Cel mai bun cântar pentru bebeluși

Acasă e mai mult decât un simplu cuvânt, de aceea blogdecasa.ro se dorește a fi un blog pentru toată lumea. Iar după ce am vorbit despre diferite aparate pentru frumusețea femeilor, a bărbaților, a sosit timpul să vorbim și despre aparatele pentru cei mici. Mai exact, acum vom vorbi despre cel mai bun cântar pentru bebeluși.

De asemenea, dacă aveți un copil mic, ar trebui să citiți și articolul despre sterilizatoare de biberoane.

Un cântar pentru bebeluși bun trebuie să te ajute să monitorizezi frecvent evoluția celui mic. Iar un astfel de cântar nu are un preț mare.

Acesta începe de la 150 de lei dar poate trece de 750 dacă vorbim despre un model de top.

BlogdeCasa.Ro te ajută să alegi cel mai bun cântar pentru bebeluși

Dacă vrei un cântar pentru bebeluși bun, va trebui să ții cont de aspecte precum capacitatea, precizia măsurătorii, material plus alte aspecte despre care vom vorbi în rândurile următoare.

1.Capacitate plus măsurătoare

Cântarele pentru bebeluși au fost concepute special pentru cei mici, de aceea trebuie să fii atent atunci când cumperi unul. Există modele care au fost gândite pentru copii cu vârsta între 0 și 3 ani, dar și modele care suportă cel mult 50 kg. Astfel, trebuie să alegi un cântar pe care să îl poți folosi cât mai mult timp. 

De asemenea, măsurătoarea ar trebui să fie cât mai exactă. În acest sens trebuie să existe o certificare europeană care să garanteze precizia cântarului.

2.Material

Materialul unui cântar pentru bebeluș ar trebui să fie cât mai comod dar și mai rezistent totodată. În general, acestea sunt din plastic moale și au o husă deasupra. Nu cumpăra un cântar dacă acesta este din materiale proaste.

3.Funcții

Cel mai bun cântar pentru bebeluși ar trebui să aibă numaidecât și câteva funcții utile.

Există modele care îți permit să scazi greutatea scutecului sau a păturii în care se află cel mic, pentru date mai exacte. De asemenea, o funcție de blocare îți permite să-l poți cântări pe cel mic chiar dacă face mișcări.

Iar pentru părinții care vor să aibă date cât mai exacte, un model cu Wi-Fi sau Bluetooth le va permite să aibă detaliile memorate, astfel încât mai apoi să aibă diferite rapoarte utile direct pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicații.

4.Alte detalii

Pe lângă detaliile de mai sus, atunci când vrei un cântar pentru bebeluși bun, mai trebuie să ții și de alte aspecte. De exemplu, un model ok ar trebui să fie dotat cu memorie care să-ți afișeze rezultatele ultimelor cântăriri. De asemenea, un sistem de atenționare atunci când bateria e pe gata, ar fi și el util.

Iar în final, vă mai recomandăm să optați pentru un model care să aibă o garanție de minim 24 de luni pentru a avea garantată orice reparație.

Recomandările BlogdeCasa.Ro pentru cel mai bun cântar pentru bebeluși

Așadar, dacă ați decis să luați unul dintre cele mai bune cântare pentru bebeluși, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre. Mai jos am am ales doar modele bune pentru voi și cel mic:

Cântar Miniland Baby Electronic Scaly UpCantar Miniland Baby Electronic Scaly UpO primă recomandare este Miniland Baby Electronic Scaly Up. Dotări:
 • Vârstă 0+.
 • Greutate maximă 50kg.
 • Plastic rezistent.
 • Indicator baterie.
 • Ecran digital.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Cântar Laica PS3004 pentru bebelușiCantar Laica PS3004 pentru bebelusiFoarte bun este și cântarul pentru bebeluși Laica PS3004. Dotări:
 • Precizie de cântărire.
 • Buton Wight-Block.
 • Sistem atenționare baterie descărcată.
 • Ecran LCD.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Cântar Laica PS3001 pentru bebelușiCantar Laica PS3001 pentru bebelusiIar ultima recomandare pentru cel mai bun cântar pentru bebeluși este tot de la Laica, anume PS3001. Dotări:
 • Funcția TARE.
 • Funcție Weight-Block.
 • Sistem atenționare baterie.
 • Sistem atenționare supragreutate.
 • Ecran LCD.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun cântar pentru bebeluși. Dar dacă doriți să vedeți și alte modele, atunci puteți accesa acest link. Iar dacă aveți întrebări, puteți lăsa un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here