Cel mai bun cuptor incorporabil retro

Am mai vorbit aici pe blog despre electrocasnice retro (vezi un articol despre frigidere retro ) iar în acest articol m-am gândit să continui puțin seria dedicată celor care vor o bucătărie retro arătoasă, cu un ghid despre cum să alegi cel mai bun cuptor incorporabil retro.

De asemenea, foarte multe persoane au început să aprecieze tot mai mult stilul retro, iar producătorii de electrocasnice au decis să folosească acest stil mai des, așa că aici pe blog veți găsi mai multe articole despre acest stil.

Iar un cuptor incorporabil retro bun nu e nici foarte scump: cu 1200 de lei vei putea alege un model, iar dacă vrei un cuptor performant atunci poți da și 2500 de lei pentru un cuptor retro.

Cum alegi cel mai bun cuptor incorporabil retro pentru a avea o bucătărie superbă

Atunci când vrei un cuptor retro, va trebui să ții cont și de design (alegând între culori precum albastru, galben, roșu) dar și de aspecte tehnice, precum programele de gătit, funcțiile din dotare precum și alte caracteristici despre care vorbim în rândurile următoare:

1.Putere plus număr de programe

Puterea unui cuptor incorporabil retro bun trebuie să fie cât mai mare, deoarece astfel mâncarea va fi preparată mai rapid. Eu vă recomand o putere minimă de 3000 W.

De asemenea, numărul de programe ar trebui să fie cât mai mare, iar programele de bază care nu trebuie să lipsească sunt următoarele: grill cu convecție aer, funcție aer fierbinte, încălzire superioară, încălzire intensivă și încălzire inferioară.

De asemenea, un cuptor electric ar trebui să aibă sistem de protecție pentru copii, auto-blocare, program de curățare dar și alte funcții și programe de acest gen care să te ajute în bucătărie.

2.Capacitate și dimensiuni

Foarte importante sunt și aceste două detalii. Dacă capacitatea este mai mare, atunci și dimensiunile vor crește. Ar trebui să alegi cel mai bun cuptor retro cu capacitate minimă de 60 de litri, iar dacă gătești mult, atunci poți opta pentru un model mai mare.

3.Caracteristici

Un timer va fi de mare ajutor, așa că nu ar trebui să cumperi un cuptor retro incorporabil dacă nu are această funcție. Asta deoarece timer-ul ne va anunța când e gata mâncarea, se va opri automat chiar șamd.

Controlul cuptorului trebuie să fie cât mai ușor și să ne ofere mai multe posibilități.

De asemenea, sistemul de autocurățare va fi foarte apreciat de către tine, deci trebuie să alegi un model care dispune de această dotare.

4.Garanție

Cel mai bun cuptor incorporabil retro va arăta atât de bine în bucătăria ta, încât nu-ți vei putea închipui cum ar putea arăta camera fără el. De aceea ar trebui să optezi pentru un model care vine cu o garanție de cel puțin 24 de luni, astfel încât să stați fără griji dacă apar probleme din fabrică.

Cele mai bune cuptoare incorporabile retro – pentru o bucătărie cu stil

Așadar, dacă vrei să ai în bucătăria ta retro unul dintre cele mai bune cuptoare incorporabile retro, atunci vă voi recomanda 3 modele de top în rândurile de mai jos, foarte apreciate de specialiști:

Cuptor incorporabil Gorenje Retro BO73CLI BEJ

cel mai bun cuptor incorporabil retroO primă recomandare este Gorenje Retro BO73CLI. Dotări:

 • Capacitate 67 de litri.
 • Clasa A.
 • Timer.
 • Grill.
 • 9 funcții.
 • Putere de 3300 W.
 • Autocurățare.

Click pentru preț!

Cuptor incorporabil Gorenje Retro BO73CLI ALB

cuptor-incorporabil-gorenje-retro-bo73cli-albCu aceleași dotări ca modelul de mai sus, dar în culoare diferită, pentru cumpărătorii pasionați de stilul retro care preferă culoarea ALB în schimbul celei BEJ.

 • Grill.
 • Multifuncțional.
 • Dotări de top.
 • Preț bun. 
 • 9 funcții.

Click pentru preț!

Momentan, acestea sunt singurele cuptoare retro de pe piață, dar dacă va apărea un alt model ce candidează pentru statutul de cel mai bun cuptor incorporabil retro, voi posta desigur pe blog despre el. Puteți verifica și voi aici să vedeți când apar noi cuptoare retro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here