Cel mai bun fierăstrău circular – Ghid de cumpărături

Am făcut pe blog un articol despre fierăstrău vertical iar acum am decis să vorbim și despre cealaltă categorie, anume despre cel mai bun fierăstrău circular. Asta deoarece un fierăstrău bun ar trebui să se găsească în orice casă, deoarece uneori vom avea nevoie de unele lucrări, iar acesta ne poate ajuta foarte mult.

Astfel, indiferent că ai nevoie să tai ceva anume sau pur și simplu vrei să modifici niște mobilier, sau chiar să recondiționezi anumite lucruri, un fierăstrău vertical te va ajuta să faci tăieri ușoare și profesioniste totodată.

În ceea ce privește prețul, un fierăstrău circular bun are un cost de achiziție de la 200 de lei dar care poate crește mult în funcție de dotări.

cel mai bun fierăstrău circular

Cum se alege cel mai bun fierăstrău circular – ghidul blogului pentru cumpărători

Atunci când vrei cel mai bun fierăstrău circular va trebui mai întâi să urmărești mai multe aspecte tehnice. În primul rând ar trebui să fii atent la puterevitezatreptele de viteză, brandul, prețul plus alte detalii despre care vorbim mai jos.

1.Tipul aparatului

La fel cum am zis de fiecare dată când am vorbit despre unelte, este foarte important să stabilești pentru ce anume cumperi acel aparat. Dacă vrei un fierăstrău circular pe care să îl folosești din când în când pentru unele lucrări, astfel încât să stabilești ce fel de aparat să-ți iei.

Poți alege între aparate de tip hobby, semiprofesional sau profesional.

2.Caracteristici tehnice

După cum spuneam și mai sus, este important să fii atent la aspectele tehnice. În primul rând puterea ar trebui să fie mare, astfel încât să poată fi tăiate cu ușurință orice materiale. Noi recomandăm să alegeți un fierăstrău circular bun care să aibă o putere de cel puțin 1200W.

Tot pentru o putere mai mare și rezultate cât mai bune, viteza ar trebui să fie și ea cât mai mare. Aceasta este exprimată în rotații pe minut, deci ar trebui să fie de minim 5000 RPM.

De asemenea, nici pânza nu este de ignorat. Aceasta ar trebui să fie cât mai ușor de schimbat și chiar să ai la dispoziție încă 1-2 pânze incluse în pachet.

3.Eficiență

Atenție trebuie acordată și eficienței. Mai exact, cel mai bun fierăstrău circular ar trebui să îți ofere libertate pentru a alege adâncimea de tăiere, precum și posibilitatea de a tăia cât mai multe tipuri de materiale, mai mult sau puțin dure.

Astfel, vei putea folosi fierăstrăul circular atât pentru a tăia lemn cât și materiale mai dure precum gresia, sau chiar metale.

4.Siguranță

Nu de puține ori s-au întâmplat diferite probleme folosind un fierăstrău. De aceea un model bun ar trebui să dispună numaidecât de un număr mare de sisteme de siguranță și măsuri care să nu permită apariția unor accidente neplăcute.

De asemenea, pentru o utilizare cât mai comodă, un fierăstrău circular bun ar trebui să fie cât mai ușor, să aibă un design ergonomic astfel încât să ai stabilitate.

5.Garanție

Iar în final vă mai recomandăm doar să optați pentru un model care să vină cu o garanție mare. Mai exact, minimul recomandat este de 24 de luni.

Recomandări: cele mai bune fierăstraie circulare

Așadar, a sosit partea în care vă oferim recomandări pentru cele mai bune fierăstraie circulare. Recomandările le găsiți mai jos:

Fierăstrau circular Bosch PKS 55

Fierastrau circular Bosch PKS 55, 1200 W, 5600 RPM, Disc 160 mm, 55 mmO primă recomandare este Bosch PKS 55. Dotări:

 • Putere 1200W.
 • Viteză 5600 RPM.
 • Design ergonomic.
 • Reglare adâncime.
 • Tăiere oblică.
 • Îndepărtare praf.

Click pentru preț!

Fierăstrau circular Bosch PKS 55 A IS

Fierastrau circular Bosch PKS 55 A IS, 1200 W, 55 mm, 5600 RPM, disc 160 mm + 1 accesoriuFoarte bun este și Bosch PKS 55 A IS. Dotări:

 • Putere 1200 W.
 • 5600 RPM.
 • Design ergonomic.
 • Reglare adâncime.
 • Tăiere optică.
 • Îndepărtare praf.

Click pentru preț!

Fierăstrau circular de banc Bosch PTS 10 Uni

Fierastrau circular de banc Bosch PTS 10 Uni, 1400 W, 5000 RPM, 254 mmȘi ultima recomandare pentru cel mai bun fierăstrău circular. Dotări:

 • Putere de 1400 W.
 • Viteză 5000 RPM.
 • Circular de banc.
 • Tăiere oblică.
 • Îndepărtare praf.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun fierăstrău circular. Alte modele puteți vedea aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here