Cel mai bun boiler mic pentru încălzire

Temperaturile au început să scadă de la o zi la alta, iar noi ne-am gândit să facem un articol despre cum se alege cel mai bun boiler mic pentru încălzire. Asta după ce am vorbit deja despre boilere electrice bune, deoarece știm cât de mult se caută și electrocasnicele mici.

Boilerul mic este foarte bun pentru o instalație separată de exemplu, pentru o anexă, precum e garajul, iar acesta are de regulă între 10 și 50 de litri. 

Iar pentru că e vorba totuși despre boilere mici, nici prețul nu e mare. Acesta începe de regulă de la 250-300 de lei dar poate crește în funcție de dotări.

cel mai bun boiler mic

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cel mai bun boiler mic pentru iarnă

Atunci când vrei cel mai bun boiler mic va trebui să urmărești câteva aspecte cheie. Cele mai importante caracteristici sunt puterea, capacitatea, dimensiunile plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Putere

După cum spuneam mai sus, puterea este un prim aspect de urmărit atunci când vrei cel mai bun boiler mic. Cu cât puterea e mai mare, cu atât va încălzi apa mai repede. Pentru un boiler mic bun noi recomandăm o putere de 1500W cel puțin.

2.Capacitate plus dimensiuni

Dimensiunile unui boiler sunt direct influențabile de capacitate, la fel cum se întâmplă în cazul multor electrocasnice. Totuși, trebuie să țineți cont că o capacitate mare va avea nevoie și de un spațiu de depozitare mai mare. Iar un boiler mic se alege în funcție de nevoie.

De asemenea, capacitatea maximă pentru un astfel de boiler este de 50 litri. 

Înainte de a alege capacitatea, gândește-te ce cantitate de apă caldă îți trebuie.

3.Caracteristici și alte detalii

Pe lângă aspectele de mai sus, ar trebui să ții cont și de alte lucruri importante. Mai întâi de toate, cel mai bun boiler mic ar trebui să dispună numaidecât de un termostat electronic pe care să îl poți regla ușor, deoarece astfel vei putea face economie.

De asemenea, protecția anti-îngheț e foarte utilă atunci când nu folosești zi de zi boilerul, de exemplu dacă îl instalezi într-o anexă. Astfel, aparatul nu va fi afectat de dimensiunile reduse. Presiunea apei este un alt detaliu de verificat. Astfel, o presiune mai mare va face ca aparatul să poată trimite apa cât mai departe.

Tot pentru siguranță este utilă și o supapă care închide automat aparatul dacă apar probleme. Pentru un consum redus ar trebui să alegeți cel mai bun boiler mic care să facă parte dintr-o clasă energetică cât mai bună.

Totodată, este important să alegeți un boiler mic electric care să fie făcut dintr-un material care să păstreze apa caldă cât mai mult timp.

4.Garanție

Un boiler mic ar trebui să aibă o garanție de minim 24 de luni. De asemenea, foarte important este să faceți cumpărături doar din magazine de încredere. În acest sens noi recomandăm de fiecare dată eMag.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune boilere mici pentru încălzire

Așadar, dacă vreți unul dintre cele mai bune boilere mici, noi vi le recomandăm mai jos. Am ales doar boilere bune, cu preț bun și dotări de top. De asemenea, am ales produse de pe eMag, care au multe review-uri pozitive.

Boiler electric mic Ariston Andris Lux Eco 30 EU

O primă recomandare este boilerul mic Ariston Andris Lux Eco 30 EU. Dotări:

 • Capacitate 30 de litri.
 • Putere 1500 W.
 • Rezervor Emailat Titan.
 • Afișaj Eco.
 • Termostat electronic și reglabil.

Click pentru preț!

Boiler electric Ariston Andris RS 15 EU

Foarte bun este și boilerul de la Ariston, Andris RS 15 EU. Dotări:

 • 15 litri volum.
 • Putere de 1200W.
 • Supapă de siguranță.
 • Protecție IPX1.
 • Montare deasupra chiuvetei.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Boiler electric Tesy Compact Line GCA 1515 L52RC

Boiler electric Tesy Compact Line GCA 1515 L52RC, 1500 W, 15 l, 0.9 Mpa, Termostat reglabil, Montare deasupra chiuvetei, AlbIar ultima recomandare pentru cel mai bun boiler mic este un model Tesy. Dotări:

 • Putere 1500W.
 • Capacitate 15 litri.
 • Termostat reglabil.
 • Montare deasupra chiuvetei.
 • Supapa de siguranță.
 • Sticlă ceramică.

Click pentru preț!

Acesta este articolul nostru despre cel mai bun boiler mic. Iar dacă vreți să vedeți și alte modele, puteți accesa acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here