Cel mai bun detergent de rufe din Romania în 2024

Mașini de spălat rufe sunt multe, însă am văzut multe persoane care întreabă pe internet care este cel mai bun detergent? Ei bine, m-am gândit că ar fi bun un articol pe această temă pe BlogdeCasa.Ro. Și iată că acum vorbim despre detergent bun, astfel încât fiecare să știe ce detergent să folosească.

cel mai bun detergent

VEZI AICI MAI MULTE TIPURI DE DETERGENT LA PREȚ REDUS

În rândurile următoare vom vorbi deci despre tipurile de detergent existente, care sunt cele mai bune și voi oferi și sfaturi totodată. Astfel, sper că cei care se întreabă care este cel mai bun detergent, vor găsi răspunsul aici.

Cel mai bun detergent: tipuri de detergent existente

Cu siguranță ai observat deja faptul că există o mulțime de tipuri de detergenți, fiecare având o anumită putere de curățare iar rezultatele sunt mai mult sau mai puțin satisfăcătoare. De asemenea, fiecare tip de detergent prezintă atât avantaje cât și dezavantaje, de aceea trebuie să vorbim mai pe larg despre.

Mai întâi ar trebui să știi că detergenții se împart în două mari categorii: detergent tip pudră – cu sulfat de sodiu, detergent de tip lichid – care conține apă și alcool. 

Vorbim despre fiecare, mai pe larg, chiar mai jos:

1.Detergent de tip pudră: granule, tablete sau praf

Printre cele mai folosite tipuri de detergenți se află cel de tip pudră. Cele mai întâlnite forme ale acestui tip de detergent sunt granulele, tabletele sau praful. Care sunt avantajele detergentului de tip pudră?

 • Eficiența este una sporită, și poate observată mai ales la rufele albe.
 • Eficiența se vede pentru o perioadă mare de timp.
 • Înălbitorii și surfactanții sunt stabili.
 • Prețul de achiziție este ceva mai redus.

Dar există desigur și dezavantaje:

 • Ocupă spațiu.
 • Este mai greu de folosit.
 • Pot apărea diferite alergii.
 • Rămân resturi în mașina de spălat.
 • Dizolvarea se face foarte greu.

Detergenții de tip pudră sunt deci o variantă de luat în considerare atunci când cauți detergent bun la preț redus, însă performanțele nu sunt tocmai aceleași ca în cazul detergenților mai noi.

VEZI AICI OFERTA DE DETERGENT DE TIP PUDRĂ

Recomandarea BlogdeCasa.Ro de detergent pudră bun:

Am decis să fac și o mică recomandare dacă ai decis să cumperi cel mai bun detergent pudră. Astfel, vei găsi recomandarea chiar mai jos:

Detergent automat Ariel White & Color

Detergent automat Ariel White & Color, 100 spalari, 10Kg

VEZI PREȚUL ACESTUI DETERGENT

Cel mai apreciat detergent automat este Ariel White & Color. Acesta este suficient pentru 100 spălări, iar cantitatea sa este de 10 KG. Poate fi folosit atât pentru rufele colorate, cât și pentru rufele albe. De asemenea, am văzut că e foarte apreciat de către cumpărători.

2.Detergenți de rufe de tip gel/lichid

Eu sunt de părere că cel mai bun detergent de rufe este cel de tip gel/lichid. De aceea îl și recomand aici pe blog, iar mai jos vei găsi mai multe recomandări. Totuși, care sunt avantajele acestui tip de detergent?

 • Foarte ușor de folosit.
 • Nu rămân urme pe haine ori în mașină.
 • Dizolvare foarte rapidă.
 • Foarte bun și la apă rece.
 • Foarte bun pentru rufele colorate.
 • Se introduce direct în cuvă.

Există desigur și dezavantaje:

 • Acest tip de detergent nu îndepărtează petele mai grave.
 • Nu poți folosi programul de prespălare.

Așadar, BlogdeCasa.Ro recomandă acest tip de detergent. De asemenea, concluzionăm faptul că este ideal pentru a spăla rufele cât mai eficient, mai ales dacă acestea sunt colorate. Cel mai bun detergent lichid poate fi folosit și la rufe albe, dar se recomandă și folosirea unor înălbitori.

VEZI CEA MAI BUNĂ OFERTĂ PENTRU DETERGENT LICHID

Cel mai bun detergent de rufe: recomandări de detergent lichid

Așa cum am oferit recomandări și mai sus, trebuie să ofer recomandări și la acest capitol. Astfel, vei găsi mai jos recomandări de detergent lichid bun, pentru rufe mereu curate și cu un miros cât mai plăcut.

Detergent capsule Ariel All in One PODS

detergent lichid ariel allinone

VEZI PREȚUL ACESTUI DETERGENT

Una dintre cele mai bune oferte pentru detergent lichid este acest pachet All in One PODS. Sunt pastile pentru 105 de spălări și sunt recomandate în special pentru rufele colorate.

Detergent lichid Persil Color Expert

Persil Gel Color 60WL 4,38L

VEZI PREȚUL ACESTUI DETERGENT

Foarte bun este și acest detergent lichid de la Persil. Cantitatea de 5 de litri este suficientă pentru 100 de spălări și este recomandată tot rufelor colorate. De asemenea, prețul este unul foarte accesibil.

Detergent capsule Persil Duo-Caps Regular

detergent capusule persil duo caps
detergent capusule persil duo caps

VEZI PREȚUL ACESTUI DETERGENT

Iar ultima recomandare este de la Persil. Este vorba de 126 de capsule ce pot fi folosite atât pentru rufe colorate cât și pentru cele albe. Prețul este și el foarte bun.

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun detergent. Daca doresti ca vezi oferta completa de detergenti de rufe, click aici. Iar dacă ai întrebări, poți lăsa un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here