Cel mai bun frigider retro pentru o bucătărie wow

Dacă în articolul anterior vorbeam despre cum se alege un aragaz retro, în acest articol m-am gândit să continui cu stilul retro cu un ghid despre cel mai bun frigider retro. Astfel, cei care își doresc o bucătărie în acest stil să-și poată cumpăra toate electrocasnicele din același loc.

Dacă dorești și tu să ai o bucătărie în care să te simți extraordinar datorită stilului retro, atunci ar trebui să-ți cumperi electrocasnice retro.

Opinia mea este că merită să-ți iei un frigider retro deoarece are un design foarte plăcut dar este totodată și mai ușor de folosit, chiar dacă prețul de achiziție poate fi ceva mai mare.

Cel mai bun frigider retro pentru o bucătărie ruptă din anii `50

Chiar dacă designul reprezinta unul dintre factorii principali de care vei ține cont atunci când îți cumperi un frigider retro, trebuie să te uiți și la partea și caracteristicile tehnice, deoarece mai sunt și alte detalii importante.

Despre acestea vorbim mai jos.

1.Design

Există frigidere retro cu o ușă și frigidere retro cu două uși. Congelatorul este de regulă sus, iar frigiderul jos. Cele cu două uși sunt mai căutate deoarece oferă mai mult spațiu de stocare a alimentelor.

De asemenea, un frigider retro poate fi verde, albastru, galben, roșu șamd, oferind astfel un aspect foarte plăcut bucătăriei.

2.Capacitatea unui frigider retro

Un frigider retro are de regulă o capacitate cuprinsă între 200 și 300 de litri, iar 20 – 70 dintre aceștia sunt ai congelatorului. Astfel, dacă ai nevoie de mai multă capacitate a congelatorului, se recomandă o combină frigorifică.

3.Alte dotări

Pe lângă aspectele discutate mai sus, mai trebuie să ții cont și de alte caracteristici.

În primul rând, ar trebui să cauți ca cel mai bun frigider retro să aibă funcție de dezghețare automată, precum și un sistem care să te avertizeze atunci când e ușa deschisă.

Mai mult decât atât, mai trebuie să fii atent și la nivelul de zgomot, precum și la clasa de eficiență, astfel încât să nu consume prea mult curent.

4.Garanția frigiderului retro

La fel cum ziceam și atunci când am vorbit despre aragazul retro, când îți cumperi un astfel de aparat, cu siguranță nu îți dorești să îl vezi defect prea curând. Totuși, electrocasnicele se mai și defectează, motiv pentru care trebuie să te asiguri că ai la dispoziție o garanție de cel puțin 24 de luni, astfel încât să știi că poți repara gratuit frigiderul retro dacă se strică.

Cele mai bune frigidere retro colorate – recomandările mele

Așadar, dacă ai decis să-ți iei și un frigider retro însă nu știi ce să alegi, îți voi recomanda mai jos trei modele de frigidere retro foarte bune, ce merită fiecare leu.

Combină frigorifică  retro Gorenje Old Time ONRK193R

Combina frigorifica Gorenje Old Time ONRK193RDacă vrei o bucătărie mișto și o combină retro, atunci ar trebui să alegi acest model de top. Dotări:

  • Tehnologie NoFrost Plus.
  • Capacitate 334 litri.
  • Clasa A+++.
  • Culoare Bordo.
  • Dezghețare automată.
  • Funcții utile.

Click pentru preț!I

Acesta este disponibil și în mai multe culori, după cum puteți vedea mai jos:

cel mai bun frigider retro

Click pentru preț!I

frigider colorat

Click pentru preț!I

Acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun frigider retro, iar dacă doriți să vedeți și alte culori, puteți da click aici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here