Cel mai bun fier de călcat de voiaj pentru tine

Avem cititori care călătoresc mult, iar atunci când te plimbi dintr-un colț în altul, ai nevoie de mai multe aparate. De exemplu, trebuie să arăți bine, să nu ai haine șifonate, iar în acest sens te poate ajuta cel mai bun fier de călcat de voiaj.

Un astfel de aparat se bucură de portabilitate dar și de caracteristici bune care facilitează transportul.

De asemenea, îl considerăm un must-have pentru călători. Iar un fier de călcat de voiaj bun nu costă prea mult: între 100 și 200 de lei costă de regulă un astfel de aparat.

Cum se alege cel mai bun fier de călcat de voiaj – ghidul BlogdeCasa.Ro

Dacă una dintre marile tale pasiuni este să călătorești cât mai mult, atunci cu siguranță ar trebui să îți alegi cel mai bun fier de călcat de voiaj. Dar cum se alege?

Ei bine, vei avea de ținut cont de aspecte precum tipul aparatului, voltajul său, puterea, greutatea, dimensiunile precum și materialul tălpii. Mai pe larg discutăm însă în rândurile următoare.

1.Tip

Spuneam mai sus că trebuie să ții cont de tipul aparatului atunci când vrei un fier de călcat de voiaj bun. Ei bine, acestea sunt de două tipuri:

 • Orizontale: seamănă foarte mult cu un fier de călcat clasic, doar că sunt mai portabile și au o putere ceva mai mică. De asemenea, prețul este redus și sunt ușor de folosit.
 • Verticale: sunt mai puternice decât modelele orizontale, folosind aburii. Astfel, hainele pot fi călcate mai ușor, chiar de pe umeraș. Totuși, prețul lor este mai mare. De asemenea, informații despre fierul de călcat vertical bun găsești aici.

2.Putere plus voltaj

Chiar dacă nu urmărești de regulă voltajul atunci când cumperi un aparat, în acest caz ar trebui să o faci. Mai exact, voltajul ar trebuie să fie cuprins între 110 – 230 V, dar și să te informezi despre voltajul folosit în zona unde vei merge. Astfel, vei avea nevoie de un transformator.

De asemenea, la fel de importantă, iar asta deoarece o putere mai mare face ca cel mai bun fier de călcat de voiaj să fie pregătit de călcat mai rapid. Puterea unui fier de călcat de voiaj este cuprinsă de regulă între 500W și 1300W.

3.Portabilitate

Cel mai bun fier de călcat de voiaj ar trebui să fie cât mai portabil, deci să aibă dimensiuni reduse la fel și o greutate redusă. Asta deoarece nu ar trebui să ocupe prea mult loc în geantă. Greutatea ar trebui să fie deci mai mică de 1.5 kg.

4.Talpa și materialul din care a fost făcută

La un fier de călcat este foarte important materialul din care a fost făcută talpa. Asta deoarece un material bun ar trebui să alunece ușor pe orice suprafață, să se încălzească repede, să păstreze căldura dar și să fie rezistent. Veți găsi deci pe piață modele cu talpă din inox, aluminiu, ceramică sau teflon.

5.Caracteristici

Pe lângă aspectele de mai sus, ai mai putea ține cont și de alte aspecte:

De exemplu un jet de aburi te va ajuta să calci mai bine și mai ușor rufele, iar un mâner pliabil te va ajuta la rândul său să faci cel mai bun fier de călcat de voiaj mai mic, pentru a economisi spațiu.

Garanția ar trebui să fie desigur de minim 24 de luni. De asemenea, alege să cumperi un fier de călcat de voiaj dintr-un magazin de încredere.

BlogdeCasa.Ro recomandă: cel mai bun fier de călcat de voiaj pentru tine

Așadar, dacă ești călător și vrei cel mai bun fier de călcat de voiaj, dar nu știi ce anume să alegi, atunci ar trebui să vezi recomandările mele:

Fier de călcat portabil Rowenta First Class DA1510F2

fier-de-calcat-portabil-rowenta-first-class-da1510f2-talpa-inox-microsteam-200-1000-w-0-065-l-45O primă recomandare este Rowenta First Class DA1510F2. Dotări:

 • Putere 1000W.
 • Tală Microstream 200.
 • Debit de abur. 
 • Preț bun.
 • Călcare verticală. 

Click pentru preț!

Fier de călcat portabil Hyundai HYSI6150

fier-de-calcat-portabil-hyundai-hysi6150-1000-wFoarte bun este și acest model Hyundai HYSI6150. Dotări:

 • Putere de 1000W.
 • Talpă din ceramică retractabilă.
 • Debit de abur.
 • Portabil.
 • Preț accesibil.

Click pentru preț!

Fier de călcat de voiaj Taurus Easy Travel

cel mai bun fier de călcat de voiajUltima recomandare este Taurus Easy Travel. Dotări:

 • Putere de 1100 W.
 • Talpă ceramică.
 • Mâner detașabil.
 • Jet de abur.
 • Anticalcar.

Click pentru preț!

Așadar, acestea sunt recomandările noastre pentru cel mai bun fier de călcat de voiaj, iar dacă aveți alte întrebări, puteți lăsa mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here