Cel mai bun convector pe gaz

Cel mai bun convector pe gaz te poate ajuta foarte mult să treci mai ușor prin iarnă, însă atunci când alegi un sistem de încălzire, va trebui să ții cont și de cheltuieli.

Sistemele de încălzire pot fi pe lemne, pe gaz sau pe electricitate, iar fiecare alege ceea ce e mai comod pentru el. Totuși, dacă vrei un sistem de încălzire pe gaz, atunci ar trebui să alegi un convector pe gaz.

Iar un convector pe gaz bun nu este nici foarte scump. Prețul acestuia începe de la 800 de lei și crește în funcție de dotări.

VEZI AICI MAI MULTE CONVECTOARE BUNE

Despre ce este un convector pe gaz și cum funcționează acesta

Convectorul pe gaz este precum o sobă cu aprindere automată, care funcționează pe gaz. Acesta este foarte bun în cazul spațiilor de dimensiuni ceva mai mici, precum magazinele, garsonierele ori alte camere mai mici.

Marele avantaj este acela că instalarea nu costă la fel de mult precum o centrală electrică, plus că poate fi făcută treptat.

Cum să alegi cel mai bun convector pe gaz pentru încălzire ieftină iarna

Cel mai bun convector pe gaz se alege ținând cont de mai multe aspecte, precum dimensiunile camerei ce urmează a fi încălzită, specificațiile aparatului plus alte aspecte despre care discutăm mai jos:

1.Putere

Un prim factor de care să ții cont este puterea maximă. De regulă, un model cu sarcină nominală de 3 – 7 kW va putea încălzi ușor o cameră de 60 mp. De asemenea, la fiecare model ar trebui să apară la specificații dimensiunile camerei recomandate.

2.Combustibil

Combustibilul folosit reprezintă un alt aspect. Majoritatea convectoarelor funcționează cu gaz natural dar sunt și modele care funcționează cu GPL. Importantă este și presiunea gazului.

De asemenea, un convector pe gaz bun trebuie să fie cu tiraj forțat astfel încât tubulatura să fie concetrică, tip tub în tub, acolo unde oxigenul necesar pentru ardere este preluat din exteriorul locuinței.

3.Design

Un convector pe gaz ar trebui să aibă și un design plăcut, astfel încât să-și poată găsi ușor locul. De asemenea, un model ceva mai puternic va fi și ceva mai mare, deci trebuie să ții cont și de acest aspect.

4.Garanție

Iar pentru că vorbim despre un aparat foarte util, ar trebui să cauți cel mai bun convector pe gaz care ar trebui să aibă cel puțin o garanție de 24 de luni.

Cele mai bune convectoare pe gaz – recomandări

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune convectoare pe gaz și nu știi exact ce model să îți iei, m-am decis ca în rândurile de mai jos să fac o listă cu recomandări de convectoare bune ce merită achiziționate fără a sta prea mult pe gând.

De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că modelele recomandate mai jos au primit foarte multe review-uri pozitive, cumpărătorii au fost mulțumiți, prețul lor este unul bun iar magazinul către care vă trimit este de încredere.

Convector pe gaz, Hosseven, HDU-5, 5kw cu tiraj forțat

convector-pe-gaz-hosseven-hdu-5-5kw-cu-tiraj-fortatO primă recomandare este Hosseven, un convector pe gaz ieftin și bun. Dotări:

 • Pentru încăperi de 50m cubi.
 • Convector de perete.
 • Putere maximă 5000W.
 • Categorie gaz GN/GPL.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Convector pe gaz, Hosseven, HP-5, 5 kw, tiraj forțat

convector-pe-gaz-hosseven-hp-5-5-kw-tiraj-fortatTot de la Hosseven este și modelul HP-5. Dotări:

 • Convector de perete.
 • Putere maximă 5000W.
 • Putere maximă 5000W.
 • Volum încălzit 50 metri cubi.
 • KIT de fum inclus.

Click pentru preț!

Convector pe gaz, Hosseven, HDU-5 VF, 5kw cu tiraj forțat


cel mai bun convector pe gaz
Ultima mea recomandare pentru cel mai bun convector pe gaz este acest model din imaginea alăturată. Dotări:

 • Putere de 5000W.
 • Gaz natural sau GPL.
 • Kit de evacuare inclus.
 • Pentru camere de până la 120 metri cubi.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul meu despre cel mai bun convector pe gaz, iar dacă ai întrebări, atunci poți lăsa un mesaj la comentarii. De asemenea, dacă vrei să vezi mai multe sisteme de încălzire, atunci poți accesa acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here