Cel mai bun cuier de perete pentru a economisi spațiu

Organizarea este foarte importantă, iar de aceea trebuie să optăm pentru unele obiecte de mobilier care să ne ajute pentru o mai bună organizare. Un exemplu în acest sens este și cel mai bun cuier de perete despre care vom vorbi în acest articol.

De regulă, cuierul de perete îl amplasăm pe hol, astfel încât atunci când intrăm în casă să putem lăsa ușor geaca sau pantofii într-un dulăpior. Astfel, chiar dacă holul este un spațiu destul de mic, trebuie folosit cu inteligență și cu chibzuință, pentru o organizare cât mai bună.

În acest articol vă vom spune deci cum se alege cel mai bun cuier de perete.

cel mai bun cuier de perete

Cum se alege cel mai bun cuier de perete – ghidul cumpărătorului chibzuit

Considerăm că pe hol trebuie să avem numaidecât un cuier de perete bun. Chiar dacă avem un hol mic, acesta ne va ajuta să facem economie de spațiu, deci trebuie ales cu grijă. Mai jos vă vom spune deci cum se alege cel mai bun cuier de perete.

Vă prezentam principalele caracteristici de care să țineți cont atunci când vă luați un cuier de perete bun:

1.Spațiul de depozitare

Un cuier de perete bun ar trebui să-ți ofere un spațiu cât mai mare și cât mai inteligent totodată. Pel lângă faptul că ar trebui să dispună de clasicele cuie unde să agățăm geci sau alte articole vestimentare, ar trebui să dispună și de spațiu pentru pantofi, sau alte dulăpioare pentru a depozita anumite lucruri.

Pe scurt, o structură inteligentă ne va ajuta să facem economie de spațiu și să ne putem depozita ușor cât mai multe obiecte.

De asemenea, un cuier de perete bun mai poate avea chiar și o băncuță pe care să stai atunci când te încalți, sau o oglindă pentru a a vedea dacă-ți stă bine părul înainte de a ieși afară.

2.Tipul cuierului

Dar înainte de a vorbit de dotări, ar trebui să vă spunem că cel mai bun cuier de perete se poate alege și în funcție de tipul acestuia. Asta deoarece există mai multe tipuri de cuiere în funcție de caracteristicile sale, de regulă de spațiile pentru depozitare.

Există deci mai multe tipuri de cuiere, în funcție de spațiul ocupat, de complexitatea lor dar și de facilitățile pe care ți le pun la îndemână. Mai jos vi le prezentăm pe scurt:

Cuier simplu

Începem cu cele mai simple tipuri de cuiere. Vorbim deci despre un model care nu dispune de prea multe dotări, ci e doar un obiect de mobilier unde poți agăța gecile.

Există însă și modele din lemn, care au și bară dar și diferite cuie de agățat.

Cuier cu pantofar

Ceva mai util este cuierul cu pantofar, care îți permite totodată să îți ții atât hainele cât și pantofii, în ordine. De asemenea, vei reuși să faci economie de spațiu.

Cuier cu pantofar și băncuță

Al treilea tip este un cuier de perete bun și mai complex care dispune atât de locuri pentru haine, pentru pantofi cât și de o băncuță cu ajutorul căreia să te poți încălța cât mai ușor cu putință. Astfel, vei beneficia de un plus de comoditate.

Cuier de perete bun și complex

Iar ultimul tip este desigur și cel mai complex totodată. Acesta dispune deci de spațiu unde să agăți mai multe lucruri, de spațiu pentru pantofi, un dulap, o bancă, oglindă șamd. Desigur, prețul este și el ceva mai mare.

3.Dimensiuni

Dimensiunile trebuie să le alegi în funcție de spațiul de care dispui pe hol, astfel încât cel mai bun cuier de perete să nu ocupe mai mult spațiu decât dispui.

4.Material

Foarte important este să alegi cel mai bun cuier de perete în funcție de materialele folosite pentru realizarea sa. Trebuie deci să optezi pentru un cuier cu materiale de calitate și rezistente totodată.

Cele mai bune cuiere de perete – recomandări

Așadar, a sosit și partea articolului unde vă vom oferi recomandări de cuiere de perete bune. Am ales special pentru voi doar cuiere cu un raport preț/calitate excelent.

Cuier Nepo PPK, Wenge

Cuier Nepo PPK, Wenge, 185,5 x 90 x 30,5cmO primă recomandare este cuierul Nepo PPK, de culoare Wenge. Caracteristici:

 • Oglindă mare.
 • Pantofar.
 • Bară pentru umerașe.
 • Cabinet cu sertar.
 • Material lemnos.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Cuier Cu Oglindă September Fag

Cuier Cu Oglinda September Fag, 119,5 x 196,5 x 26,5 cmO altă recomandare este și modelul din imaginea alăturată. Caracteristici:

 • Cuier cu oglindă.
 • Pantofar.
 • Rafturi și sertar.
 • Cârlige pentru haine.
 • Material din lemn. 

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cel mai bun cuier de perete. Puteți vedea alte modele aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here