Cel mai bun curățător de geamuri – Ghid Shopping

Unul din obiectivele mele cu acest blog este să le fac oamenilor viața mai ușoară recomandându-le fel și fel de produse care să îi ajute. De aceea vorbesc acum despre cel mai bun curățător de geamuri, deoarece știu că nu toată lumea deține unul, cu toate că este foarte util și ne scutește de o mulțime de muncă.

Știm cu toții cât de neplăcut este să speli geamurile ore întregi, iar la final să vezi că nu au fost spălate suficient de bine și parcă tot apar niște pete. De aceea nevoia pentru cel mai bun curățitor de geamuri este justificată, iar în rândurile următoare vă voi oferi un ghid de shopping.

Și totuși poate că vă întrebați de ce să cumpărați cel mai bun curățător de geamuri. Ei bine, motive sunt multe, printre care: geamurile vor fi șterse complet fără a lăsa dungi, apa este aspirată apoi, e ușor de folosit și spală excelent atât geamurile casei cât și ale mașinii. În plus, nici nu este prea scump, prețul fiind de la 150 de lei de până la 400-500 de lei.

Cum alegi un curățător de geamuri bun

Dacă vă întrebați cum să alegeți un curățător de geamuri bun, atunci ați ajuns unde trebuie, deoarece chiar acesta este scopul articolului nostru.

cel mai bun curatator de geamuri

Astfel, dacă dorești cel mai bun model, trebuie să ții cont de aspecte precum tipul de utilizare, funcțiile de care dispune, capacitatea dar și garanția.

1.Tipul de utilizare

Dacă te întrebi care e cel mai bun curățător de geamuri atunci acela este de tip 3 în 1, iar asta deoarece este dotat cu un spray detergent, pad de microfibră pentru curățare, un recipient de colectare a lichidului de aspirat, iar toate astea fac o treabă excelentă.

De asemenea, spuneam și mai sus că este foarte ușor de folosit un curățător de geamuri. Tot ce trebuie să faci este să îl lași să-și facă treaba, iar curățătorul va curăța, va usca și va absorbi petele. 

Recomandarea mea este să te uiți după cel mai bun curățitor de geamuri care să îți permită să îl folosești pe mai multe suprafețe precum geamurile, oglinda, gresie, faianță și chiar pe parchet.

2.Capacitatea celui mai bun curățător de geamuri

Când spun capacitate, mă refer la cantitatea de apă și detergent ce pot fi introduse în curățitor. Aceasta este de regulă de 100 ml, o cantitate suficientă pentru a-ți face treaba.

3.Mobilitate

Un curățător de geamuri clasic are un acumulator ce îți oferă o autonomie de până la 20 minute. Eu vă recomand însă alegerea unui model care să dispună de semnal vizual sau sonor, care te anunță atunci când bateria e pe moarte.

De asemenea, cel mai bun curățător de geamuri are un cap mobil ce îl face foarte ușor de manevrat.

4.Numărul de accesorii incluse

Un curățător bun vine cu mai multe accesorii foarte utile.

Unul dintre cele obligatorii este pad-ul sau laveta cu microfibră este perfectă pentru suprafețele sensibile, precum oglinzile. Laveta se schimbă după un anumit timp.

De asemenea, brațul telescopic este benefic atunci când speli la exterior.

Garanția, la fel ca la orice alt produs despre care am vorbit pe blog până acum, ar trebui să fie de cel puțin 2 ani.

Cel mai bun curățător de geamuri – recomandări

Așadar, dacă ai decis că vrei și tu cel mai bun curățător de geamuri, atunci ar trebui să alegi unul din cele de mai jos.

1.Taurus Rapidissimo Cristal

cel mai bun curatator pentru geamuriUnul dintre cele mai bune curățătoare de geamuri este Taurus Rapidissimo Cristal:

 • Capacitate de 0,3 litri.
 • Baterie reîncărcabilă.
 • Autonomie de 20 min.
 • Laveti microfibră.
 • Preț bun.

2.Black&Decker 3 in 1

Black&Decker 3 in 1Un alt curățor de geamuri foarte bun este și Black&Decker 3 in 1. Caracteristici:

 • Tip 3 în 1.
 • Capacitate 0.1 litri.
 • Autonomie de 25 minute.
 • Lavetă microfibră.
 • Preț bun.

3.Set aspirator geam Leifheit

Set aspirator geam LeifheitUn alt candidat pentru cel mai bun curățător de geamuri este cel Leifheit.

 • Curăță mai multe suprafețe.
 • Autonomie de 30 minute.
 • Tip 3 în 1.
 • Lavetă unică din microfibre.
 • Preț accesibil.

Așadar, acestea sunt reomandările mele pentru cel mai bun curățător de geamuri, iar dacă doriți și alte modele, le puteți vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.