Cel mai bun cântar corporal pentru acasă

Acasă nu avem doar electrocasnice și mobilier ci și alte obiecte electronice, precum cel mai bun cântar corporal. Sănătatea noastră e importantă, de aceea trebuie monitorizată zilnic, iar un cântar corporal bun ne va ajuta să facem acest lucru.

Astfel, în fiecare casă ar trebui să existe câte un cântar de baie care să ne ofere informații legate de greutatea noastră. Motiv pentru care am decis să facem un ghid despre cum se alege cel mai bun cântar corporal.

Am fost motivați mai ales de faptul că un cântar corporal bun are un preț cuprins între 70 și 600 de lei, dacă vorbim despre un model smart de top.

BlogdeCasa.Ro îți spune: cum se alege cel mai bun cântar corporal pentru tine

Dacă vrei un cântar de baie bun, ar trebui să urmărești caracteristici precum funcțiile, tehnologia, greutatea maximă suportată, precizia, funcții plus alte detalii despre care discutăm mai jos.

1.Funcții

Vom fi mereu de părere că funcțiile unui aparat sunt foarte importante. De aceea atunci când vrei un cântar bun, ar trebui să urmărești un model care să-ți ofere mai multe detalii.

Pe lângă greutate, sunt cântare digitale care îți spun și procentul de grăsime sau cel mai bun cântar corporalapă din organism, țesutul muscular sau masa osoasă. De asemenea, cel mai bun cântar corporal va putea urmări greutatea mai multor persoane, salvând progresul și oferind diferite detalii.

 

2.Tehnologie

Un cântar digital bun ar trebui să-ți ofere posibilitatea de a te conecta cu telefonul mobil prin bluetooth sau Wi-Fi, astfel încât să ai mereu informații monitorizate despre greutatea ta.

Astfel, vei putea folosi anumite aplicații pentru a ști cât de bine funcționează dieta ta, dacă te-ai îngrășat sau dacă te menții în formă, plus alte detalii prețioase pentru o sănătate tun.

3.Caracteristici

Așadar, dacă doriți unul dintre cele mai bune cântare corporale pentru baie, ar trebui să țineți cont și de următoarele detalii importante:

Precizia de măsurare trebuie să fie cât mai bună. Astfel, tu trebuie să ai informații exacte și nu eronate, precum oferă un cântar ieftin de exemplu.

De asemenea, trebuie să fii atent și la numărul maxim de kilograme suportate, cu toate că e puțin probabil să fie cazul, deoarece majoritatea aparatelor suportă o greutate de aproximativ 200 kg.

4.Garanție

Orice aparat bun, inclusiv cel mai bun cântar corporal, ar trebui să aibă o garanție de cel puțin 24 de luni. Asta pentru a evita situațiile când aparatul se defectează, iar tu te vezi nevoit să scoți bani din propriul buzunar.

De asemenea, un magazin de încredere ar trebui să-și respecte politica de garanție, să repare cântarul repede precum și să-ți ofere consultanță.

5.Sfaturi pentru folosirea corectă a unui cântar de baie bun

Înainte de a trece la recomandări pentru cele mai bune cântare corporale, trebuie să-ți oferim câteva sfaturi simple dar prețioase:

 • Cântarul trebuie să stea mereu pe suprafețe drepte și tari, precum gresia sau parchetul, și nu pe covor.
 • De asemenea, îți recomandăm să te cântărești de 2-3 ori, deoarece informația ar trebui să fie aceeași de fiecare dată. Dacă nu e, atunci ar trebui să schimbi cântarul.
 • Va trebui să alegi un moment al zilei în care să te cântărești mereu și să porți aceleași haine sau deloc. 

Acestea fiind spuse, putem trece la recomandări:

BlogdeCasa.Ro îți recomandă cele mai bune cântare corporale – pentru siluete sexy

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune cântare corporale, atunci ar trebui să urmărești și recomandările noastre:

Cântar corporal INNOFIT INN-102

, 180 kg, Design Slim, Platforma de sticla, AlbO primă recomandare este cântarul corporal INNOFIT INN-102. Dotări:

 • Design slim.
 • Indicator baterie scăzută.
 • Oprire automată.
 • Greutate maximă 180 kg.
 • Precizie de 100 g.

Click pentru preț!

Cântar cu analizator corporal E-Boda CEP3011

Cantar cu analizator corporal E-Boda CEP3011, 5 functii, 10 memorii, bambusFoarte bun este și cântarul corporal E-Boda CEP3011. Dotări:

 • 10 memorii.
 • Precizie de 100 grame.
 • Afișare calorii.
 • Masa musculară și masă osoasă.
 • Afișare procent grăsime în corp.
 • Afișare procent hidratare.

Click pentru preț!

Cântar de persoane Terraillon Web Coach Pop

Cantar de persoane Terraillon Web Coach Pop, AlbIar ultima recomandare pentru cel mai bun cântar corporal este Terraillon Web Coach Pop. Dotări:

 • 4 memorii.
 • Precizie 100 grame.
 • Greutate maximă 160 kg.
 • Aplicație pentru telefon.
 • Compatibil cu mai multe telefoane cu Bluetooth. 

Click pentru preț!

Așadar, dacă vreți cel mai bun cântar corporal atunci ar trebui să alegeți unul din modelele de mai sus. Puteți vedea însă și alte cântare dacă dați click aici.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. buna, eu am mers pe analizatorul corporal bf 511 de la omron, mult mai complex decat un cantar obisnuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here