Cel mai bun irigator bucal pentru sănătate

Vă recomandam acuma ceva timp să vă cumpărați și voi o periuță electrică, deoarece aceasta este mult mai eficientă decât una obișnuită. Și totuși, o simplă periuță nu va reuși niciodată să îndepărteze complet bacteriile și resturile de alimente, fie ea și electrică. De aceea ar trebui să-ți iei și cel mai bun irigator bucal.

Aceasta folosește jeturi de apă cu o presiune mare astfel încât curăță eficient resturile rămase în gură. Acestuia i se mai spune și aparat de duș bucal, sau hidromasaj dentar.

Împreună cu periuța de dinți electrică, un irigator bucal este foarte util deoarece oferă o curățare eficientă, obținând deci o dantură mai sănătoasă. De asemenea, majoritatea celor care poartă aparate dentare folosesc acest tip de aparate.

Despre irigatoare bucale ar mai trebui să știți că sunt dotate cu mai multe capete, pentru a putea fi folosită de mai mulți membri ai familiei. Reprezintă deci o achiziție benefică pentru toată familia.

Printre principalele motive pentru care merită să îți iei cel mai bun irigator bucal se află faptul că acesta masează și stimulează totodată gingiile, și ajută la eliminarea bacteriilor ce nu au fost îndepărtate de periuța de dinți.

În ceea ce privește prețul, acesta începe de la 200 de lei, dar poate crește în funcție de specificațiile tehnice.

cel mai bun irigator bucal

Cum se alege cel mai bun irigator bucal – ghidul BlogdeCasa.Ro

Atunci când vrei cel mai bun irigator bucal, va trebui să ții cont de aspecte precum tipul aparatului, presiunea, capacitatea rezervorului, și de alte caracteristici despre care vorbim mai jos.

1.Tipul aparatului și dimensiunile sale

Un prim aspect de care trebuie să ții cont este tipul aparatului și dimensiunile sale. Aparatele de irigat bucal sunt de două tipuri: portabile (care au dimensiuni mai mici desigur și care nu au rezervor, deci trebuie conectate la un robinet) și aparatele pentru acasă, care au și rezervor dar și dimensiuni mai mari.

2.Presiunea aparatului

La fel de importantă este și presiunea de spălare. Un irigator bucal bun elimină apa cu presiune, iar aceasta ar trebui să fie reglabilă. Presiunea unui irigator bucal este exprimată în impulsuri pe minut, iar un aparat bun ar trebui să aibă cel puțin 1300 de impulsuri pe minut.

3.Capacitatea rezervorului

Dacă este vorba de un aparat pentru acasă, atunci acesta ar trebui să aibă o capacitate de cel puțin un litru, astfel încât să nu fii nevoit să oprești procesul pentru realimentare. De regulă, se adaugă apă dar și alte substanțe recomandate de stomatologi. De asemenea, există și aparate portabile ce pot fi conectate la robinet.

4.Alte aspecte

Cele de mai sus sunt aspecte importante, dar nu singurele de care să ții cont atunci când vrei unul dintre cele mai bune irigatoare bucale, sau aparat de duș bucal cum li se mai zice. Ei bine, mai trebuie să fii atent și la numărul de capete incluse, care ar trebui să fie de cel puțin 3-4 capete. Astfel, fiecare membru va putea folosi aparatul.

Alimentarea este un alt aspect de neignorat, iar de regulă aparatele pot fi cu alimentare la rețea sau cu acumulatori. În cazul celor cu acumulatori trebuie verificată autonomia.

Zgomotul ar trebui să fie desigur cât mai mic.

5.Garanție

Dacă vrei un irigator bucal ieftin dar care să fie și bun, atunci ar trebui să alegeți un model cu garanție de minim 12 luni. Desigur, există multe păreri și opinii pe internet, dar recomandarea noastră este să apreciați garanția.

BlogdeCasa.Ro vă recomandă cele mai bune irigatoare bucale

Așadar, dacă ați decis să vă luați unul dintre cele mai bune irigatoare bucale, atunci ar trebui să vedeți recomandările noastre. Am ales doar pentru voi modele cu preț bun dar și care au review-uri bune.

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000

Irigator bucal Dr. Mayer WT5000, Profesional, AlbO primă recomandare este irigatorul bucal Dr. Mayer WT5000. Dotări:

 • Anti-bacterian.
 • Funcție de masaj al gingiilor.
 • Design ergonomic.
 • Rezervor de 1.6 litri.
 • Presiune de până la 1700 impulsuri.
 • Control presiune.
 • 8 capete incluse.

Click pentru preț!

Irigator Oral cu Bule Fine de Aer PANASONIC EW1411H845

Irigator Oral cu Bule Fine de Aer PANASONIC EW1411H845, Acumulator, Curatare Pungi Parodontale, Alb/ArgintiuFoarte bun este și PANASONIC EW1411H845. Dotări:

 • 1400 impulsuri pe minut.
 • 4 programe.
 • Alimentare cu acumulator.
 • Capete opționale.
 • Preț bun.
 • Model portabil. 

Click pentru preț!

Irigator bucal Dr. Mayer WT3100, Portabil

Irigator bucal Dr. Mayer WT3100, Portabil, Alb/AlbastruȘi ultima recomandare pentru cel mai bun irigator bucal, Dr. Mayer WT3100. Dotări:

 • 3 programe periaj.
 • Curățare și masaj.
 • 2 Capete incluse.
 • Capacitate de 160 ml.
 • Presiune până la 1700 l.

Click pentru preț!

Așadar, acesta este articolul nostru despre cel mai bun irigator bucal. Desigur, puteți vedea și alte modele dacă accesați acest link.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here