Cel mai bun grătar electric pentru bucătărie

De regulă, cele mai sănătoase alimente nu le poți găti decât la cel mai bun grătar electric pentru bucătărie care, pe lângă faptul că te ajută să gătești sănătos, te mai ajută și ă economisești timp.

De asemenea, un grătar electric de bucătărie bun este recomandat mai ales persoanelor care locuiesc la bloc, astfel încât nu pot ieși în curte pentru a prepara carne sau legume la grill.

Și, nu în ultimul rând, nu putem să nu vorbim despre faptul că alimentele gătite la grătar sunt mai sănătoase deoarece ard grăsimile și nu se cumulează la fel ca atunci când gătești carnea.

3

Iar un grătar electric nici nu costă mult, prețul său începând de undeva de la 200 de lei.

Cum se alege cel mai bun grătar electric de bucătărie

Așadar, dacă ai decis să îți cumperi și tu cel mai bun grătar electric pentru bucătărie, atunci acestea sunt aspectele de care ar trebui să ții cont atunci când faci cumpărături:

1.Dimensiunile grill-ului

Fiecare grătar electric are un grill cu dimensiuni diferite. Acestea au de regulă o suprafață care să-ți permită să gătești cel puțin 5-6 porții, însă cu cât grătarul este mai mare, cu atât și spațiul ocupat crește.

Totuși, trebuie să te asiguri că ai spațiu suficient pentru a putea și legume pe lângă carne. 

2.Funcții

Poate că nu vă așteptați ca un grill să aibă funcții, însă adevărul ete că are. Mai exact, trebuie să vă asigurați în primul rând că grătarul electric bun pe care îl cumperi să fie făcut dintr-un material care nu face alimentele să se lipească, precum teflonul, dar și să poți seta temperatura dorită pentru a găti.

Tototdată, cel mai bun grătar electric pentru bucătărie îți va permite numaidecât să poți găti pe ambele părți în același timp, totul cu ajutorul unui capac special.

De asemenea, eu vă recomand grătarele multifuncționale, astfel încât să puteți prepara mai multe alimente în același timp, precum și care să vină cu cât mai multe funcții și accesorii.

Printre accesoriile „musai” se află recipientul pentru scurgerea grăsimii, suprafețele multiple,  șamd. 

Nu trebuie să uităm nici de termostat precum și de indicatorul de lumină, detalii ce se vor dovedi a fi foarte utile.

3.Temperatură

Temperatura maximă și cea minimă este diferită în funcție de nivel. Sunt grătare a căror temperatură este de la 65 și până la 200 de grade Celsius, însă foarte important este să ai posibilitatea ajustării temperaturii.

4.Alte detalii

Pe lângă aspectele depre care am discutat mai sus, mai sunt și alte detalii la care trebuie să te uiți atunci când vrei cel mai bun grătar electric pentru bucătărie.

Un prim aspect ar fi puterea grill-ului, care se leagă oarecum și de temperatura maximă ce poate fi atinsă de cel mai bun grătar electric. Cu cât puterea e mai mare, cu cât se va încălzi mai repede.

Un alt detaliu este cât de ușor este de folosit, însă nu trebuie ignorate nici siguranța și garanția.

Recomandări pentru cele mai bune grătare electrice pentru bucătărie

Așadar, dacă ați decis să vă cumpărați unul dintre cele mai bune grătare electrice de bucătărie, în rândurile următoare vă voi recomanda câteva modele.

Gratăr electric Philips HD6321/20

Gratar electric Philips HD6321Un grătar electric de bucătărie foarte bun este Philips HD6321/20, care are preț bun și mai multe caracteristici de top.

  • Putere de 2000 W.
  • Indicator pentru temperatură.
  • Suprafață de 42 pe 24 cm.
  • Compatibilă cu mașina de spălat vase.

Click pentru preț!I

Grătar electric Tefal Plancha Malaga Successor TG3918

cel mai bun grătar electric pentru bucătărieUn alt grătar electric foarte bun este și Tefal Plancha Malaga Successor TG3918.

  • Putere de 1960 W.
  • 2/3 grill și 1/3 planșă.
  • Termostat reglabil.
  • Indicatori luminoși.
  • Tavă de scurgere.

Click pentru preț!I

Gratar electric Tefal XL Classic GC6000

1

A treia mea recomandare pentru cel mai bun grătar electric de bucătărie este Tefal XL Classic GC6000.

Click pentru preț!I

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel mai bun grătar electric pentru bucătărie, iar dacă aveți întrebări, puteți lăsa oricând un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here