Cel mai bun congelator vertical – cum alegi unul

Te-ai întrebat vreodată care e cel mai bun congelator vertical sau care sunt criteriile după care să alegi unul? Ei bine eu m-am gândit să vă vorbesc despre congelatoare verticale bune, despre cum le alegi, care sunt criteriile de care să ții cont când dorești să alegi cele mai bune congelatoare verticale precum și să vă recomand câteva electrocasnice de acest tip cât mai bune, pentru alimente mereu de înaltă calitate.

cel mai bun congelator vertical

Astfel, pentru că știu că urmează perioada rece în care este foarte fain să ai atât băuturi reci la îndemână cât și să îți poți păstra alimentele cât mai bine, în rândurile următoare vă voi ajuta să vă alegeți cel mai bun congelator vertical.

Cum alegi cel mai bun congelator vertical – Ghidul cumpărătorului

Așadar, dacă ai nevoie de un congelator vertical bun și nu prea știi cum să îl alegi pe cel mai bun, atunci îți voi oferi mai jos o listă de criterii de care trebuie să ții cont numaidecât atunci când faci cumpărături. De asemenea, la finalul articolului îți voi oferi și câteva recomandări de congelatoare verticale ieftine și bune, astfel încât să știu că ai făcut și această achiziție.

1.După volum și dimensiuni

La fel cum am spus atât la frigidere cât și la combine frigorifice, volumul și dimensiunile sunt printre primele aspecte de care ar trebui să vă interesați. Volumul ideal îl vei alege desigur după propriile nevoi precum și după spațiul liber pe care îl ai în bucătărie, astfel încât să încapă congelatorul vertical.

De asemenea, și în acest caz structura este foarte importantă deoarece un număr mare de sertare și compartimente sunt utile pentru o organizare mai bună. Dacă acestea pot fi îndepărtate ușor, atunci este și mai bine atunci când trebuie să pui în congelator un produs de dimensiuni mai mari.

2.Sistem de răcire No Frost

Una dintre cele mai utile tehnologii în cazul electrocasnicelor este cea No Frost. Asta deoarece aceasta permite păstrarea alimentelor în condiții excelente fără ca gheața să își facă apariția și fără să fie nevoie de dezghețarea congelatorului.

3.Funcții pentru păstrarea alimentelor mereu proaspete

Cu cât un congelator vertical are mai multe funcții cu atât este mai bun. Asta deoarece astăzi cel mai bun congelator vertical dispune de tot felul de funcții care ajută atât la o păstrare mai bună a alimentelor cât și la o utilizare mai simplificată a aparatului.

De exemplu ar trebui să vă uitați după congelatoare verticale care dispun de sistemul de înghețare rapidă care este foarte utilă precum și după acele congelatoare care au un sistem multiplu de difuzare a aerului astfel încât temperatura va fi mereu uniformă.

4.După nivelul de zgomot și după clasa de eficiență

Cu siguranță nu îți dorești un congelator vertical care să facă un zgomot care să nu te lase să dormi. De aceea cel mai bun congelator vertical face un zgomot foarte mic, la un nivel de sub 45 dB, iar eficiența acestuia trebuie să fie cel puțin clasa A, pentru un consum cât mai mic.

5.Garanția trebuie să fie de minim 2 ani

Majoritatea electrocasnicelor au deja o garanție de cel puțin 2 ani, așa că nu va fi greu să găsești congelatoare verticale bune cu o astfel de garanție. Totuși, o perioadă mai mare de garanție înseamnă desigur un avantaj.

Cumpărătorii și experții recomandă cele mai bune congelatoare verticale

După cum bine v-am promis mai sus, nu pot încheia articolul fără să vă recomand cele mai bune congelatoare verticale, astfel încât am făcut un studiu de piață și am cerut opinii atât de la experți cât și de la cumpărători pentru a vă face niște recomandări care să vă ofere cât mai multă satisfacție:

1.Congelator MIELE FN 12827

Congelator MIELE FN 12827Cel mai bun congelator vertical este cu siguranță MIELE FN 12827, așa că mai jos prezint doar câteva caracteristici:

 • Capacitate de 261 de litri.
 • Sistem No Frost.
 • Funcții de super-congelare, super-răcire și sistem de avertizare.
 • Ușile sunt reversibile.
 • Clasa A+.

2.Congelator Bosch GSN36AI31

Congelator Bosch GSN36AI31Poate al doilea pretendent la cel mai bun congelator vertical Bosch este GSN36AI31. Caracteristici:

 • Volum de 237 litri.
 • Sistem No Frost.
 • Funcții de super-congelare și de distribuire a aerului.
 • Uși reversibile.
 • Clasa A++.
 • Review-uri pozitive.

3.Congelator Heinner HFF-160A+

Congelator Heinner HFF-160A+Un congelator vertical ieftin și apreciat este Heinner HFF-160A+. Chiar dacă are un preț accesibil, acesta prezintă mai multe specificații bune:

 • Capacitate de 16 litri.
 • Clasa A+.
 • 5 setare.
 • Nivel redus de zgomot.
 • Uși reversibile.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun congelator vertical. Totuși, dacă doriți să vedeți și alte congelatoare verticale mai ieftine, mai bune sau mai interesante din punct de vedere al designului, vă recomand să dați click aici pentru mai multe produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here