Cel mai bun mixer de mână – cum să alegi modelul potrivit

În ultima vreme am ales să vorbesc despre electrocasnice mici, motiv pentru care în acest articol vorbesc despre cel mai bun mixer de mână, iar asta deoarece nu numai electrocasnicele mari sunt importante și cele mici, precum sunt mixerele de exemplu, pentru că fără ele ne-ar fi foarte greu în bucătărie și pentru că sunt foarte importante.

cel mai bun mixer de mână

Mixerul de mână este unul dintre cele mai importante electrocasnice mici și cu siguranță nu am reuși să gătim prea bine fără acest ajutor. Astfel, în rândurile următoare vă voi spune cum alegeți cel mai bun mixer de mână, pentru prăjituri și alte alimente delicioase.

Înainte de toate ar trebui să știi că un mixer de mână bun poate avea un preț de la 200 de lei la 700, în funcție de specificații.

Cum se alege cel mai bun mixer de mână

Când îți dorești să ai cel mai bun mixer de mână trebuie să ții cont de mai multe criterii precum puterea mixerului, treptele de viteză, accesorii dar și alte beneficii. Totuși, criteriile de alegere a unui mixer de mână bun le veți găsi mai pe larg discutate în rândurile următoare.

1.Puterea unui mixer bun

După cum spuneam și mai sus, puterea unui mixer este foarte importantă. Aceasta trebuie să fie de minim 350W, indiferent de model. Puterea este importantă deoarece ajută la o amestecare mai bună și mai eficientă.

2.Trepte de viteză

Cel mai bun mixer de mână ar trebui să aibă numaidecât un mod turbo dar și alte 5 trepte, cel puțin, deoarece uneori trebuie să omogenizezi alimente cu o viteză mai mică, iar alteori vei folosi desigur o viteză mai mare, în funcție de produsul pe care îl gătești.

3.Număr de accesorii

Un mixer de mână bun trebuie să aibă numaidecât palete de amestecare și de frământare, iar acestea trebuie să fie din inox, deoarece este un material foarte rezistent. Astfel, alte accesorii incluse sunt desigur un avantaj și un motiv pentru a-l cumpăra.

4.Dimensiuni

Dimensiunile nu reprezintă chiar un criteriu crucial, însă este desigur un aspect de care poți ține loc mai ales în cazul în care ai o bucătărie mică și nu știi unde îl vei ține.

5.Alte aspecte de care ai putea ține cont atunci când îți alegi un mixer de mână bun

Cele de mai sus sunt cele mai importante lucruri de care să ții cont când îți dorești cel mai bun mixer de mână, însă nu trebuie să uiți și de aspecte precum ușurința de folosire, deoarece vorbim despre un electrocasnic mic ce ar trebui să fie cât mai simplu.

De asemenea, zgomotul ar putea fi alt criteriu de care să ții cont precum și funcția de închidere automată atunci când mixerul s-a supra-încălzit. Un ultim aspect de care să ții cont atunci când vrei un mixer bun este garanția, care ar trebui să fie de minim 12 luni.

Cele mai bune mixere de mână – RECOMANDĂRI

Pentru mine este deja o tradiție să recomand cele mai bune produse la final de articol, motiv pentru care și acest post îl închei recomandându-vă nimic altceva decât cele mai bune mixere de mână. Structura este aceeași: imagine, caracteristici principale precum și un buton către cel mai bun preț.

1.Mixer de mână Philips HR1459/00, 300 W, 5 viteze, Funcție Turbo, Alb

Mixer Philips HR145900, 300 W, 5 viteze, Functie Turbo, AlbConsiderat cel mai bun mixer de mână, Philips HR1459/00 dispune de o mulțime de beneficii.

 • Puterea e de 300W, ceva mai mică dar suficientă.
 • Funcție Turbo.
 • Număr de 5 viteze.
 • Preț de sub 200 de lei.
 • Accesorii rezistente.

2.Mixer de mână BOSCH MFQ4080, 500 W, 5 Viteze + Turbo, Alb

Mixer BOSCH MFQ4080, 500 W, 5 Viteze + Turbo, AlbUn mixer de mână foarte bun este și BOSCH MFQ4080, care dispune de specificații de top:

 • Putere de 500 W.
 • Număr de 5 Viteze.
 • MOD TURBO.
 • Gamă largă de accesorii incluse.
 • Număr mare de review-uri pozitive.

3.Mixer de mână Tefal Prepline HT410138, 450 W, 5 viteze + Turbo, Alb

Mixer de mana Tefal Prepline HT410138, 450 W, 5 viteze + Turbo, AlbUn alt mixer de mână foarte bun, însă care vine și cu un preț accesibil, este Tefal Prepline HT410138. Specificații:

 • Putere de 450 W.
 • 5 viteze.
 • Mod Turbo.
 • Preț de sub 200 de lei.
 • 2 accesorii incluse.

Așadar, acestea sunt recomandările mele pentru cel ami bun mixer de mână, însă dacă doriți să vedeți și alte modele pe lângă cele sugerate de mine, puteți da click aici pentru o listă mai variată.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here