Cel mai bun glucometru pentru tine

Spuneam și în articolul despre tensiometre faptul că este important să ne monitorizăm sănătatea cât mai des. De aceea continuăm seria de articole pentru sănătate cu acest ghid despre cum se alege cel mai bun glucometru pentru tine.

După cum bine v-ați dat seama, un glucometru bun este un aparat care ne ajută să măsurăm glicemia, oferindu-ne rezultatul instant. Tot ce trebuie să faci este să te înțepi doar puțin, iar mai apoi glucometrul îți va oferi informații despre glicemie.

Prețul unui glucometru bun începe de undeva de la 200 de lei, deci este un preț accesibil pe care oricine și-l poate permite.

Cum se alege cel mai bun glucometru – Ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cel mai bun glucometru, va trebui să urmărești mai multe aspecte. Printre cele mai importante sunt cantitatea de sânge, viteza de citire, accesoriile incluse plus alte caracteristici despre care vorbim mai jos.

1.Cantitate de sânge

Un glucometru bun ar trebui să folosească o cantitate cât mai mică de sânge pentru a-ți oferi apoi informații. Mai exact, o înțepătură de 0.5 microlitri ar trebui să fie mai mult decât suficientă.

2.Viteză de citire

Imediat după recoltarea sângelui, rezultatul ar trebui să fie oferit cât mai repede, deoarece în acest caz este foarte important să ai rezultate instant. De regulă, cel mai bun timp e de 5 secunde.

3.Accesorii incluse

Accesoriile sunt importante de fiecare dată, deci și atunci când vrei cel mai bun glucometru. Trebuie deci să te interesezi câte consumabile sunt incluse (adică ace) precum și de unde poți cumpăra alte rezerve. Ar trebui deci să găsiți rezervele în farmacii.

De asemenea, un manual de instrucțiuni este și el recomandat, astfel încât să înțelegi ușor cum se folosește acest aparat de tip glucometru.

4.Alte caracteristici

Un glucometru bun ar trebui să aibă și o memorie care să-ți ofere informații despre ultimele măsurători, fără a trebui să notezi tu undeva. De asemenea, un model de top îți pune la dispoziție și un port USB cu ajutorul căruia poți transfera informațiile pe calculator.

De asemenea, garanția ar trebui să fie de cel puțin 12 luni deoarece unele aparate se mai defectează, iar în acest sens garanția te poate ajuta să obții reparația gratuit. Totuși, alege un glucometru bun doar din magazine de calitate. Astfel, vei fi sigur că politica de garanție va fi respectată.

Recomandări: cele mai bune glucometre

Așadar, dacă ați dori să vă luați unul dintre cele mai bune glucometre, noi vă vom ajuta să faceți alegerea perfectă pentru voi. Asta prin intermediul recomandărilor pe care le puteți găsi mai jos.

Am ales doar pentru voi glucometre cu un raport preț/calitate excelent, pentru a fi siguri că nu veți regreta achiziția făcută:

Glucometru One Touch Select Plus Flex

Glucometru One Touch Select Plus Flex + 100 teste + 100 aceO primă recomandare este glucometrul One Touch Select Plus Flex. Dotări:

 • Ghid introductiv.
 • Geantă de transport.
 • 100 ace incluse.
 • 2 cutii cu câte 50 teste incluse.
 • Citire rapidă a rezultatului.

Click pentru preț!

Analizor glicemie, colesterol si triglicerire, Multicare-IN

Analizor glicemie, colesterol si triglicerire, Multicare-IN, cu memorie si teste incluseFoarte bun este și acest aparat Multicare-IN. Dotări:

 • 500 de memorii.
 • Informații despre colesterol și trigliceride.
 • 10 ace incluse.
 • Preț inclus.

Click pentru preț!

CareSens N POP glucometru

cel mai bun glucometruȘi ultima recomandare pentru cel mai bun glucometru. Dotări:

 • 100 teste și 100 ace incluse.
 • Rezultate în 5 secunde.
 • Memorie 1000 rezultate.
 • Preț accesibil.
 • Garanție 5 ani.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun glucometru. Puteți vedea și alte modele dacă accesați acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here