghidul nostru și așteptați să vă luați un model, atunci vă vom ajuta în continuare.

Mai exact, vă vom recomanda 3 boilere electrice bune, pe care poți da banii fără să îți pară rău.

Boiler termoelectric cu serpentină Tesy BiLight GCV9S 1204420 B11 TSRP

cel mai bun boiler electricO primă recomandare este acest model foarte interesant și modern Tesy. Dotări:

 • Volum de 120 litri.
 • Putere de 2000 W.
 • Instalare verticală.
 • Protecție din sticlă ceramică.
 • Termostat reglabil.

Click pentru preț!

Boiler electric Tesy BiLight GCV1004420B11TSR

boiler-electric-tesy-bilight-gcv1004420b11tsr-2000-w-100-l-0-8-mpa-18-mmLa fel de bun este și acest model de la Tesy. Dotări:

 • Capacitate 100 l.
 • Putere de 2000 W.
 • Protecție din sticlă ceramică.
 • Termostat reglabil.
 • Instalare verticală.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Boiler electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR

boiler-electric-tesy-bilight-gcv503520b11tsr-2000-w-50-l-0-8-mpa-18-mm-protectie-anti-inghetIar ultima mea recomandare pentru cel mai bun boiler electric este Tesy BiLight. Dotări:

 • Putere de 200 W.
 • Capacitate 50 l.
 • Preț accesibil
 • Protecție anti-îngheț.Instalare verticală.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun boiler electric, dar veți putea vedea o mulțime de boilere electrice bune aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here