Cel mai bun epilator pentru o piele mereu fină

După ce am vorbit despre cum se alege o placă de păr bună, am decis să facem un articol dedicat tot sexului frumos, și anume de data aceasta despre cel mai bun epilator.

Cel mai bun epilator ar trebui să te ajute să obții o piele mereu fină fără să te doară, astfel încât să te poți epila sănătos și ușor totodată.

Iar o astfel de achiziție pentru o femeie e mai mult decât necesară, deoarece nu o faci zilnic, iar frumusețea reprezintă un aspect important. De aceea, ar trebui să-ți cumperi cel mai bun epilator, pentru a te bucura de el mult timp după aceea.

Iar un aparat bun are un preț decent: de la 300 de lei, dar crește în funcție de dotări, accesorii, șamd.

cel mai bun epilator

BlogdeCasa.Ro îți spune cum să alegi cel mai bun epilator

Atunci când vrei un epilator bun pentru tine, va trebui să urmărești aspecte precum viteza aparatului, numărul de prinderi, accesoriile incluse, funcțiile din dotare plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Număr de prinderi plus viteză

Un prim aspect foarte important este numărul de prinderi (pensete sau discuri). Astfel, cu cât sunt mai multe pensete, cu atât vor fi îndepărtate mai multe fire de păr. Deci dacă vrei o epilare rapidă, ar trebui să optezi pentru un epilator bun cu peste 30 de pensete.

De asemenea, pentru rezultate cât mai eficiente ar trebui să ai la dispoziție cel puțin 2 trepte de viteză, astfel încât să poți alege oricând fie o epilare delicată, sau fie una mai rapidă.

2.Accesorii incluse

Cel mai bun epilator ar trebui să fie dotat cu cât mai multe accesorii, deoarece acestea îți vor fi de mare ajutor.

Printre accesoriile ce ar trebui să se regăsească numaidecât în pachet se află capetele incluse, care ar trebui să fie cât mai multe, astfel încât să te poți epila în cât mai multe zone ale corpului.

De asemenea, o epilare eficientă se face și cu ajutorul unui accesoriu pentru ridicarea firelor de păr. Accesoriul pentru masaj te va ajuta desigur să nu te doară pielea după ce te-ai epilat. Iar o perie pentru curățare este și ea foarte utilă, deoarece îndepărtează firele blocate în aparat.

3.Funcții incluse

Printre cele mai importante funcții pe care ar trebui să le găsim atunci când ne luăm cel mai bun epilator se află funcția Wet&Dry. Aceasta este foarte utilă mai ales în cazul în care ai o piele sensibilă, deoarece vei putea folosi aparatul și în duș.

Iar dacă nu ai chef să ai mereu cabluri pe lângă tine, atunci ai putea să-ți iei un epilator cu baterii sau cu acumulator, astfel încât să îl încarci iar mai apoi să nu mai stai pe lângă priză.

De asemenea, este foarte util să poți detașa capul pentru a curăța mai ușor aparatul.

4.Garanție

La fel cum vă spunem de fiecare dată, achizițiile trebuie făcute pe termen lung. De aceea ar trebui să cauți un epilator bun cu garanție de minim 24 de luni precum și să cumperi aparatul dintr-un magazin de încredere.

BlogdeCasa.Ro îți recomandă cele mai bune epilatoare pentru pielea ta

Așadar, dacă ai decis să-ți iei unul dintre cele mai bune epilatoare pentru tine, atunci ar trebui să alegi cu siguranță unul din modelele de mai jos:

Epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry

Epilator Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry, Sistem de exfoliere, 40 Pensete, Acumulator, 6 Accesorii, 2 VitezePrimă recomandare pentru cel mai bun epilator este acest model Braun Silk-épil 9961 Wet & Dry. Dotări:

 • 2 trepte de viteză.
 • 40 de pensete.
 • Husă inclusă.
 • Acumulator.
 • Tehnologie Wet&Dry.

Click pentru preț!

Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00

Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00, 250.000 impulsuri, Acumulator, AlbFoarte bun este și epilatorul Philips Lumea IPL SC2009/00. Dotări:

 • 5 trepte de viteză.
 • Fără fir.
 • Furnizează peste 250.000 de pulsații.
 • Accesorii incluse.
 • Husă.

Click pentru preț!

Epilator Braun Xelle SE5580

Epilator Braun Xelle SE5580, 40 Pensete, 2 Viteze, Alb/VerdeIar ultima recomandare pentru cel mai bun epilator este Braun Xelle SE5580. Dotări:

 • 40 pensete.
 • 2 viteze.
 • Alimentare la rețea.
 • Cap pivotant.
 • Sistem iluminare.
 • Masaj.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun epilator. Poți vedea însă mai multe modele dacă dai click aici. Iar dacă ai întrebări, poți lăsa un comentariu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here