Cel mai bun detector radar care te scapă de amenzi

Nimic nu e mai neplăcut decât o amendă primită pentru depășirea limitei de viteză legală, iar pentru că legile la noi nu sunt tocmai chiar ok, am decis să facem un articol despre cel mai bun detector radar.

Majoritatea șoferilor preferă să-și cumpere o stație radio pentru a comunica cu colegii atunci când apare un radar pe traseu, dar am întâlnit și șoferi care folosesc detectoare radar.

Acesta te poate scăpa de amenzile pentru viteză, mai ales de cele banale, nemeritate. Totuși, trebuie să știți că detectoarele de radar nu pot detecta și radarele noi, momentan, doar că Poliția Română nu are încă suficiente radare noi, deci detectorul de radar este încă o variantă bună.

Iar prețul este unul nesemnificativ, dacă luăm în vedere faptul că ne scapă de o mulțime de amenzi costisitoare.

Cum se alege cel mai bun detector radar – ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cel mai bun detector radar, trebuie să ții cont de mai multe aspecte. Noi îți vom oferi însă un ghid mai jos pentru a face o alegere cât mai bună și pentru a alege mai ușor un detector radar bun.

1.Tehnologie

Ai voie să folosești un detector de radar atâta timp cât tehnologia a fost acceptată de lege. Nu trebuie să faceți asemănarea cu aparatele antiradar, care sunt ilegale. De regulă, dacă detectorul radar pe care urmează să îl cumperi este acceptat legal, acest lucru este specificat în descrierea produsului.

În ceea ce privește radarele noi, detectoarele le detectează foarte târziu, deci este foarte probabil să nu ai timp pentru a frâna.

2.Bandă de detecție

Atunci când vrei cel mai bun detector radar ar trebui să te informezi dacă aparatul citește cât mai multe benzi, cele mai importante fiind Ka, X dar și K. Desigur, cu cât un detector radar suportă mai multe benzi, cu atât va fi mai eficient, deoarece va putea detecta mai multe tipuri de radare.

3.Distanță de detecție

Este foarte important totodată ca detectorul de radar să de anunțe din timp că urmează să întâlnești un radar. De regula, majoritatea dispozitivelor au o limită de 1.6 Km, însă radarele noi pot detecta viteza unei mașini de la distanțe chiar și mai mari. De aceea, ar trebui să optați pentru un detector radar bun cu rază de detecție cât mai mare.

4.Funcționalitate

Cele mai importante facilități pe care cel mai bun detector radar ar trebui să le aibă sunt: AccuSweep, ecran alfa-numeric, avertizare sonoră, iar orice altă funcționalitate în plus reprezintă un avantaj.

Despre AccuSweep ar trebui să vă spunem că este o opțiune de care aparatele de top dispun. Aceasta îți permite calibrarea scanării pe un sigur segment al benzii de detecție Ka. Așa vei putea afla foarte repede orice informație despre o anumită bandă.

5.Brand

Cumpărătorii preferă de regulă anumite branduri atunci când își cumpără un aparat de orice fel. Pe internet există articole care spun că cele mai bune detectoare radar sunt cele de la Beltronics, asta pentru că au funcția AccuSweep, dar mai sunt și branduri bune ca Escort, Cobra sau Whistler.

6.Preț

Prețul reprezintă o altă caracteristică de care oricine ține cont. În acest sens putem spune că un detector de radar ieftin va avea și specificații mai slabe, iar odată cu prețul vor crește și dotările, numărul de funcții șamd. Totuși, ca și cumpărător trebuie respectat bugetul.

Cele mai bune detectoare radar – recomandările BlogdeCasa.Ro

Dacă te-ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune detectoare radar, noi te vom ajuta să faci alegerea potrivită. Mai jos vă vom oferi mai multe recomandări de produse bune:

Detector de radar BELTRONICS PRO RX 65 i

Detector de radar BELTRONICS PRO RX 65 iO primă recomandare este BELTRONICS PRO RX 65 I. Dotări:

 • Distanță de lucru 2 km.
 • Include suport.
 • Benzi X, K, KA și Ka Pulse.
 • Fără alarme false.
 • Funcție de voce.

Click pentru preț!

Detector de radar solar Yupiteru SVE-66T

Detector de radar solar Yupiteru SVE-66TFoarte bun este și Yupiteru SVE-66T, un model solar. Dotări:

 • Distanță de până la 2 KM.
 • Benzi X, K, Ku, Ka.
 • Benzi selectibile.
 • City mode.
 • Avertizor vizual și auditiv.
 • Suport inclus.

Click pentru preț!

Detector de radar Earlywarning EW-3005

Detector de radar Earlywarning EW-3005Iar ultima recomandare pentru cel mai bun detector radar este Earlywarning. Dotări:

 • Canale Laser X, K, Ka.
 • Suport inclus.
 • Preț redus.
 • Mod autostradă.
 • Mod city.

Click pentru preț!

Acesta este deci articolul nostru despre cel mai bun detecor radar. Desigur, alte modele veți găsi aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here