Cel mai bun convector de podea

După ce am făcut un articol despre cel mai bun convector de perete mi-am dat seama că ar trebui numaidecât să scriu și despre cel mai bun convector de podea, deoarece am descoperit utilitatea acestor aparate și am văzut că multe persoane vor să afle care sunt beneficiile unui convector electric, așa că iată și articolul despre convectoare de podea.

Convectorul de podea este foarte util atunci când vrei să ai încă un aparat pentru încălzire, astfel încât să ai tot timpul un as în mânecă.

Iar prețul unui astfel de aparat nici nu e foarte mare: între 100 și 400 de lei costă cel mai bun convector de podea.

Despre convectoarele electrice – tot ce trebuie să știi

Dacă te interesează achiziția unui convector electric bun, dar nu știi ce anume face acest aparat, îți voi explica pe scurt mai jos.

Un convertor ia aerul rece de jos, îl filtrează dacă e cazul, îl încălzește, iar mai apoi îl eliberează prin partea de sus. Astfel reușește să obțină temperatura dorită.

De asemenea, apare deseori întrebarea: să iau un convector sau un calorifer electric cu ulei?

Ambele sunt bune, doar depinde foarte mult de dimensiunile camerei unde urmează a fi instalate aparatele. Caloriferele electrice sunt bune pentru camerele mici și medii, în timp ce un convector se descurcă mai bine decât un caloriferi cu ulei într-o cameră mai mare.

Cum se alege cel mai bun convector de podea – ghidul cumpărătorului

Așadar, dacă vrei un sistem de încălzire bun pentru tine, și ai ales să optezi pentru cel mai bun convector de podea, atunci trebuie să urmărești aspecte precum puterea aparatului, siguranța, greutate, dimensiuni și alte detalii despre care discut mai jos.

1.Putere

Un sistem de încălzire bun ar trebui să aibă câte 30 W pentru fiecare metru pătrat, cel puțin. Ideal ar fi 50-70 w/ 1 mp. De aceea, înainte de a lua un convector de podea, ar trebui să calculezi care e puterea necesară pentru încăperea ta.

Veți găsi însă cu siguranță informații despre putere și suprafața optimă încălzită în lista de specificații a convectorului pe care îl doriți.

2.Siguranță

Foarte importante sunt și sistemele de siguranță. Cele mai utile sunt funcția de auto-închidere – atunci când se supra-încălzește – funcția de protecție anti-îngheț plus alte funcții utile pentru o durată de viață mai mare a unui convector.

3.Portabilitate

Dacă alegi cel mai bun convector de podea, o faci probabil pentru că vrei un aparat pe care să îl poți folosi în mai multe camere, de aceea ar trebui să fii atent la detalii precum dimensiunea și greutatea, astfel încât să îl poți muta cât mai ușor.

4.Garanție

Uneori mai apar diferite defecțiuni din fabrică, fără a fi cauzate de tine, iar în aceste momente este foarte util să ai la dispoziție o garanție, astfel încât să nu te vezi nevoit să scoți bani din propriul buzunar. De aceea, eu vă recomand o garanție de cel puțin 2 ani, sau dacă aveți la dispoziție un model cu garanție de 5 ani atunci nu ar trebui să ratați promoția respectivă.

Cele mai bune convectoare de podea – recomandări de la specialiști

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune convectoare de podea pentru iarnă, mai jos îți voi recomanda 3 convectoare bune:

Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF

cel mai bun convector de podeaO primă recomandare este Tesy CN 203 ZF. Dotări:

 • Putere de 2000 W.
 • 3 trepte de putere.
 • Termostat de siguranță.
 • Termostat reglabil.
 • Protecție anti-îngheț.
 • Preț redus.

Click pentru preț!

Convector electric de podea TESY CN 202 ZF

La fel de bun este și convectorul de podea TESY CN 202 ZF. Dotări:

 • Putere de 2000 W.
 • 4 trepte de putere.
 • Terrmostat de siguranță.
 • Protecție anti-îngheț.
 • Pred redus.

Click pentru preț!

Convector electric de podea Tesy CN214ZF

convector-electric-de-podea-tesy-cn214zf-2000-w-3-trepte-de-putere-termostat-de-siguranta-termostat-reglabilIar ultima recomandare pentru cel mai bun convector de podea este Tesy CN214ZF. Dotări:

 • Putere de 2000W.
 • 3 trepte de putere.
 • Termostat de siguranță.
 • Termostat reglabil.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun convector de podea, iar dacă vrei să vezi mai multe modele, atunci ar trebui să vizitezi acest magazin.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here