Cel mai bun detector de gaz pentru siguranța casei tale

Am tot vorbit despre plite pe gaz așa că nu se putea să nu fac un articol și despre cel mai bun detector de gaz, deoarece acesta este strict necesar pentru siguranța casei și familiei tale.

Mai mult decât atât, mai nou se discută o lege care va obliga persoanele racordate la gaz să-și cumpere și un detector de gaz, motiv pentru care am ținut numaidecât să vă ajut să alegeți cel mai bun detector de gaz.

Iar un aparat care detectează gazul nu este deloc scump, prețul său începând de la 100 de lei și depășind ușor prețul de 600 de lei dacă este un detector mai performant.

Cel mai apreciat detector de gaz al anului – recomandare

Detector inteligent de gaz

Așadar, dacă nu ai timp să citești toate sfaturile de mai jos, am ales să ofer mai întâi o recomandare pentru cel mai bun senzor de gaz. Am ales chiar cel mai bine vândut senzor de gaz de pe eMag, care are review-uri bune. Este vorba despre senzorul inteligent de mai sus.

Astfel, fiind un aparat inteligent, dispune de o aplicație dedicată pentru Android și iOS. Dispune de comandă de oprire a electrovalvei, precum și de o testare periodică ce poate fi făcută cu ajutorul telefonului mobil.

Click pentru preț!

Cum să alegi cel mai bun detector de gaz pentru a fi tot timpul în siguranță

Atunci când alegi un detector de gaz trebuie să ții cont de aspecte precum tipul aparatului (deoarece poate fi portabil sau se montează pe perete), tipul senzorilor, nivelul de alarmă șamd. Pe larg discut însă în rândurile următoare.

1.Tipul detectorului de gaz

Ei bine, la fel cum spuneam și mai sus, un prim criteriu este tipul aparatului. Poți alege între un detector de gaze portabil și un detector de gaz cu electrovalvă, care poate fi cu fir sau fără fir.

 • Detectorul pe gaz portabil funcționează cu ajutorul unor baterii sau a unui acumulator. Poate fi mai mare sau mai mic, iar avantajul său este acela că poate fi transportat dintr-o cameră în alta foarte ușor;
 • Detectorul de gaz electrovalvă, de perete – acesta trebuie instalat pe perete, la 1 -3 metri de sursa de gaz și la 30 de cm de tavan. Aparatul va trebui conectat prin intermediului unui fir sau prin wireless la o electrovalvă care la rândul ei va trebui conectată la conducta principală de gaz. Totuși, în acest caz este nevoie de un instalator autorizat ANRE, deoarece electrovalva va putea opri furnizarea de gaze.

2.Dotări

Dacă ai stabilit ce tip de detector de gaz îți vei lua, atunci va trebui să oferi atenție și altor detalii.

Un prim detaliu este sensibilitatea senzorului, ce poate fi de la 5% la 20%. Cel mai bun detector de gaz te va avertiza încă de la primele semne ale vreunui pericol. Totuși, senzorul trebuie înlocuit din când în când, deci va trebui să te informezi ce durată de viață are.

De asemenea, alarma ar trebui să fie cât mai puternică pentru a o auzi dar și să folosească semnale vizuale, în cazul în care este necesar.

Totodată, dacă vorbim despre cel mai bun detector de gaz portabil, atunci va trebui să te interesezi despre încărcare. De asemenea, dacă acesta te avertizează atunci când bateriile sunt gata, atunci este un aparat ce te va ajuta.

Cele mai bune detectoare de gaz

Așadar, dacă vrei să nu-ți fie frică de gazul cu care funcționează aparatele din casă, atunci ar trebui să-ți iei unul dintre cele mai bune detectoare de gaz, astfel încât să dormi liniștit noaptea.

Mai jos vă voi recomanda 3 detectoare de gaz bune:

Kit PNI Safe House 200

cel mai bun detector de gazUn prim detector de gaz bun pe care vi-l recomand este de la PNI. Dotări:

 • Detector de perete.
 • Detectează mai multe tipuri de gaz.
 • Volum sirenă de 84 db/m.
 • Conexiune de 3/4” cu filet interior.
 • Material din aliaj de alamă.

Click pentru preț!

Kit Senzor gaz PNI GD-01

Kit Senzor gaz PNI GD-01Tot un detector de la PNI foarte bun este și GD-01, care are următoare dotări:

 • Detectează mai multe tipuri de gaz.
 • Senzor de gaz și electrovalvă gaz.
 • Alarmă cu fir.
 • Preț accesibil.
 • Clienți mulțumiți de achiziție.

Click pentru preț!

Senzor gaz model GD Wireless

cele mai bune detectoare de gazUn detector de gaz foarte bun pe Wireless este modelul GD. Dotări:

 • Montaj aparent.
 • Comunicare wireless.
 • Detecție gaz GPL și gaze naturale.
 • Distanță transmisie de până la 100 de metri. 
 • Performanțe de top.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun detector de gaz, iar dacă doriți să vedeți și alte produse, atunci puteți să intrați pe acest magazin online.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here