Cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil

Atunci când vine vorba despre cuptoarele cu microunde, vor fi mereu atât persoane care le critică, cât și persoane care nu-și imaginează cum s-ar descurca dacă nu ar avea un astfel de obiect electrocasnic. De aceea m-am și gândit să vorbesc despre cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil.

Pe lângă avantajele pe care le aduce și un cuptor cu microunde obișnuit, modelele incorporabile sunt căutate deoarece  le poți monta într-un corp de mobilier fabricat la comandă și astfel bucătăria ta va arăta cu siguranță mult mai bine decât multe alte bucătării.

Totuși, un cuptor cu microunde incorporabil bun va avea un preț puțin mai mare față de cele obișnuite, doar că cele incorporabile sunt cu siguranță mai dotate.

Cum să alegi cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil pentru o bucătărie plăcută

Așadar, dacă ai decis să-ți iei cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil dar nu știi cum să îl alegi, în rândurile următoare îți voi prezenta criteriile importante de care să ții cont precum și care sunt cele mai importante caracteristici după care să te uiți.

1.Putere

Un cuptor cu microunde incorporabil cu o putere mai mare va găti mai repede. Astfel, ar trebui să ții cont de acest lucru iar atunci când îți cumperi un cuptor, să te uiți și după câteva aspecte importante precum puterea pentru grill și cea de încălzire.

2.Dimensiuni plus capacitate

Cu cât capacitatea e mai mare, cu atât cresc și dimensiunile. Un cuptor cu microunde incorporabil poate avea o capacitate de la 20 de litri până la peste 50 de litri, iar legat de dimensiuni, va trebui să ții cont atât de spațiul disponibil cât și de detaliile de instalare din manual.

3.Funcții

Cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil trebuie să vină numaidecât cu funcție de grill, funcție de dezghețare pentru a decongela mai ușor unele alimente, să-ți permită să gătești cu aburi (asta dacă nu ai un aparat de gătit cu aburi) precum și un meniu automat care să-ți permită să gătești niște alimente fără a face singur unele setări.

4.Cât de ușor e de folosit?

Un cuptor cu microunde ar trebui să fie cât mai ușor de folosit. Astfel, controlul electronic să vă ofere cât mai multe setări, iar doar din câteva apăsări de buton să puteți pregăti mâncarea. De asemenea, căutați un model cu interior din email ceramic, deoarece acesta este mai ușor de curățat.

5.Alte detalii

Siguranța este un aspect cu o importanță de nemăsurat, așa că ar trebui să alegeți cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil care să aibă semnale acustice, auto-blocare și alte funcții de acest tip.

De asemenea, nu trebuie să uităm nici de garanția care nu ar trebui să fie mai mică de 24 de luni.

Cele mai bune cuptoare cu microunde incorporabile – recomandări

Așadar, dacă ați decis să vă luați unul dintre cele mai bune cuptoare cu microunde incorporabile dar nu știți ce să vă alegeți, vă recomand eu câteva în rândurile următoare:

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB

cel mai bun cuptor cu microunde incorporabilWhirlpool AMW494NB este un cuptor cu microunde incorporabil de top. Dotări:

 • Capacitate 22 litri.
 • Putere de 750 W.
 • Timer.
 • 4 nivele putere.
 • Funcție menține cald.

Click pentru preț!

Cuptor cu microunde incorporabil Whirpool AMW435IX

cuptor-cu-microunde-incorporabil-whirpool-amw435ix-22-l-750-w-display-electronic-inoxLa fel de bun este și modelul AMW435IX. Dotări:

 • Capacitate de 22 litri.
 • Putere 750 w.
 • Dezghețare.
 • 4 trepte putere.
 • Timer.
 • Sistem 3D.

Click pentru preț!

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 730/WH

cuptor-cu-microunde-incorporabil-whirlpool-amw-730Ultima mea recomandare pentru cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil este tot de la Whirlpool. Dotări:

 • Capacitate 31 l.
 • 1000 w putere.
 • 8 nivele putere.
 • Grill și timer.
 • Al 6-lea simț.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun cuptor cu microunde incorporabil, iar dacă doriți să vedeți mai multe recomandări, vă recomand să accesați acest magazin online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here