Niciodată nu știi când ai nevoie să faci câteva reparații prin casă, iar atunci ai nevoie de uneltele necesare pentru a face reparația cât mai bine precum și să poți recondiționa unele obiecte de mobilier cât mai bine. Un astfel de obiect este și cel mai bun capsator electric, care poate fi mai util decât pare.
Există desigur și capsatoare mecanice, doar că acestea necesită un plus de efort, iar modelele electrice sunt cu siguranță mult mai eficiente. Un capsator electric bun poate fi folosit pentru tapițare, pentru a aplica mocheta, pentru a fixa cablurile, plus multe alte lucrări.
Iar prețul nu este deloc mare. Un capsator electric bun are un preț de la 200 de lei, la peste 400 de lei în cazul unui model de top.
Cum se alege cel mai bun capsator electric – ghidul BlogdeCasa.Ro
Atunci când vrei cel mai bun capsator electric, trebuie să urmărești mai multe aspecte. Despre acestea vom vorbi și noi mai jos. Mai exact, vă vom prezenta principalele caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când vreți un capsator electric bun.
1.Putere
Un prim aspect de care să ții cont atunci când vrei cel mai bun capsator electric este puterea și randamentul acestuia. De regulă, vei găsi modele de tip hobby, cu putere mai mică, și modele profesionale cu putere mult mai mare.
De aceea va trebui să stabilești mai întâi ce tip de lucrări vei efectua cu acel capsator. Dacă ai nevoie de un model pe care îl vei folosi din când în când, atunci poți opta pentru un model cu o putere mai mică.
2.Alimentare
Există modele care au alimentare la rețea sau cu acumulator. Dacă vrei un model cu alimentare la rețea, atunci ar trebui să te interesezi de lungimea cablului. În cazul în care optezi pentru capsator electric cu acumulator, atunci trebuie să urmărești autonomia acestuia, deoarece nu vrei să rămâi fără baterie în timpul lucrărilor.
3.Consumabile
Un alt aspect foarte important pe care nu îl poți ignora atunci când vrei cel mai bun capsator electric este tipul consumabilelor folosite. De regulă se folosesc capse, cuie, scoabe sau stifturi. De aceea ar trebui să te interesezi ce consumabile folosește cel mai bun capsator electric, ce dimensiuni au, astfel încât să știi unde poți găsi altele pentru achiziționat.
De asemenea, ar trebui să ai câteva consumabile incluse în pachet.
În acest sens ar trebui să te interesezi câte capse pe minut poate capsa acest aparat astfel încât să știi cât de repede poți lucra. Desigur, dacă alegi un aparat de tip hobby, atunci capacitatea de capsare nu este un criteriu obligatoriu.
4.Design
Designul este important nu numai pentru a alege cel mai bun capsator electric care să fie și frumos. Mai exact, trebuie să optezi pentru un model ergonomic, nu foarte greu, astfel încât să fie cât mai comod de folosit.
5.Garanție
Așadar, un ultim aspect de care ar trebui să ții cont este garanția. Optează pentru un model care să aibă o garanție de minim 12 luni.
Recomandări: cele mai bune capsatoare electrice
Așadar, a sosit și partea articolului unde vă oferim recomandări. Mai jos veți găsi deci 3 candidate pentru statutul de cel mai bun capsator electric.
Capsator electric Novus J-105 EADHG
O primă recomandare este capsatorul electric Novus J-105 EADHG. Caracteristici:
- Tensiune 220V.
- Pentru lucrări de tip Hobby.
- Preț accesibil.
- Design ergonomic.
- Funcții de siguranță.
- Alimentare la rețea.
Capsator electric Bosch PTK 3,6 Li
Foarte bun este și capsatorul electric Bosch PTK 3.6 Li. Caracteristici:
- Tip hobby/semiprofesional.
- Mâner soft grip.
- Design ergonomic.
- Model cu acumulatori.
- Indicator nivel de încărcare.
Capsator electric Matrix ET 20
Iar ultima recomandare pentru cel mai bun capsator electric este Matrix ET 20. Caracteristici:
- Folosește cuie și capse.
- Capacitate 100/min.
- Tip hobby.
- Mai multe trepte viteză.
- Alimentare la rețea.
- Preț bun.
Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun capsator electric. Poți vedea și alte modele aici.
dupa ce mi-am pierdut 15 ore de cautari m-am oprit si eu la Novus. Nu sunt totusi decisa pentru ca am nevoie de capsator electric cu capse cu latime de 6-7 mm.
Nu am reusit sa gasesc. Am capsator pneumatic dar inaltimea lui e cu 2-3 cm mai mare decat locul de capsare. (rame stup 23 cm). Ce ma sfatuiti?
elena
Dacă dimensiunile dorite nu sunt de găsit, atunci cred că de preferat e să optezi pentru ceva cât mai apropiat de ideal.