Cum alegi cel mai bun dulap de baie

Am tot vorbit în ultima vreme despre diferite obiecte de mobilier, doar că de puține ori s-a întâmplat să vă prezentăm mobilier pentru baie. De aceea în acest articol ne-am gândit să spargem gheața și să vorbim despre cum se alege cel mai bun dulap de baie.

Un dulap de baie este mai util decât am putea crede, iar asta deoarece te poate ajuta să ai o baie mai organizată, precum și unde să poți depozita mai multe obiecte. Astfel, atunci când vrei să îți iei un dulap de baie trebuie să optezi pentru un model de calitate, deoarece e o achiziție de care te vei folosi mai mult timp. 

Astfel, pentru rândurile de mai jos am pregătit mai multe sfaturi utile care vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere și să vă cumpărați ușor și economisind bani cel mai bun dulap de baie.

cel mai bun dulap de baie

Cum se alege cel mai bun dulap de baie – sfaturi pentru o achiziție reușită

Așadar, dacă ați decis să vă organizați și voi baia mai bine și să vă luați cel mai bun dulap de baie din diferite motive, noi vă vom ajuta să faceți alegerea potrivită pentru voi. Mai exact, vă vom oferi sfaturi prețioase pentru o achiziție reușită dar și recomandări.

1.Materialele trebuie să fie rezistente și de calitate

Cel mai important aspect de verificat atunci când îți cumperi obiecte de mobilier este materialul. Acesta trebuie să fie cât mai rezistente, de calitate dar și sigilate/laminate totodată. Asta deoarece, spre deosebire de o comodă, cel mai bun dulap de baie este supus unor condiții mai dificile, precum umiditatea și temperaturile ridicate.

MDF-ul este un material apreciat în acest caz.

2.Dimensiuni

Esențiale sunt și dimensiunile unui obiect de material. Asta deoarece nu vrei un obiect care să fie mai mare și să nu încapă în spațiul dedicat lui. De aceea ar trebui să verifici care sunt dimensiunile maxime și cele minime, astfel încât să îți fie mai ușor să faci o alegere.

Dacă ai o baie mare, cu siguranță poți opta și pentru un dulap de baie mai mare, însă dacă spațiul este restrâns, atunci alegerea va fi și ea mai dificilă.

3.Spațiu de depozitare

Spațiul de depozitare depinde foarte mult și de dimensiunile pe care le are cel mai bun dulap de baie. De aceea este clar faptul că un dulap mai mare, va oferi mai mult spațiu. Totuși, este important și modul de organizare a spațiului de depozitare. Astfel, trebuie să fii atent la numărul de sertare/rafturi astfel încât să-ți faci o idee câte obiecte vei putea depozita precum și tipul de obiecte.

4.Design

Puțini sunt cei care oferă o atenție majoră designului pe care baia îl are. Dar sunt și persoane care nu aleg mobilierul doar după preț și caracteristici, ci și după design. De aceea nu ar trebui să ignori nici tu acest aspect.

Alege cel mai bun dulap de baie care să se potrivească bine cu restul încăperii.

Recomandări: cele mai bune dulapuri de baie

Așadar, dacă ai decis totuși să îți iei unul dintre cele mai bune dulapuri de baie, atunci ar trebui să vezi recomandările noastre. Am ales pentru tine 3 dulapuri de baie bune, ce au un raport preț/calitate excelent.

Dulap de baie Fantasy

Set mobilier Fantasy, 40 cmO primă recomandare este dulapul de baie Fantasy. Caracteristici:

 • Material pal melaminat.
 • Canturi ABS.
 • Culoare ALB.
 • Design plăcut.
 • Preț bun.

Click pentru preț!

Mobilier baie MDF – Fino – dulap înalt

Mobilier baie MDF - Fino - dulap inaltFoarte bun este și acest dulap de baie din imaginea alăturată. Dotări:

 • Material MDF lăcuit.
 • Dimensiuni L 40 x H 145 x l 34 cm.
 • Design Plăcut.
 • Preț bun.
 • Picioare din lemn masiv.

Click pentru preț!

Linate Dulap Suspendat TYP157L 40X22X69 cm

Linate Dulap Suspendat TYP157L 40X22X69 cmȘi ultima recomandare pentru cel mai bun dulap de baie. Caracteristici:

 • Dulap suspendat.
 • Material Pal și MDF.
 • Dimensiuni 40 x 22 x 69.
 • Preț bun.
 • Design plăcut.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun dulap de baie. Click aici pentru alte modele.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here